Hamile kalamayanlar

Linda43

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Ekim 2011
102
11
Merhaba kızlar ben 35 yaşındayım 1 yıllık evliyim 4 aydır korunmuyorum ama 4 aydır olmadı.doktorada gittim eşim ve bende sorun çıkmadı klomen verdi yumurtam gelişsin diye o ay 3 tene yumurta oluştu çatlamada oldu ama gebelik olmadı .bu ay ovilasyon testi almayı pilanlıyorum bugün hastalığımın 2 günü sizler neler yapıyosunuz gebe kalmak için ilk aylar çok takıyodum her adet olduğumda hünhür hünhür ağlıyordum ama şimdi alıştım galiba sadece üzülüyorum ve hep nşdahaki aya diye pilanlara devam

iki yıllık ewlıyım bu ay 7. ayımız bebek isteyeli.. ovulasyon testi kullanıyorum 4 aydır. ovulasyonun pozıtıf oldugu gunler yumurtlamaya dair hiç bi belirtim olmuyor ne kasık ağrısı ne yumurta akı kıvamında akıntı bu ayda olmazsa eşimle bırlıkte doktora gideceğiz.

Merhaba mutlu bencede bir dr muayyenesi iyi olur ama eşinide götür onada test yapıyolar çünkü hem kafan rahatlar sorun yok derse dr artık zamana kalmış demektir allah hepimize en kısa zamanda nasip etsin in

amin. birlikte gideceğiz. ne zormuş meğersem bebek sahıbı olmak.. herşey rabbimin elinde rabbim ol derse olur bunu bu süerçte cok ıyı anladım.. mubarek gunlerde dualarımızı kabul etsın

Yumurtan oluşuyor ama çatlamıyor olabilir mutlaka doktora görün yumurta takibi yapsın sana

3 4 ay once gıttım adetımın 13. gunu 16-17 ml olmuş demişti ama tekrar gıtmedım çatladımı çatlamadımı.. doktor hiç ılgılenmıyor.. konuşma özürlü sankı. benım de aklıma oyle gelıyor..

Başka bir doktora görün o zaman bence

ramazan bitsin gideceğiz eşimle. sen de mı bebek istiyorsun

benımde 7. ayım bu ay. ılk 2 ay felan tecrubesızdım :) şimdı daha tecrubelıyım. ilçedeyım devlet hastanesıne gittim doktor ılgılenmıyor. bızde ramazandan sonra ile özele gideceğiz. korunmayı bıraktıktan sonra 2 ay adetım sapıttı 10 gun geciktiği oldu.. hayıt tohumu içtim düzene girdi. 30-31 gunde oluyorum. bu ay bıraktım hayıt tohumu içmeyı bakalım zamnında gelecek mi.. bı de topıklerde gordum meryem ana otu gebelığe ıyı gelıyormuş.. insan çaresız kalınca herşeyı alıp yapaası gelıyor sen yumurtlama belırtıleırını yaşıyormusun

Evet canım yumurtlama belirtilerini yaşıyorum zaten doktorda yumurtan oluşuyor ve çatlıyor dedi... Korunmayı bıraktıktan sonra zaten adette düzensizlik olur çok normal geç olması... Bunun için bişey yapma bence... Her duyduğun otu içme tavsiye etmiyorum hormonların sapıtabilir bende öyle olmuştu burdaki birçok arkadaş da pişman olmuştu düzenimizi bozdu diye...

hımm. valla bılmıyorum ınsan herseyı yapmak ıstıyor. araştırıyorum tabiki oyle kullanıyorum. rabbım tez zamnda versın hepımıze

Slm kızlar incir kür ve havuç kürü kullanıp hamile kalan varmı ve hamile kalan baysnlara doruyorum destekleyici neler yiyip içtiniz

Canm bende senin gibi 4. Denemem de olmadi ondan once 6 ay hap kullanmistm hemen ovulasyn testi aldm ilk 2 ay hapin etkisi diye onemsemedm 3. Ve ozellikle bu son ay cok ugrastm esime caksir suyu keciboynuzu suyu icirdm hergun kendim maydonoz sut buhari yaptm elmayagini da denedm ama bunlarn hepsni yapinca cok fazla beklentiye ve strese girdm hatta gebelik belirtileri bile vardi ovudan sonra gecmeyen sol kasik batmam ve sancm oldu ama batima 2 gun kala geldi adetim bu ay artik biraktim hicbi kur vs yapmiyorum sadece yumurtlama gunlermi degerlendiricem kime sorsam takmayi biraktigi hatta hiccbisey yapmadigi ay hamile kalms

Slm hangi marka ovilasyon test aldın bide nette ovilasyon tarihime baktım 6 yazıyo ben 5 demi yoksa 6 sındamı ilişkiye girmeliyim

g.g den laboquıck marka test aldım. ovulasyon haftası ıkı gune bır ovulasyonun oldugu gunlerse ger gun öneriyor doktorlar

Slm hangi marka ovilasyon test aldın bide nette ovilasyon tarihime baktım 6 yazıyo ben 5 demi yoksa 6 sındamı ilişkiye girmeliyim
Canm gittigidiyordan aldim netten 30lu hem.daha ucuz hem cabuk sorunsuz geldi .o nette hesaplamalara bakma kisiden kisiye degisir adetn biter bitmez basla yapmaya hergun ayni saatte en az 4 saatlk idrar olcak ilk idrarinla yapmicaksin 4 saat sivi almadan o idrarinla yapcaksn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…