HAMİLE KALANA KADAR BU TOPIKTEYIZ GELIN TABLO YAPTIM ❤️❤️

Sabırlı olcaz benimde 7 gün var . Burda arkadaşın birinin 6 gün önce negatifken 3 gün kala pozitif
cok sağol moral oldu cevabın cuma tekrar yapacagım ben ilk gebeliğimde kaset testte 5 gün kala çift çizgi görmüştüm ona heveslendim inşallah vardır kasık ve bel ağrım var hafif normalde olmaz bu günlerde reglden önce o yüzden umutlanıyorum ama hayırlısı

Bende öyle 2. Kızımda hiç bir belirtim yoktu sadece iç sesim bi test yap dedi regle 5 gün varken yaptım çift çizgi çıktı. Bu sefer bekliyorum zor da olsa bekleyeceğim

Hayır yok sadece adet başlangıcı gibi başladı kanama olarak. Erken gebelik testleri almıştım kanama geldikten sonra elime ulaştı öyle bir tane deniyim dedim tek çizgi çıktı zaten

Ben de yeni aldım kızlar ya pre doctor almıştım herkes onu övmüş. Sizce nasıl

dayanamamışsın sanki görüyorum sonra kaybediyorum inşallah vardır yaa erken gebelik testi aldım ben de eczaneden yarın yapacagım

Hangi marka bu kaç gün var bide şanlı var gibi evet ama kuruma gibi de uzak sanki cizgi
Freely 7 gün var
Canım görüyor gibiyim ama bende de bir kaç kez böyle çok hafif gölge çıkmıştı o yüzden kesin bişey de diyemiyorum inşallah vardır
bir hafta daha beklicem daha testlerle kafamı karışmicam ya . Adeti beklicem artık

Freely 7 gün var

bir hafta daha beklicem daha testlerle kafamı karışmicam ya . Adeti beklicem artık
Seninle aramızda bir gün var benim bat 20si canım, ben daha test yapmadım en erken 16-17 gibi yaparım diye düşünüyorum bekleyelim biraz daha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…