adettengeçtikten 1 hafta sonra yapmak uygun görülüyor. Yine de erken yapıyorsunuz :) Ama dayanamıyoruz işte :/ bu belirtileriniz normalde oluyor mu pekibenim bat a 4 gün kaldı, test yapmak için bu 4 günün geçmesini bekleyeceğim. erken yapılan bir testte çıkacak hatalı sonuçla başedemem.
belirtilerim çok afedersiniz tuvalete çıkamamam ve fazla gaz sıkışması, akşamları mide bulantısı, kasıkta ara sıra hafif ağrı ve iştah artması.
tabi bu belirtiler adet yaklaştığı için de olabilir o yüzden üstünde fazla düşünmüyorum :)
işte kimyasal gebelik konusuda ürkütücü... o yüzden düşünmemeye çlışıyorum. bi saniye bat ma bakıcam teldengenelde adet gecikmesi yaşayacağım aylarda oluyor. o zamanlar için de kimyasal gebelik mi geçiriyorum acaba diye düşünmedim değil.
dayanamıyorum evet :)
sizin ne zaman belli olacak?
beraber bekleyelim bakalım...bat'a 9 gün .. :)
:) valla gülüyorum çünkü ben de aynı belirtileri yaşıyorum ve bende dün gece dayanamadım test yaptım negatif çıktı.benim bat a 4 gun kaldi bakalim ne olcak benim de gaz cok karnim siskinlik var baze kasik agri oluyor hic olmazdi oyle bende bat oldum zaman sadece karnim agrardi.. uykuya doyamiyorum istah acildi ben yarim tabak yiyerdim simdi butun tabak masallah isthali yiyoruztest yaptim dun dayanamadim negativ cikti beklecez artik 26-28..
:) valla gülüyorum çünkü ben de aynı belirtileri yaşıyorum ve bende dün gece dayanamadım test yaptım negatif çıktı.
hatalı pozitif çıkar diye korkuyordum, negatifi görünce şok oldum. az bekleyelim birkaç gün sonra yine yapalım.
aynı belirtilere sahip olmamız ilginç, psikolojik değildir inşallah.
kan mı versek yarın falan ne bileyim belli olur mu acaba 2gün kala? bence cikar kanda varsa birseyler hesapladim gore benimki 3 hafta lik falan
Bende senden 2 gun sonra umarim iyi haberler aliriz...Merhaba kizlar benim BAT'im 3 mayıs. Daha var ama çok heyecanliyim. Bu ay'ki çalışmalarımıza çok dikkat ettik. Gün aşırı olmasına. Eşim'e sürekli pekmez yediriyorumkendimde folik asit kullanıyorum. İlişkilerimizide olabildigince sabahlari yapmaya calisiyoruz. Bu ayda olmazsa bilemicem artik
Kanaman normalmi yerlesme kanamasi olabilir...kızlar benim de en erken 3 mayıs en gec 5 mayıs
gecen ay tüm belirtiler vardı ama erkenden geldi kırmızılar
bu ay ins hepimiz kavusuruz bebişlerimize bu mübarek günde dualarımız kabul olsun insallahamin!!
son 10 gün
Benim de adetim 7 nisan mayisin ilk haftasini bekleyen bir kac kisi daha var burada...merhaba arkadaslar nezamandir takip ediyorum siteye yazmaya karar verdim ben almanyada yasiyorum esim turkiyede malesef baze kurarlar yuzunden benim spiralim vardi ve subat basinda karar verdik cikartirdim esimle bebek yapmak karar verdik ve mart sonunda esimi yanina gittim hayirliysa olur dedik turkiye den geldim bir gun sonra adet gordum cok uzulduk ama gecen hafta ten beri kabuzluk var gaz,ve cok acikmaya basladim kasiklarda agrim oluyor acaba hamilelik varmi diye dusunmeya basladim kafam cok karisti test yaptim ama negativ cikti acaba erken diyem turkiye 29 marta gittim ve 6 dondum ve 7 sinde adet oldum gelecek adet 28 acaba diyemi kafa yicem meraktan
Kanaman normalmi yerlesme kanamasi olabilir...
szn ne kadar var bat aberaber bekleyelim bakalım...
bat a 4 kaldı demek haberlerinizi bekliyoruz :) belirtileriniz çok erkence olmuş. Allah istediğiniz şeyi en hayırlı anda nasip etsinbenim bat a 4 gun kaldi bakalim ne olcak benim de gaz cok karnim siskinlik var baze kasik agri oluyor hic olmazdi oyle bende bat oldum zaman sadece karnim agrardi.. uykuya doyamiyorum istah acildi ben yarim tabak yiyerdim simdi butun tabak masallah isthali yiyoruztest yaptim dun dayanamadim negativ cikti beklecez artik 26-28..
ay inşallah hamişler sayfamıza dolar. Hadi bakalım kızlar...:) valla gülüyorum çünkü ben de aynı belirtileri yaşıyorum ve bende dün gece dayanamadım test yaptım negatif çıktı.
hatalı pozitif çıkar diye korkuyordum, negatifi görünce şok oldum. az bekleyelim birkaç gün sonra yine yapalım.
aynı belirtilere sahip olmamız ilginç, psikolojik değildir inşallah.
kan mı versek yarın falan ne bileyim belli olur mu acaba 2gün kala?
ay haydi inşallah... benim 2. denemem bu ay.. bakalım Allah bilir.kızlar benim de en erken 3 mayıs en gec 5 mayıs
gecen ay tüm belirtiler vardı ama erkenden geldi kırmızılar
bu ay ins hepimiz kavusuruz bebişlerimize bu mübarek günde dualarımız kabul olsun insallahamin!!
son 10 gün