Hamile kalma heyecanını beraber bekleyelim mi ?

Cicida--- insallah canim evet cok erken bu belirtiler ya kafam karisti o yuzunden cunku hic olmazdim boyleo_O:KK17:bakacaz hayirliysa artik
inanırmısın geçen ay resmen aşırı uyku halim vardı,midem kötüydü, iştah aaçıktı. Ama hamile değildim.
Bu belirtilerin sebebi, sen kendini anne gibi hissettiğin için, beyin gerekli hormonları salgılamaya başlıyor.
Kimyasal gebelik ve ddış gebelik sebebi de bu.
Hamile kalan arkadaşlarım, anlamadık bile diyolar.
Sadece kaık batması diye bi semptom var, onu hisseden genelde gebe oluyor.

Bat'a son sekiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiizz... hoooop güüüüm:anneadayı::emir_bebek:
selam canım topiğini yeni gördüm bende bu ay umutlu gibiyim. 7 martta bir düşük yaptım. 1 ay adetimi bekledim 25 günlük periyotlarda oluyorum hep. Bu ay öncekinde olduğum gibi sağ kasık ağrılarım var ve kasığımda pır pır eden birşey var. bakalım ne olacak 4 günüm kaldı benimde

canım geçmiş olsun adına üzüldüm :KK43: yine sa kasıksa, o halde geliyor bebiş.. Sağlıkla gelsin inşallah. Folikasit kullanıyormusun? Birde ilişki günlerini nasıl belirliyorsun ?

inanırmısın geçen ay resmen aşırı uyku halim vardı,midem kötüydü, iştah aaçıktı. Ama hamile değildim.
Bu belirtilerin sebebi, sen kendini anne gibi hissettiğin için, beyin gerekli hormonları salgılamaya başlıyor.
Kimyasal gebelik ve ddış gebelik sebebi de bu.
Hamile kalan arkadaşlarım, anlamadık bile diyolar.
Sadece kaık batması diye bi semptom var, onu hisseden genelde gebe oluyor.
Cicida---- valaha kasik agrim da var ara sira gelip geliyor hafta sonu yattim hep valaha kafam cok karisik beklecem mecburen 3- 4 gun gorcez

X