Hamile kalamayanlar

Stres tavan zaten cnmDaha hamile olmadan bissürü sey yasadık.Yok varikosel,yok negatifler,yok silik çizgilerBiri bizi izlese oturup ay deli bu derr.

Onun yerine de geriliyorum ben kırmızıları gördükçeSabah reglm gelmiş hee tmm ben bu incirleri yiyim ozman dedi adam yaO derece rahat

Onun yerine de geriliyorum ben kırmızıları gördükçeSabah reglm gelmiş hee tmm ben bu incirleri yiyim ozman dedi adam yaO derece rahat
:))))))))))))))))) kadınlar bu yuzden hemen yaslanıyor cokuyor,erkeklerın stresı cok bellı olmuyor):

merhblr byanlar benim kayın validem 35 yaşında ve gcen sne ölü dogum sebebyle rahmi alndı ve hamile kalmak istyo tek ymurtlgı duryo acba bu drmda olupta hamile kaln warmdr çok uzlyo ölen bebegi için hep dua edyo btne dha olsn dye.

Şaka mı bu?Şakaysa hiç komik değil.İnsanlarla dalga geçmeye mi geliyosunuz siz buraya?Kayınvaliden 15 yasında filan doğum yaptı herhalde.35 yasında kayınvalide olduğuna göre.Daha önce hiç anne olmayanlar var burda.Kayınvaliden de torun sever artık.Bana hiç inandırıcı gelmedi bu msj.Heryere de yazmışsın ama.Bence dalga geçecek başka seyler bulun kendinize.

Maalesef..30 eylüle doktor randevum var ilk defa gideceğim.Nasıl bi işlem yapacağını bende merak ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…