Hamile kalamayanlar

bendede fıtık var belim kopsada ya hamileysem diye bişi içemiyorum her ay aynı şey. Rabbim yardımcımız olsun banada bi ağrı kesici verdi dayanamazsan gebelikte yan etki yapmaz diye ama adını hatırlayamadım
AminnnParol veriyolar genelde cnm.

Kizlar, daha yeni üye oldum. 1 senedir evliyim ve bizde esimle yaklasik 7 aydir cocuk icin ugrasiyoruz. Kadin doktoruna gittim ve hicbi sorunumun olmadigini soyledi. Dogumkontrol hapin etkisi gecmesi lazim dedi. Hayirlisi bakalim bekliyorum. Insallah tum bebek isteyenler hayirlisiyla hamile kalir.

BENİM DE BUGÜN ADET OLMAM GEREKİYOR
BI 10 GÜNDÜR SOL KASIĞIMDA ÖZELLİKLE ARA ARA GİRİP ÇIKAN İĞNE BATAR GİBİ OLUP GEÇİO ÇOK ACIO DESEM YALAN OLUR ACIMIO DESEM YALAN OLUR KENDI HİSSTTİRİO YANI ACI AMA 1-2 GÜNDÜR DE KESİLDİ GİBİ O AĞRI
3-4 GÜNDÜR DE SANKİ ADETLİMİŞİM GİBİ BELİM ARA ARA AĞRIO BAZEN GAZ SANCISI OLUYOR BUNLAR BENDE ADET ÖNCESİ OLMAZDI BELİRTİ FALAN ADETLİYKEN OLURDU ŞUAN KASIKLARIMDA DA ARA ARA AĞRI OLUYOR AMA ÇOK DEĞİL ara ara da çok üşüyorum bazen de ateş basıyor
SİZCE ??????????????????????

hamişsinnn :)

MErhaba , bende yazmaya karar verdim. inşallah herkes sağlıkla bebeklerine kavuşur. bir aydır okuyorum bende yazmak istedim artık. benimde sağlıkla ilgili sıkıntım olmamasına ragmen bu ay yine olmadı. şimdi ovulasyon testi aldım bu ay onunla deneyecegim. olmasa bile bir kaç ay daha ilaç kullanmamayı düşünüyorum, dokoruma kalsa hemen ilaç verecek. fakat ben inatla bu ayda deneyeyim diyorum:) fakat umutla bekleyip kırmızı görmenin ne his olduğunu anlatamam son 3 ay çok kötü oluyordum fakat şimdi bu ay ilk defa aglamadım inşallah daha sakin , takmadan geçiririm bu dönemi. herkese selamlar

bu
Merhabalar
İlaç neden veriyor dr?1yılı geçtimi korunmadan.Bizde mayıstan beri deniyoruz.Olmayınca buay gittik dr a folik asit verip yolladı.Marta kadar gelmeyin bana dedi hattaHemen ilaca sarılan drdan koşarak uzaklaş cnmHormonları alt üst ediyor o ılaçlar

Canım Selam, hayır henüz 3 ay oldu , sanırım ben biraz panik oldum stres yaptım. o nedenle istemiyorum şu an ilaç falan birde yaş faktörümde var artık 35 yaşındayım ama 6 ay denemek istiyorum ilaç olmadan

Oo hiç ilaca girme:)Yasında gayet normal 34 de hamile kaldı görümcem.2yılda korunmuştu.Ben gecen ay incir+havuç kürü yapmıştım.Buay çatlama ağrılarını şiddetli hissettim.Sanırım faydası oldu.30 eylülde kontrole gittiğimde yumurtan çatlamış dedi.Ona yoruyorum.6aydır hiç böyle ağrı çekmemiştim.incir++havuç kürünü önerebilirim.Hiç bişey olmazsa kıs geliyor gripten korurİnşallah kısa zamanda kavuşursun bebişine

KıZlar bizde 4aydır korunmuyoruz inşallah bu ay olur adetim bugün bitti Rabbim hayırlısını versin daha önce bi kere hamile kaldım 7ayın sonunda ama düşükle sonuçlandı inşllh bu ay bebeğimize kavuşuruz inşallah umutlar tükeniyor artk

Geçmiş olsun...İnşallah buay hepimize sürpriz yapsın gelsin bebişleeer

ayy canım inşallah hepimiz alırız sağlıkla bebeklerimizi kucagımıza:) bende bu ay olmaz ise gelecek ay bu kürü deneyeyim. bugün ovulasyon testine başladım bende:)

Ay link yüklenmedi bi türlü Google dan melinasmom yazınca çıkıyor:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…