- 21 Ağustos 2015
- 31.441
- 95.315
- 37
ne bu cektıklerımız ya rabbım daha kotulrınden korusunda ınsGeçmiş olsun cnm..Bayramı bende sancılar içinde geçirdim.Arife gününden 1gün önce adetim bitti.Ama sürekli kasıklarımda sancı.Resmen içimi oyuyolar sanki.Bende enfeksiyondan şüpheleniyorum yineÇarşamba dr randevum var ılk ona baktırcam.
Evet.1 haftadır sıkıntım var.Ates yükselmesi,kasıklarda ağrı,aksamda midem yanıyodu.Enfeksiyondan şüpheleniyorum yine.Bebiş için mi gideceksin
oooooo hadı ınss canım sabırsızlıla beklıyoz.Kızlarr günaydınAz önce kontrolden geldim.Hem vajinal muayene,hem ultrason muayenesi yapıldı.Ağrılarımın sebebi suan yumurtanın çatlak olmasıymış.2-3 günlük bir gebelik de söz konusu olabılır dedi dr. Testler yarın çıkacak ama kan testine gerek yok suan.Bat 15 gün sonra.Onu beklicez.Adet olmazsam test yapıcaz.İçim çok rahatladı.Yumurtanı beğendim.Çatlamıs dedi.Yani beklicez.İnsallah vardır bebis...
amiiinnnnn inşallaahhh bayramlıklarımı bile geniş geniş almıştım 2-3 ay öncesinden hamilelik olursa rahatça kullanayım diye, nasip artık Rabbim tez zamanda hayırlı ise versin de bayram ederiz :)Günaydın kızlaaarBayram sonrası müjdeli haberlerimiz olsun inşallah
ıns canımamiiinnnnn inşallaahhh bayramlıklarımı bile geniş geniş almıştım 2-3 ay öncesinden hamilelik olursa rahatça kullanayım diye, nasip artık Rabbim tez zamanda hayırlı ise versin de bayram ederiz :)
daha 10gunden fazla var ama ne agrısı bu PAROL ıc hamılelerde kulanıyor ya bısey olmaz.Kızlarrr bel ağrısından ölüyorum resmenİhtimal var dıye ilaçda alamıyorum.14 bat.Çektiğim acıya deyse bari Allahım
adet agrısı gıbıyse hasta olacaksındır belkı tarıhın degısmıstır.ama tek bel agrısı ıse farklı.Anlamadım ki .Yumurta çatlarken ağrı olur dedi doktor.Parol iş çıkısı alcm nöbetçi eczaneden.Heer ay ağrılı adet geçiren insanım böyle ağrı yaşamadımKopuyo belim resmen
bendede fıtık var belim kopsada ya hamileysem diye bişi içemiyorum her ay aynı şey. Rabbim yardımcımız olsun banada bi ağrı kesici verdi dayanamazsan gebelikte yan etki yapmaz diye ama adını hatırlayamadımKızlarrr bel ağrısından ölüyorum resmenİhtimal var dıye ilaçda alamıyorum.14 bat.Çektiğim acıya deyse bari Allahım
ay artık tarihi değişmesin lütfen.15 de bir hasta olcam nerdeyseadet agrısı gıbıyse hasta olacaksındır belkı tarıhın degısmıstır.ama tek bel agrısı ıse farklı.
bnde cok adet sancısı cekerım berbart