HAMİLE KALANA KADAR BU TOPIKTEYIZ GELIN TABLO YAPTIM ❤️❤️

Sabırlı olcaz benimde 7 gün var . Burda arkadaşın birinin 6 gün önce negatifken 3 gün kala pozitif 🥹💙
cok sağol moral oldu cevabın cuma tekrar yapacagım ben ilk gebeliğimde kaset testte 5 gün kala çift çizgi görmüştüm ona heveslendim inşallah vardır kasık ve bel ağrım var hafif normalde olmaz bu günlerde reglden önce o yüzden umutlanıyorum ama hayırlısı

cok sağol moral oldu cevabın cuma tekrar yapacagım ben ilk gebeliğimde kaset testte 5 gün kala çift çizgi görmüştüm ona heveslendim inşallah vardır kasık ve bel ağrım var hafif normalde olmaz bu günlerde reglden önce o yüzden umutlanıyorum ama hayırlısı
Bende öyle 2. Kızımda hiç bir belirtim yoktu sadece iç sesim bi test yap dedi regle 5 gün varken yaptım çift çizgi çıktı. Bu sefer bekliyorum zor da olsa bekleyeceğim

Hayır yok sadece adet başlangıcı gibi başladı kanama olarak. Erken gebelik testleri almıştım kanama geldikten sonra elime ulaştı öyle bir tane deniyim dedim tek çizgi çıktı zaten🥹

Trendyoldan gelen ne ovulasyon nede gebelik testi doğru cikiyor ve cok aciki satıcılar böyle bir konuda umut taciri...Ben artık bir gebeningunlugunden direk aliyorum.. İki aydır pik i görebiliyorum sayelerinde ..
Bence de bebişin yolda gibi 🥰 Dua et bizlerede insallah
Ben de yeni aldım kızlar ya pre doctor almıştım herkes onu övmüş. Sizce nasıl

Kızlar bakar mısınız
IMG_9122.jpeg
IMG_9117.jpeg

Back