Hamile kalamayanlar

günaydın kızlaar..Maalesef yanlış.Aksam test yaptırdım 1.20 betaNegatif
Ben zaten acele ettim.Adetime 10 gün var daha.Testteki çizgilerde kuruyunca kayboldu.Önümüzdeki maçlara bakacağız artık

günaydın kızlaar..Maalesef yanlış.Aksam test yaptırdım 1.20 betaNegatif
Ben zaten acele ettim.Adetime 10 gün var daha.Testteki çizgilerde kuruyunca kayboldu.Önümüzdeki maçlara bakacağız artık
Canım yumurta döllendikten 1hafta sonra rahme iniyormuş. Yani tam regl gününde test yapsan aslında bebek bir haftadır rahminde bulunuyor oluyor. Sen acele etme. Günün geçmeden test yapma. Ben tam 20 aydır bebek istiyorum. Bu erken test yapmalar psikolojimi çok bozdu. İnşallah en kısa sürede hamike kalırsın

Aminnnnninş isteyen herkess hamiş olsun
Ates yükseklemsi ve bel sırt ağrısı vardı ondan test yaptım silik çizgiyi hemşireye de gösterdim.Değer içinde eğer yeni kalmışsan değerin yükselir 3gün içinde ama adeti bekle dedi.001 çıkanda varmış yada hiç gözükmeyende.B akalım adete 10 gün var ne olack..

Merhaba kızlar geçen ayın 17 sinde bat oldu klomen kullandım 29 da çatlama iğnesi oldum 36 saat sonra ilişki denildi yaptık.ama eşim işi gereği şehir dışına gitti 1 haftalığına normalde 1 hafta boyunca gün aşırı ilişki olsaydı şansım artardı.velasıl kelam bu ikinci klomen trşebbüsüm ilk çatlama iğnem bu arada rahim kalınlaştıran birde ilaç kullanıyorum 10 gün kullan adetin 16 günü başla demişti yarın işacımın son günü.sizinle paylaşmak istediğim şimdi belimde ağrılarım var sanki bat oldu olcak ve inanılmaz yemek yiyorum hiç doymuyorum koca kavonoz turşu yedim psikolojikmi kullandığım ilacın etkilerimi bilemiyorum ve işin kötüsü bat tarihimi bilemiyorum iki aydır idrar yolları enfeksiyonu yüzünden kullandığım antibiyotik düzenimş bozdu tarihlerim değişti.bu ay sekizinci denemem inşallah bu ay tutar bidahaki yumurtlama tarihimde eşim iş seyahatinde olcak çünkü yoksa bir ay daha kaybım olcak . Adak adadım hamiş olursam iki çocuk baştan ayağa giydiricem inş

Canım olur inşallah kendini çok sıkma. İdrar yolu enfeksiyonuyla ben dört yıl uğraştım. Bebiş olsun diye hemen duş alınmıyor ya. En büyük sebep bu. O yüzden mutlaka öncesinde duş almak lazım. Bir buçuk yıldır olmuyorum bu sayede.
Bir buçuk senedir bebiş için boşuna uğraşıyormuşuz. Eşimin hiç spermi yokmuş. Temmuz ayında öğrendik. Tedaviye başladık. Yani sadece kadın doğuma gitmek yetmiyor. Eşinize de mutlaka test yaptırın

Geçmiş olsun..Bnde gecen ay idrar yolu enfeksiyonuyla uğraştım.Birde meret ateş,halsizlik flan yapıyor.Hamileyim sanıp hastaneye gittik enfeksiyon cıktıİncir+havuç kürüne başladım aksam ama çok haklısınız sadece bizim yaptıklarımız yetersiz kalıyor.Erkeklerinde kontrole gitmesi şart.Ama bizde gel de götür ben dha havuç suyunu içiremiyorm

Günaydın kızlar.
Kocamda varikosel varms ve ben bunu dün aksam tv izlerken öğrendim.
Aksam otururken,varikosel diye bisey varmış erkeklerde dedim.Ne dese beğenirsiniz?Hıı evet bende de cıkmıstıAmeliyata gerek görmedi senede bir kontrole gel dedi doktor ama gidemedim bi türlü dedi5 sene önce falanmış gittiği kontrol.Biz mayıstan beri boşa tırmalamışız.Didiklemesem 5 sene daha tırmalıcakmısız.Sinirden ölcem aksamdan berii

canım biz tam on sekiz ay denedik olmadı. eşim bir sperm testi yaptırdı kiii. hiç hareketli spermi yokmuş. keşke birkaç ay olmayınca hemen gitseydik. bir ay önce varikosel ameliyatı oldu. üç ay içinde spermler düzeliyormuş. iki ayımız kaldı inşallah

Yaa geçmiş olsun..İnsallah olur..Ameliyattan sonra cok olan var çünkü burda cok okudum..Bizde 5 yıl önce ameliyata gerek yok demiş dr ama konuyla ilgili de hiç bir fikrimiz yok suan..Yani ilerleyen biseymi yasla ilgili falan bilmiyoruz.Eşim bi ara giderim flan diyo kontrole ama ben bayram dönüşü alıcm randevu..İnşallah ameliyat flan demezler

üzülme cnm bizde de farklı bi durum yokBayram dönüsü kontrol yolu var bizde.

bizde eşimde varikosel varmış daha önce gitmiş kontrole ama ameliyata gerek yok demiş.ilaçta vermemiş.Sene de 1 kez kontrole gel demiş sadece.Ama gitmemiş tabi bizimkiBende bi dünya incir almstım gecen ay.Ziyan olmasın diye incir kürüne devam ediyorumDaha önceden bılsem aylardır gıderdım böyle bısey olduğunu.Bosa umitlenmezdım bari

incir kuru ıyı evet bnde kullancam onu catlamada fayda edıyormus.esın gıtsın canım ıhmal etmeyınde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…