- 11 Şubat 2015
- 3.469
- 3.293
Ölü toprağı var galiba üzerimizde yada büyü hep bi aksilik çıkıyo kız her ay adet olduğumda sinir oluyorum sancısıda cabasıüzülme mutlaka vardır zamanı sen fik fike devam. Et
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ölü toprağı var galiba üzerimizde yada büyü hep bi aksilik çıkıyo kız her ay adet olduğumda sinir oluyorum sancısıda cabasıüzülme mutlaka vardır zamanı sen fik fike devam. Et
Hapla mı korunuyordunüzülme mutlaka vardır zamanı sen fik fike devam. Et
O sancı pis bişe ben de nefret ediyorum hem agrıdan hem adetten hemde hamile ikalamamaktanÖlü toprağı var galiba üzerimizde yada büyü hep bi aksilik çıkıyo kız her ay adet olduğumda sinir oluyorum sancısıda cabası
Aynen canım ayrıca her kendimi hamile gibi hissediyorum sık idrara çıkma hafif mide bulantısı istahım açılıyo canım bişeyler çekiyo sonra fosss canavar kırmızılar geliveriyo diyorum bu ayda nanayO sancı pis bişe ben de nefret ediyorum hem agrıdan hem adetten hemde hamile ikalamamaktan
sanırım psikolojik seninki çok takma kafana işini yap çalış gerisini yaradana bırak o dediklerin bende şöyle ishal ya da kabızlık oluyor iştah gaz ve akıntı oluyor istek artıyor sık idrar zaten hep vardı böyle gidiyorAynen canım ayrıca her kendimi hamile gibi hissediyorum sık idrara çıkma hafif mide bulantısı istahım açılıyo canım bişeyler çekiyo sonra fosss canavar kırmızılar geliveriyo diyorum bu ayda nanay
arkadaşlarımın çocuğu ilkokula gidiyo bizde daha bişey yok pişman oldum yıllarca düşünmediğime benden sonra evlenip 2 çocuğu bile olan var :)sanırım psikolojik seninki çok takma kafana işini yap çalış gerisini yaradana bırak o dediklerin bende şöyle ishal ya da kabızlık oluyor iştah gaz ve akıntı oluyor istek artıyor sık idrar zaten hep vardı böyle gidiyor
Öyle düşüme kısmet işi bunlar bazen uzun zaman korkununcada böyle oluyor ben hiç korunmadImarkadaşlarımın çocuğu ilkokula gidiyo bizde daha bişey yok pişman oldum yıllarca düşünmediğime benden sonra evlenip 2 çocuğu bile olan var :)
Bende korunmadım canım yani hap kullanmadım eşim korundu hayırlısı belki bu ay kalmışımdır mayıs 3-4 olmazsam hamileyimdirÖyle düşüme kısmet işi bunlar bazen uzun zaman korkununcada böyle oluyor ben hiç korunmadIm
Hadi inşallah hayırlı haberler beklicem senden. Benim eşime ee korunmuyordu kontrollü ilk hamileliğim de bilinçli iki ayda olduBende korunmadım canım yani hap kullanmadım eşim korundu hayırlısı belki bu ay kalmışımdır mayıs 3-4 olmazsam hamileyimdir
İnşallah hamilesindir ama psikolojikte olabilir tabiValaha canim ben almanyadayim esim turkiyede biraz baze kurarlar var onlar hal olunca gelcek insallah o nicin mart sonunda ordayidim..ve ordan geldimden ertesi gun adetim geldi ama bir haftadir baze tuhafliklar var kafam karisti kasik agri acikmaya basladim surekli uyku cekiyor hafif hafif bulantilar siskinlik kabusuz o nicin kafam acayip karisik 26-28 arasi adet olunmaliyim bakacam
Hadi inşallah hayırlı haberler beklicem senden. Benim eşime ee korunmuyordu kontrollü ilk hamileliğim de bilinçli iki ayda oldu
inşallah canım hamile kalırsam hemen yazarım son 3 gün heyecan basar kesin şimdilik daha var :)Hadi inşallah hayırlı haberler beklicem senden. Benim eşime ee korunmuyordu kontrollü ilk hamileliğim de bilinçli iki ayda oldu
Tabiki basar basmaz mı sen kal da arkandan geleyim bu ay durmak çok çalışacagız pes etmeyecegiz benden örnek al hahahainşallah canım hamile kalırsam hemen yazarım son 3 gün heyecan basar kesin şimdilik daha var :)
Sen kaç aydır çalışıyorsunins hayirliysa cm
Ben senin kadar aktif olamıyorum anam :) fit fitte hahhhaTabiki basar basmaz mı sen kal da arkandan geleyim bu ay durmak çok çalışacagız pes etmeyecegiz benden örnek al hahaha
Niye olamıyon tembellllBen senin kadar aktif olamıyorum anam :) fit fitte hahhha
Diyorumya kız ölü toprağı var üzerimizde uykumuz geliyo :)Niye olamıyon tembellll
Hahaha çok ilginç ya hep böylemiydiDiyorumya kız ölü toprağı var üzerimizde uykumuz geliyo :)
Yoo son 1 yıl çocuk istedikten sonra işte terslikyaHahaha çok ilginç ya hep böylemiydi