Hamile kalamayanlar

evet.mayıstan beri denedik.eşimde görünecek cunku daha once varıkosel cıkmıs ama ameliyata gerek yok demiş dr.Bakalım gıdıp öğreneceğiz var mı bı sıkıntı.

İnşallah yoktur bi sıkıntı canım... Gerçi bizde de sıkıntı Yok ama olmuyor işte, her şey nasip kısmet

Benimde 14 ay oldu olmuyo 1 ay once rahim filmi cekildim doktor kanallarimin ince oldugunu ilacla acildigini soyledi bakalim mucizemi bekliyorum reglime daha cok var rabbim hepimizin yuzune baksin

İnşallahNe mucize doğumlar okudum ben burda..Senın mucizende en yakın zamnda gelir insallah

gunaydın kızlarr,yenı haberler yok galıba
bayramda cok hastalandım sankı dusuk yapıyorum o kdr sancıalndım ıdral yolu enfeksıyonumus,herkes dıyorkı ıntıap duzelsın hamıle kalırsın bakalım.kurdas sonrası oldum galıba ama yenı acısı bana vurdu
kımseye yasatmasın rabbım

Geçmiş olsun cnm..Bayramı bende sancılar içinde geçirdim.Arife gününden 1gün önce adetim bitti.Ama sürekli kasıklarımda sancı.Resmen içimi oyuyolar sanki.Bende enfeksiyondan şüpheleniyorum yineÇarşamba dr randevum var ılk ona baktırcam.

ne bu cektıklerımız ya rabbım daha kotulrınden korusunda ıns

Bebiş için mi gideceksin
Evet.1 haftadır sıkıntım var.Ates yükselmesi,kasıklarda ağrı,aksamda midem yanıyodu.Enfeksiyondan şüpheleniyorum yine.Randevu aldığımda bayram öncesi bisey yoktu.İki gündür hastayım resmen.Bakalım gideceğiz yarın.İns yoktur enfeksiyon

Kızlarr günaydınAz önce kontrolden geldim.Hem vajinal muayene,hem ultrason muayenesi yapıldı.Ağrılarımın sebebi suan yumurtanın çatlak olmasıymış.2-3 günlük bir gebelik de söz konusu olabılır dedi dr.Testler yarın çıkacak ama kan testine gerek yok suan.Bat 15 gün sonra.Onu beklicez.Adet olmazsam test yapıcaz.İçim çok rahatladı.Yumurtanı beğendim.Çatlamıs dedi.Yani beklicez.İnsallah vardır bebis...

oooooo hadı ınss canım sabırsızlıla beklıyoz.

2 ay oluşan yumurtam çatlamadı acaba bu ay letroks diye bi ilaca başlattı çatlama olur mu kendiliğinden

Günaydın kızlaaarBayram sonrası müjdeli haberlerimiz olsun inşallah
amiiinnnnn inşallaahhh bayramlıklarımı bile geniş geniş almıştım 2-3 ay öncesinden hamilelik olursa rahatça kullanayım diye, nasip artık Rabbim tez zamanda hayırlı ise versin de bayram ederiz :)

Kızlarrr bel ağrısından ölüyorum resmenİhtimal var dıye ilaçda alamıyorum.14 bat.Çektiğim acıya deyse bari Allahım

Anlamadım ki .Yumurta çatlarken ağrı olur dedi doktor.Parol iş çıkısı alcm nöbetçi eczaneden.Heer ay ağrılı adet geçiren insanım böyle ağrı yaşamadımKopuyo belim resmen

Anlamadım ki .Yumurta çatlarken ağrı olur dedi doktor.Parol iş çıkısı alcm nöbetçi eczaneden.Heer ay ağrılı adet geçiren insanım böyle ağrı yaşamadımKopuyo belim resmen
adet agrısı gıbıyse hasta olacaksındır belkı tarıhın degısmıstır.ama tek bel agrısı ıse farklı.
bnde cok adet sancısı cekerım berbart

Kızlarrr bel ağrısından ölüyorum resmenİhtimal var dıye ilaçda alamıyorum.14 bat.Çektiğim acıya deyse bari Allahım
bendede fıtık var belim kopsada ya hamileysem diye bişi içemiyorum her ay aynı şey. Rabbim yardımcımız olsun banada bi ağrı kesici verdi dayanamazsan gebelikte yan etki yapmaz diye ama adını hatırlayamadım

adet agrısı gıbıyse hasta olacaksındır belkı tarıhın degısmıstır.ama tek bel agrısı ıse farklı.
bnde cok adet sancısı cekerım berbart
ay artık tarihi değişmesin lütfen.15 de bir hasta olcam nerdeyseYaz basında 26sydı,yaz bitene kadar 15ne çektim adet günlerini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…