- 21 Ağustos 2015
- 31.441
- 95.313
- 37
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
onun etkısı olmaz,ıncır sadece yumurtalama donemınde catlamaya yardımcı oluyor.İncir küründen mi erken geldi acaba?21nden sonra bekliyodum
olabılır streste olabılır.hava değişikliği falan herhalde anlamadım.
aynen sorya yaDD bnce tek sıkıntıyı bız yapıyoruz eslerımız cok gergın degılStres tavan zaten cnmDaha hamile olmadan bissürü sey yasadık.Yok varikosel,yok negatifler,yok silik çizgilerBiri bizi izlese oturup ay deli bu derr.
:))))))))))))))))) kadınlar bu yuzden hemen yaslanıyor cokuyor,erkeklerın stresı cok bellı olmuyor):Onun yerine de geriliyorum ben kırmızıları gördükçeSabah reglm gelmiş hee tmm ben bu incirleri yiyim ozman dedi adam yaO derece rahat
Aynen.Biz uçlarda yasıyoruz duygularımızı.Çabuk yıpranıyoruz o yüzden
sağol canım 5. haftadayım keseyı görduk bayramdan sonra kalp atışları için cağırdı. sabırsızım :) allah sızlerde nasıp etsıngörünüşe göre hamilesin,hayırlı olsun canım,gittinizmi doktora ne dedi?
kırmızı kartKızlar 17 si bat tarihim duaalarınızı bekliyorum
kırmızı kart
ıns hayırlısı olur canım,bızede dua etsağol canım 5. haftadayım keseyı görduk bayramdan sonra kalp atışları için cağırdı. sabırsızım :) allah sızlerde nasıp etsın