Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
inanırmısın geçen ay resmen aşırı uyku halim vardı,midem kötüydü, iştah aaçıktı. Ama hamile değildim.Cicida--- insallah canim evet cok erken bu belirtiler ya kafam karisti o yuzunden cunku hic olmazdim boylebakacaz hayirliysa artik
az kalmııış:)benim son 3 gun
selam canım topiğini yeni gördüm bende bu ay umutlu gibiyim. 7 martta bir düşük yaptım. 1 ay adetimi bekledim 25 günlük periyotlarda oluyorum hep. Bu ay öncekinde olduğum gibi sağ kasık ağrılarım var ve kasığımda pır pır eden birşey var. bakalım ne olacak 4 günüm kaldı benimdeBat'a son sekiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiizz... hoooop güüüüm
26nisan beklenen adet tarihim, 26 martta olmuştum en son. 2 gün önce test yaptım negatif çıktı, pazar yine yapacağım. hala negatifse bu ay olmadı demektir.szn ne kadar var bat a
hoşgeldin elammervemBende aranıza katılabilir miyim ikinci bebek çalışması varda müsadeniz var mı
hoşbuldumhoşgeldin elammervem
hoşbuldum gelin hanımhos geldin elammervem
Cicida---- valaha kasik agrim da var ara sira gelip geliyor hafta sonu yattim hep valaha kafam cok karisik beklecem mecburen 3- 4 gun gorcezinanırmısın geçen ay resmen aşırı uyku halim vardı,midem kötüydü, iştah aaçıktı. Ama hamile değildim.
Bu belirtilerin sebebi, sen kendini anne gibi hissettiğin için, beyin gerekli hormonları salgılamaya başlıyor.
Kimyasal gebelik ve ddış gebelik sebebi de bu.
Hamile kalan arkadaşlarım, anlamadık bile diyolar.
Sadece kaık batması diye bi semptom var, onu hisseden genelde gebe oluyor.
Hakkında hayırlısı olsunCicida---- valaha kasik agrim da var ara sira gelip geliyor hafta sonu yattim hep valaha kafam cok karisik beklecem mecburen 3- 4 gun gorcez
HoşgeldinizzzzMerhaba kızlar bende sizler gibiyim aranıza katılmak istedim
Amin canim cumlemizHakkında hayırlısı olsun
Hoşbuldum :)Hoşgeldinizzzz