- 17 Ekim 2014
- 412
- 93
- 34
:::::::((( aynen ya kafasına goe atıyoray artık tarihi değişmesin lütfen.15 de bir hasta olcam nerdeyseYaz basında 26sydı,yaz bitene kadar 15ne çektim adet günlerini
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
:::::::((( aynen ya kafasına goe atıyoray artık tarihi değişmesin lütfen.15 de bir hasta olcam nerdeyseYaz basında 26sydı,yaz bitene kadar 15ne çektim adet günlerini
AminnnParol veriyolar genelde cnm.bendede fıtık var belim kopsada ya hamileysem diye bişi içemiyorum her ay aynı şey. Rabbim yardımcımız olsun banada bi ağrı kesici verdi dayanamazsan gebelikte yan etki yapmaz diye ama adını hatırlayamadım
hamişsinnn :)BENİM DE BUGÜN ADET OLMAM GEREKİYOR
BI 10 GÜNDÜR SOL KASIĞIMDA ÖZELLİKLE ARA ARA GİRİP ÇIKAN İĞNE BATAR GİBİ OLUP GEÇİO ÇOK ACIO DESEM YALAN OLUR ACIMIO DESEM YALAN OLUR KENDI HİSSTTİRİO YANI ACI AMA 1-2 GÜNDÜR DE KESİLDİ GİBİ O AĞRI
3-4 GÜNDÜR DE SANKİ ADETLİMİŞİM GİBİ BELİM ARA ARA AĞRIO BAZEN GAZ SANCISI OLUYOR BUNLAR BENDE ADET ÖNCESİ OLMAZDI BELİRTİ FALAN ADETLİYKEN OLURDU ŞUAN KASIKLARIMDA DA ARA ARA AĞRI OLUYOR AMA ÇOK DEĞİL ara ara da çok üşüyorum bazen de ateş basıyor
SİZCE ??????????????????????
TEST YAPMAYA KORKUYORUMhamişsinnn :)
sabredebiliyorsan bekle ne güzel tereddüt etmezsin işteTEST YAPMAYA KORKUYORUM
HEP NEGATİF ÇIKTI EN SON BIDAHA 10 GÜN GECİKMEDEN YAPMICAM DEDİM
Merhaba kızlar ben 35 yaşındayım 1 yıllık evliyim 4 aydır korunmuyorum ama 4 aydır olmadı.doktorada gittim eşim ve bende sorun çıkmadı klomen verdi yumurtam gelişsin diye o ay 3 tene yumurta oluştu çatlamada oldu ama gebelik olmadı .bu ay ovilasyon testi almayı pilanlıyorum bugün hastalığımın 2 günü sizler neler yapıyosunuz gebe kalmak için ilk aylar çok takıyodum her adet olduğumda hünhür hünhür ağlıyordum ama şimdi alıştım galiba sadece üzülüyorum ve hep nşdahaki aya diye pilanlara devam
MerhabalarMErhaba , bende yazmaya karar verdim. inşallah herkes sağlıkla bebeklerine kavuşur. bir aydır okuyorum bende yazmak istedim artık. benimde sağlıkla ilgili sıkıntım olmamasına ragmen bu ay yine olmadı. şimdi ovulasyon testi aldım bu ay onunla deneyecegim. olmasa bile bir kaç ay daha ilaç kullanmamayı düşünüyorum, dokoruma kalsa hemen ilaç verecek. fakat ben inatla bu ayda deneyeyim diyorum:) fakat umutla bekleyip kırmızı görmenin ne his olduğunu anlatamam son 3 ay çok kötü oluyordum fakat şimdi bu ay ilk defa aglamadım inşallah daha sakin , takmadan geçiririm bu dönemi. herkese selamlar
Canım Selam, hayır henüz 3 ay oldu , sanırım ben biraz panik oldum stres yaptım. o nedenle istemiyorum şu an ilaç falan birde yaş faktörümde var artık 35 yaşındayım ama 6 ay denemek istiyorum ilaç olmadanbu
Merhabalar
İlaç neden veriyor dr?1yılı geçtimi korunmadan.Bizde mayıstan beri deniyoruz.Olmayınca buay gittik dr a folik asit verip yolladı.Marta kadar gelmeyin bana dedi hattaHemen ilaca sarılan drdan koşarak uzaklaş cnmHormonları alt üst ediyor o ılaçlar
Geçmiş olsun...İnşallah buay hepimize sürpriz yapsın gelsin bebişleeerKıZlar bizde 4aydır korunmuyoruz inşallah bu ay olur adetim bugün bitti Rabbim hayırlısını versin daha önce bi kere hamile kaldım 7ayın sonunda ama düşükle sonuçlandı inşllh bu ay bebeğimize kavuşuruz inşallah umutlar tükeniyor artk
http://www.melinasmom.com/cilekli-dondurmanin/http://www.kadinlarkulubu.com/cilekli-dondurmanin/ aranızda belki okuyan vardır.Hikaye cok acıklı ama mutlu sonla bitiyor.