HAMİLE KALANA KADAR BU TOPIKTEYIZ GELIN TABLO YAPTIM ❤️❤️

Günaydın canım 💙 belirti var canım kasıkta batma göğüste hassasiyet bel ağrısı beyaz akıntı
İnşallah bebiitendir psikolojik değildir
İnşallah. Ben de erken olduğu için psikolojiktir diyprdum kendime ama dün sabahtan beri inanılmaz bir göğüs hassasiyetim ve bel ağrım var. Önceki gebeliğimde de en beliegin belirtilerim bunlardı. İnşallah psikolojik değildir ümitlenmemeye çalışıyorum yine de ama ne kadar becerebilirsem işte

Kaç gün oldu kan verın bence pembe leke de üstüne görebilirsin veya Allah korusun düşük tehlikesı falan olur bekleme acilde kan ver
bugün adetimin geçeli 3. günü
o benim de aklıma geldi ama kan yok diyetekten rahatlatıyorum kendimi, pembe sulu akıntı sadece
dün akşam da kilodumda nokta nokta kahverengi akıntı vardı

ovülasyon takibi yaptığım testlerle beraber birkaç tane kaset test de gelmişti
ama onlarla ilgili kafam karışık çünkü ovülayon testlerinde hiç pik göremedim, çizgi çıkmamıştı yani yine aynı şekilde hamilelik testlerinde de (kaset testlerden) çıkmadı çizgi
bozuk olabileceklerini düşünüyorum

İnşallah. Ben de erken olduğu için psikolojiktir diyprdum kendime ama dün sabahtan beri inanılmaz bir göğüs hassasiyetim ve bel ağrım var. Önceki gebeliğimde de en beliegin belirtilerim bunlardı. İnşallah psikolojik değildir ümitlenmemeye çalışıyorum yine de ama ne kadar becerebilirsem işte
Aynı durumdayım canım 🥹

Back