Hamile kalamayanlar

Merhaba kızlar ben 35 yaşındayım 1 yıllık evliyim 4 aydır korunmuyorum ama 4 aydır olmadı.doktorada gittim eşim ve bende sorun çıkmadı klomen verdi yumurtam gelişsin diye o ay 3 tene yumurta oluştu çatlamada oldu ama gebelik olmadı .bu ay ovilasyon testi almayı pilanlıyorum bugün hastalığımın 2 günü sizler neler yapıyosunuz gebe kalmak için ilk aylar çok takıyodum her adet olduğumda hünhür hünhür ağlıyordum ama şimdi alıştım galiba sadece üzülüyorum ve hep nşdahaki aya diye pilanlara devam
Canım 4 ay çok erken yaa. Sen 30'lu yaşlarda olmasaydın, doktor kesin kovardı seni niye bu kadar erken geldin diye :KK70:Ben 1,5 yıldır istiyorum. Ovulasyon testi kullanıyorum. Bu ay da klomene başlayacağım.

Benim de tam 1 yıl oldu buay:KK61:Tüm testler yapıldı,esimde de bende de sıkıntı yok bir tek hsg kaldı cektırmediğim.Onu da bayramdan sonra cektircem insallah:KK51:
Allah yardımcın olsun canım. İnşallah hiçbir sorun çıkmaz.
Ben sezaryen gibi açık miyom ameliyatı oldum, eşim varikosel ameliyatı oldu. İki kez klomenle yumurtalarım gelişti ama hamile kalmadım. HSG çekelim dediler, olmadı. Rahim ağzı çok dar olduğu için içeri ilaç gitmedi. Sonra rahim ağzı genişletme operasyonu oldum. Yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik , bu ay aşılama yapılacaktı ama 9 gün geciktim, hâlâ regl olmadım :KK43: Testler negatif :KK43:

Allah yardımcın olsun canım. İnşallah hiçbir sorun çıkmaz.
Ben sezaryen gibi açık miyom ameliyatı oldum, eşim varikosel ameliyatı oldu. İki kez klomenle yumurtalarım gelişti ama hamile kalmadım. HSG çekelim dediler, olmadı. Rahim ağzı çok dar olduğu için içeri ilaç gitmedi. Sonra rahim ağzı genişletme operasyonu oldum. Yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik , bu ay aşılama yapılacaktı ama 9 gün geciktim, hâlâ regl olmadım :KK43: Testler negatif :KK43:
Allah allah neden gecikti kio_OKan verdin mi:olamaz:Belki idrara gec geçmiştir.Benim kardeşimde 1,5 aylık hamileyken idrarda hala cıkmamıstı.Kanda öğrenmişti.Hormonal biseymis:olamaz:İnsallah alırsın emeklerinin karşılığını canım:dua:

Allah allah neden gecikti kio_OKan verdin mi:olamaz:Belki idrara gec geçmiştir.Benim kardeşimde 1,5 aylık hamileyken idrarda hala cıkmamıstı.Kanda öğrenmişti.Hormonal biseymis:olamaz:İnsallah alırsın emeklerinin karşılığını canım:dua:
bilmiyorum ki canım. İnşallah geç yumurtlama dedikleri şey olmuştur. Haftaya tekrar test yaptıracağım ama kanda da çıkmadı

X