Hamile kalma heyecanını beraber bekleyelim mi ?

adettengeçtikten 1 hafta sonra yapmak uygun görülüyor. Yine de erken yapıyorsunuz :) Ama dayanamıyoruz işte :/ bu belirtileriniz normalde oluyor mu peki

genelde adet gecikmesi yaşayacağım aylarda oluyor. o zamanlar için de kimyasal gebelik mi geçiriyorum acaba diye düşünmedim değil.
dayanamıyorum evet :)
sizin ne zaman belli olacak?

genelde adet gecikmesi yaşayacağım aylarda oluyor. o zamanlar için de kimyasal gebelik mi geçiriyorum acaba diye düşünmedim değil.
dayanamıyorum evet :)
sizin ne zaman belli olacak?
işte kimyasal gebelik konusuda ürkütücü... o yüzden düşünmemeye çlışıyorum. bi saniye bat ma bakıcam telden D:

benim bat a 4 gun kaldi bakalim ne olcak benim de gaz cok karnim siskinlik var baze kasik agri oluyor hic olmazdi oyle bende bat oldum zaman sadece karnim agrardi.. uykuya doyamiyorum istah acildi ben yarim tabak yiyerdim simdi butun tabak masallah isthali yiyoruz test yaptim dun dayanamadim negativ ciktibeklecez artik 26-28..

:) valla gülüyorum çünkü ben de aynı belirtileri yaşıyorum ve bende dün gece dayanamadım test yaptım negatif çıktı.
hatalı pozitif çıkar diye korkuyordum, negatifi görünce şok oldum. az bekleyelim birkaç gün sonra yine yapalım.
aynı belirtilere sahip olmamız ilginç, psikolojik değildir inşallah.
kan mı versek yarın falan ne bileyim belli olur mu acaba 2gün kala?

almanyada hemen oyle kan almazlar ya bakalim adetim 27 28 de beklecez mecburen ya ins psihologik deyildir cok uzulurum..cunku esim turkiyede herzaman gidemiyorum anca bir bucuk ayda bir kere ode gunler denk gelirse

ben

kızlar benim de en erken 3 mayıs en gec 5 mayıs
gecen ay tüm belirtiler vardı ama erkenden geldi kırmızılar
bu ay ins hepimiz kavusuruz bebişlerimize bu mübarek günde dualarımız kabul olsun insallah amin!!
son 10 gün

Bende senden 2 gun sonra umarim iyi haberler aliriz...

Benim de adetim 7 nisan mayisin ilk haftasini bekleyen bir kac kisi daha var burada...

bat a 4 kaldı demek haberlerinizi bekliyoruz :) belirtileriniz çok erkence olmuş. Allah istediğiniz şeyi en hayırlı anda nasip etsin

ay inşallah hamişler sayfamıza dolar. Hadi bakalım kızlar...

ay haydi inşallah... benim 2. denemem bu ay.. bakalım Allah bilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…