- 24 Nisan 2015
- 71
- 53
- 34
Anladım karşılıklı bi durum bu benim ablamda da vardı istek kaybı oluyor zevk alınmıyor sonrada soguma başlıyor kötü bi durum offfYoo son 1 yıl çocuk istedikten sonra işte terslikya
Yapınca zevk alınıyoda yapmaya başlamak mesele :)Anladım karşılıklı bi durum bu benim ablamda da vardı istek kaybı oluyor zevk alınmıyor sonrada soguma başlıyor kötü bi durum offf
Ayy güldüm ya keçi boynuzu bal pekmez ye bolca duramazsın yerinde hahahaYapınca zevk alınıyoda yapmaya başlamak mesele :)
Hatta özlemişim falan muhabbeti geçiyo manyağız ya niye yapmıyoz diyoz sonra yine aynıyız hahhha :) kız onlar harbi işe yarıyomu başka tavsiye varsa söyleAyy güldüm ya keçi boynuzu bal pekmez ye bolca duramazsın yerinde hahaha
O daha da komik özledik ama tık yok hahaha işe yarıyor tabi ama daha faydalı olanlarda var bende bunla alakalı bi kitap vardı bir ara ordan okumuştumHatta özlemişim falan muhabbeti geçiyo manyağız ya niye yapmıyoz diyoz sonra yine aynıyız hahhha :) kız onlar harbi işe yarıyomu başka tavsiye varsa söyle
Biz türünün son örneği bi çiftiz canım hahhhhaO daha da komik özledik ama tık yok hahaha işe yarıyor tabi ama daha faydalı olanlarda var bende bunla alakalı bi kitap vardı bir ara ordan okumuştum
Özelden atarım hahahaBiz türünün son örneği bi çiftiz canım hahhhhasen o kitaptan bana uygun bişeyler bulsana
Okudum okudumÖzelden atarım hahaha
Okudum okudum
Alem kızsın sevdim seniGülme be gıcıkkkkk
teşekkür ende seniiii sevdimAlem kızsın sevdim seni
Biz yeni kara verdik canim subata spiralimi cikartim ondan mart sonunda esimi yanina gittimSen kaç aydır çalışıyorsun
İlk çocuk mu olacak bu spral dogum yapmayanlara takmıyolar normalde deBiz yeni kara verdik canim subata spiralimi cikartim ondan mart sonunda esimi yanina gittim
Saol şekerim :)T
teşekkür ende seniiii sevdim
sende sagol balımSaol şekerim :)
yok bu nasipse 3 cu olcak iki kizim var ilk evlilikten biri 8 biri 12..esim le karar verdik cunku o hic baba olmadi..ve ilginci bir sey iki kizimda hic yasamadim bu belirtileri ve uzun zaman de olduİlk çocuk mu olacak bu spral dogum yapmayanlara takmıyolar normalde de
Aa ne güZel mutlu bi yuvan olsun umarım yaş kaçyok bu nasipse 3 cu olcak iki kizim var ilk evlilikten biri 8 biri 12..esim le karar verdik cunku o hic baba olmadi..ve ilginci bir sey iki kizimda hic yasamadim bu belirtileri ve uzun zaman de oldu
Sagol amin cumlemiz yasim 33 cmAa ne güZel mutlu bi yuvan olsun umarım yaş kaç
Maşallah hadi hayırlısı bakalımSagol amin cumlemiz yasim 33 cm