- 17 Nisan 2014
- 654
- 413
- 53
Kızlar sonuç çıktı NEGATİF
Yapacak bişey yok canım hayırlısı olsun sadece okadar belirti yaşadım hala adet olmadım 3-3,5 saat sonuç bekledim biran negatif çıkınca üzüldüm doğrusuah canımmsınn ya bekle bakalımm allhımmmın vardır bır bıldıgıı kuzucugumm sıkamm su guzell kalplı canınıdaa
Hala adet olmadım canım okadar belirti olunca dedim var bişey kocaman bi yalan olduTatlimmüzülme nolur var herseyde bi hayir birlikte tutturcaz biz bebişi içime öyle doğuyor :*
70 lira verdim birde beokadar beklediğimde cabası
Hala adet olmadım canım okadar belirti olunca dedim var bişey kocaman bi yalan olduaynen birlikte diğer ay başarıcaz inşallah
haklısınn tabıkıı canımm bnmm kolay degıll cok ıı anlaıyorumm halını atess olcerınn varmı atesını bır olcsene merakk ettımm benn olctumm atesımm dusmesı gerekken 36.6 cıkıyorr 3 gundurr gercıkk 3 gunn oncede pek yuksektı hastaydımm bnde ondan yukselmıstııYapacak bişey yok canım hayırlısı olsun sadece okadar belirti yaşadım hala adet olmadım 3-3,5 saat sonuç bekledim biran negatif çıkınca üzüldüm doğrusu
neye verdınn 70 tl hemm muayene hemm kan tetımı canımm70 lira verdim birde beokadar beklediğimde cabası
Ya bi arkadaşım aşırı sızlıyodu benim dedi o derece değil benim ama ağrı fln adetten 2 hafta önce başladı, dün de kahverengi akıntı oldugöğüslerde hassasiyet varmı canım yoksa kndini hiç mutlu sona hazırlama bek ben öyle yapıyorum bugün tam 10 gün kaldı bnm tık yok coksakin bedenim hamılelık olsa hısseder bnce anne rabbım tarafındaa
Acilde ücretli oluyomuş canım gebelik testi oyüzden 70 lira ödedik özel hastaneneye verdınn 70 tl hemm muayene hemm kan tetımı canımm
canım acilde baktılar 36 derece çıktı canımhaklısınn tabıkıı canımm bnmm kolay degıll cok ıı anlaıyorumm halını atess olcerınn varmı atesını bır olcsene merakk ettımm benn olctumm atesımm dusmesı gerekken 36.6 cıkıyorr 3 gundurr gercıkk 3 gunn oncede pek yuksektı hastaydımm bnde ondan yukselmıstıı
ayyyyyyyyyyy inanmıyorum sanaaaa dayanamadın demekkiiiiiiiiiiiiiiiii :)70 lira verdim birde beokadar beklediğimde cabası
Niye para verdin yaw ozelemi gittin devlete gidivereydin beleşe nolcakk :))
Ayyy nebilim biz herzaman acile oraya gidiyoz muayeneyi de o hastanede oluyorum ama yalan söylemim 70 lira vermek zoruma gitti teste :)
Bugün yada yarin gelir seninkide cnm test sonucunu öğrenince hemen geliyo kendimden biliyom
basaricaz kuzum ben yarin gidiyorum dra bakalim ne dicek ve kistim ne durumda onada baktirmam lazim[/QUOTE
kiyamam ya..uzulme cm ya..belki erken daha olmazmi70 lira verdim birde beokadar beklediğimde cabası
canımm benımm bekle bakalımm yukselırr ınsallhh astalıgınn bıtısı bebeısınnnn oldugunu ogrenırsınn canımmC
canım acilde baktılar 36 derece çıktı canım
Allah en kisa zamanda göstersin inşallah üzülme demekle olmuyo ama herseyin bi zamanı var iştekiyamam ya..uzulme cm ya..belki erken daha olmazmi
Canım belirtim çok diye yaptırdımayyyyyyyyyyy inanmıyorum sanaaaa dayanamadın demekkiiiiiiiiiiiiiiiii :)
olsun kuzum üzülme sakın herşeyde bir hayır vardır bu ay daha çok çalışın :)
Amin canım cümlemize bugün çok moralsizim yaAllah en kisa zamanda göstersin inşallah üzülme demekle olmuyo ama herseyin bi zamanı var işte
Sanmıyorum canım evde test negatif kan testi negatifkiyamam ya..uzulme cm ya..belki erken daha olmazmi
Bilmiyorum valla canım halada adet olmadım olucak gibide hissetmiyorumcanımm benımm bekle bakalımm yukselırr ınsallhh astalıgınn bıtısı bebeısınnnn oldugunu ogrenırsınn canımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?