Hamile kalma heyecanını beraber bekleyelim mi ?

Aynen canım ayrıca her kendimi hamile gibi hissediyorum sık idrara çıkma hafif mide bulantısı istahım açılıyo canım bişeyler çekiyo sonra fosss canavar kırmızılar geliveriyo diyorum bu ayda nanay
sanırım psikolojik seninki çok takma kafana işini yap çalış gerisini yaradana bırak o dediklerin bende şöyle ishal ya da kabızlık oluyor iştah gaz ve akıntı oluyor istek artıyor sık idrar zaten hep vardı böyle gidiyor

arkadaşlarımın çocuğu ilkokula gidiyo bizde daha bişey yok pişman oldum yıllarca düşünmediğime benden sonra evlenip 2 çocuğu bile olan var :)

arkadaşlarımın çocuğu ilkokula gidiyo bizde daha bişey yok pişman oldum yıllarca düşünmediğime benden sonra evlenip 2 çocuğu bile olan var :)
Öyle düşüme kısmet işi bunlar bazen uzun zaman korkununcada böyle oluyor ben hiç korunmadIm

Valaha canim ben almanyadayim esim turkiyede biraz baze kurarlar var onlar hal olunca gelcek insallah o nicin mart sonunda ordayidim..ve ordan geldimden ertesi gun adetim geldi ama bir haftadir baze tuhafliklar var kafam karisti kasik agri acikmaya basladim surekli uyku cekiyor hafif hafif bulantilar siskinlik kabusuz o nicin kafam acayip karisik 26-28 arasi adet olunmaliyim bakacam

İnşallah hamilesindir ama psikolojikte olabilir tabi

Hadi inşallah hayırlı haberler beklicem senden. Benim eşime ee korunmuyordu kontrollü ilk hamileliğim de bilinçli iki ayda oldu
Hadi inşallah hayırlı haberler beklicem senden. Benim eşime ee korunmuyordu kontrollü ilk hamileliğim de bilinçli iki ayda oldu
inşallah canım hamile kalırsam hemen yazarım son 3 gün heyecan basar kesin şimdilik daha var :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…