Hamile kalma heyecanını beraber bekleyelim mi ?

Kızlar hepinize desteğiniz için çook çook teşekkür ederim iyiki varsınız hepinizi çok seviyorum
Canımın sende iyiki varsınız üzülme yok yok devam inşallah hamissindirde bebeğin nazlaniyodur inşallah canım kırmızı kartı gormedigim sürece hersey bence süper geç döllenme de olabilir hastalığın bitiminde belli olabilir sabri beklide sen sıkma canını bn yanındaki senin herzaman özelden görüşürüz istersen canım senn

Kızlar hepinize desteğiniz için çook çook teşekkür ederim iyiki varsınız hepinizi çok seviyorum
Canımın sende iyiki varsınız üzülme yok yok devam inşallah hamissindirde bebeğin nazlaniyodur inşallah canım kırmızı kartı gormedigim sürece hersey bence süper geç döllenme de olabilir hastalığın bitiminde belli olabilir sabri beklide sen sıkma canını bn yanındaki senin herzaman özelden görüşürüz istersen canım senn

Ben bugun Sabah adet oldum. Agustosa Kadar yok bisey bende. Umarim tum hamis adaylari en kisa zamanda mutlu haberleri bize mujdeler.

Canımsınnn çok teşekkür ederim kuzum, ayy yok geç döllenme falan olduğunu sanmıyorum iğneden dolayı kist oluşmuştur diye düşünüyorum yoksa ben hiç gecikme yaşamam aksine günümden önce olurdum halada olmadım olacak gibide his yok, kist oluncada kahverengi leke geliyo derler oda hiç olmadı, ee belirtilerim çok hamilelik yok valla ben hiç bişey anlamadım leyla gibiydim zaten bugün

kendı doktoruna gıtsen canımm bırde ultrasondan baksa ıı olur benceee ara bır dr sonrada gıt yanına

ya benimde rahımde batmalar falan hepsi gitti psikolojımm bozuldu manyadımm ewde ya süreklı aklım karnımda acaba ne olcak diye aallahım bi mucize ver bu ay burdakı herkes hamile kalsın bu cumanın hürmetine

kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

dün çok komik bir olay sonucu hamile olduğumu öğrendimmm adete daha 4gün falan var :)
yarın sabah erkenden doktora gideceğim

hamdolsun çok şükür..................
Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşAllahhhhhhhhhhhhhhhhh

bende karnımda batmalar dışında hiçbir belirti yok ayrıca

ya benimde rahımde batmalar falan hepsi gitti psikolojımm bozuldu manyadımm ewde ya süreklı aklım karnımda acaba ne olcak diye aallahım bi mucize ver bu ay burdakı herkes hamile kalsın bu cumanın hürmetine
aminn canımm amınn bugunn benımm batımmm ama agrım varr altattan alttann

kendı doktoruna gıtsen canımm bırde ultrasondan baksa ıı olur benceee ara bır dr sonrada gıt yanına
Bişey çıkıcağını sanmıyorum canım ya en geç 1 hafta sonra giderim doktoruma enazından kist falan oluştuysa baktırırım hala adet falan olmadım

ne olduu nasıll ogrendınn:) gozunn aydınn allhımm salıklı bırsekılde kucagına almayıı nasıp etsınn canımm

Bişey çıkıcağını sanmıyorum canım ya en geç 1 hafta sonra giderim doktoruma enazından kist falan oluştuysa baktırırım hala adet falan olmadım
tamm canımm sıkma canını da belkıı benım gıbı kanda yada hemen ıdrarda bellı olmazz rabbımmmden umut kesılmez bn senın kafan karısmısı ondan dedımm dr gıt dıye canımm yoksa gıtme allhımm gonlune gore versınn canım benım

ne olduu nasıll ogrendınn:) gozunn aydınn allhımm salıklı bırsekılde kucagına almayıı nasıp etsınn canımm
dün kuzenlerim aradılar saat 4 gibi sana geliyoruz diye
bende yeni ve gıcık müdürmden izin almak için hastayım miğdem bulanıyor karnım ağrıyor dedim karnımdada batmalar vardı ya hani yalan olmasın dedim vs vs vs birsürü şey saydım izin istedim erken çıkabilirmiyim dedim oda revire gönderdi beni doktoruda aramış tahlil yapın diye idrar tahlili kan tahlili yaptılar bende sinirden kuduruyorum ama resmen ağzıma geleni sayıyorum müdüre sırf izin vermemek için beni revire yolladı uyuz gıcık diye resmen kudurdum sinirden.
bi saat falanda revirde kaldım sonra doktor çıktı hamilesin karındaki batmalar ondandır dedi ben şokkk.!!!
sonra dayanamdım tabi iş yeri hekimi ya nedense güvenmedim bu sabah test yaptım ve çift çizgiyi gördüm eşime daha söylemedim yarın kadın doğuma gideceğim yinede bi tekrar...
Allahım şoktayım resmen çok şükür bin şükür rabbim isteyen herkese hayırlısı ile nasip etsin inşAllahhhhhhhhhhh

ayyyy cokk guzell bır haber bencede o mudurude burdan bır guzel saydımm kulakları cınlasınn allhımm saglık versın dıkkat et kendıne hemen guzel kendı kadın dogumuna gıtt derımm bencedeee

Canım adete bir hafta kala bile kanda çıkıyomuş ben 1 gün geciktim çıkmadı benimki ya kist yada iğnenin etkisi amannn napim hayırlısı canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…