Hamile kalamayanlar

Günaydın kızlaaar,Sabah beri batmalarım vardı kasıklarda saat 10 gibi afedersiniz kahverengimsi sümük gibi bı akıntı gördüm günlük ped.15 dk da bir gidip bakıyorum gelen giden bisey yok.Bat 15 ekim.İnşallah yine erken adet olmuyorumdur ya.Bide ateşim var dün geceden beri.Grip olcam sankiSizde var mı haber

bu arada geçmiş olsun canım, mevsim geçişleri bizim evdede grip durumları var

bu arada geçmiş olsun canım, mevsim geçişleri bizim evdede grip durumları var
teşekkürlerrİnşallahh:)ben valla buay çalışmadım yalan yok:)Agrı sızım vardı.Yumurtlama döneminde tuttuysa tuttu.Tutmadıysa önümüzdeki maçlara bakacağız:)İnşallh güzel hberler veririm ve duyarım sizlerdende buay

Batmz aynı :) inşallah ikimz içinde güzel haberler gelir :)

Ben de aranizdayim kizlar, folik asit ve balik yaği hapi kullaniyorum her gün doktorum tavsiye etmişti, inşallah hepimiz hayirlisiyla göruruz çift çizgiyi, hayirli ve sağlikli evlatlarimiz olur.

Hadi ya nyse cnm skma canını elbet olur bnde test yaptm negatif ama hala adtmi bekliyorm bakalm
Kızlar günaydın, lütfen canınızı sıkmamaya çalışın ben size böyle diyorum ama bunu yapmak tabi biraz zor oluyor. İnşallah sağlıkla alırız kucagımız ve sabırla. bende artık bugün beklemye başladım ama umudum yok. eşim bu ay seyahatte olduğu için denemeler düzenli değildi. bugün bende moral bozukluğu ile uyandım. hatta doktora gidip ilaç almam diyen ben gitsem mi demeye başladım ama tabi günlük değişen duygular bunlar. herşeyin hayırlısı olan olsun

Kızlar bende hamile kalamıyorum adete 4 gün kaldı ama hiç hamile oldugumu düşünmüyorum testler hep negatif artk umudum yok bu ay için

benimde bu ay 3 denemem. umarım tutmuştur. sat üzerinden 20gün geçti hala kasıklarımda sancım devam ediyor. bat 24 ekim. bu ay iki yumurtam oluştu. çalatma iğnesi vuruldum geçen perşembe her ikiside çatlıyor yoksa sıraylamı bilemedim. . ağrım ondan kaynaklımı bilemiyorum. Rabbim hepimizin gönlüne göre versin.

Canım
Kızlar bende hamile kalamıyorum adete 4 gün kaldı ama hiç hamile oldugumu düşünmüyorum testler hep negatif artk umudum yok bu ay için
, moralimizi bozmayalım ben seni çok iyi anlıyorum. umarım hamilesindir. ben böyle durumlarda hep diyorum ki hayırlısı olsun, sabır,birbirimize destek oluyoruz burda. sağlıklı olduktan sonra diğer ay deneriz.

Öyle tabiki canım bugün adet olacam gibi lekelenme basladı hayırlısı herşeyin en azından benim bir evladım var elhamdülillah..

Öyle tabiki canım bugün adet olacam gibi lekelenme basladı hayırlısı herşeyin en azından benim bir evladım var elhamdülillah..
üzülmemeye çalış bende bu ay adet olursam artık gitmeye karar verdim bu ay doktora inşallah seçtiğim doktor iyi çıkar ve beni dinler:) çünkü beni dinlemeyen ilaç verip gönderen birşey anlatmayan doktor istemiyorum. bu arada benimde bir çocugum var şükürler olsun o benim için çok değerli Allahım ona sağlık güzel bir ömür nasip etsin. o çok fazla kardeş istiyor biz o nedenle istiyoruz kardeş sahibi olsun. inşallah kısmetse hayırlısı ise olacaktır.

Bizde aynı şekilde ilk çocuğun hemen olmuşmuydu

Bizde aynı şekilde ilk çocuğun hemen olmuşmuydu
evet hemde ilk denememde:) bunda panik oldum olmayınca ama sağlık olsun deyip avutuyorum kendimi, doktorada gittim sıkıntı yok dedi ama sanırım bu ay sonu yine doktor yolu gözüktü:)

evet hemde ilk denememde:) bunda panik oldum olmayınca ama sağlık olsun deyip avutuyorum kendimi, doktorada gittim sıkıntı yok dedi ama sanırım bu ay sonu yine doktor yolu gözüktü:)
Benimde olmuştu ama 6 ay kadar oldu bunda bisi yok hala nasip

Rabbim saglikli bebekler nasip etsin hepimize hayırlısıyla insallah..
Bende kist tedavilerimden sonra gebelik için tedaviye başladım birtakım ilaçlar ve catlatma iğnesi kullandım ve doktorum jelfitile başlattı iğneden 3gun sonra ve 9gun sonra pozitifmi negatifmi ogrenicez insallah tedavimiz pozitifle sonuclanir herkese Rabbim nasip etsin ilk tedavim ama ilaclar cok fazla sevmiyorm
Allah hepimize pozitif sonuçlar gormeyi nasip etsin bu ay..

Sizce gebelik testi en erken SAT'tan kac gun sonra yapilmali, SAT'im 5 Ekim daha çok var BAT'a ama her gun test yapmak geliyor içimden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…