Hamile kalma heyecanını beraber bekleyelim mi ?

ah canımmsınn ya bekle bakalımm allhımmmın vardır bır bıldıgıı kuzucugumm sıkamm su guzell kalplı canınıdaa
Yapacak bişey yok canım hayırlısı olsun sadece okadar belirti yaşadım hala adet olmadım 3-3,5 saat sonuç bekledim biran negatif çıkınca üzüldüm doğrusu

70 lira verdim birde be okadar beklediğimde cabası

Niye para verdin yaw ozelemi gittin devlete gidivereydin beleşe nolcakk :))

Hala adet olmadım canım okadar belirti olunca dedim var bişey kocaman bi yalan oldu aynen birlikte diğer ay başarıcaz inşallah

Bugün yada yarin gelir seninkide cnm test sonucunu öğrenince hemen geliyo kendimden biliyom
basaricaz kuzum ben yarin gidiyorum dra bakalim ne dicek ve kistim ne durumda onada baktirmam lazim

Yapacak bişey yok canım hayırlısı olsun sadece okadar belirti yaşadım hala adet olmadım 3-3,5 saat sonuç bekledim biran negatif çıkınca üzüldüm doğrusu
haklısınn tabıkıı canımm bnmm kolay degıll cok ıı anlaıyorumm halını atess olcerınn varmı atesını bır olcsene merakk ettımm benn olctumm atesımm dusmesı gerekken 36.6 cıkıyorr 3 gundurr gercıkk 3 gunn oncede pek yuksektı hastaydımm bnde ondan yukselmıstıı

Ya bi arkadaşım aşırı sızlıyodu benim dedi o derece değil benim ama ağrı fln adetten 2 hafta önce başladı, dün de kahverengi akıntı oldu

C
canım acilde baktılar 36 derece çıktı canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…