hamile ana-kız

Konu sahibinin bana verdiği saldırgan cevapları da KİB'lediniz mi merak ediyorum. Bana hakaret etti, ben de karşılık verdim. O benim susup susmayacağıma karar verecek değil.

Ben keseyi 9. Haftamda gormustum belki Annendede gec gorunur canim..

Hayirli olsun bu arada..

Konu sahibinin seviyesini inmeyi denedim ama becerebildim mi bilemiyorum tabi. Kimse kimseye "sus" tarzı bir laf edemez, ne kadar farkındasınız bilmiyorum.

Size hakaret eden de saldiran da olmamis. Bunlari yapan sizsiniz.
Okumamşısınız bile, okumadığınız bir yorumu savunuyorsunuz. Burada kimse kimseyi öyle susturamaz.
ben burda sadece keseyle ilgili bi sorun varmi diye sordum cok biliyosaniz cevaplayin bilmiyosaniz susun.buraya ona buna takilip egolarinizi tatmine gelmisiniz ugrasamiycam sizinle

Yahu kız sana bir sus demiş sen ya allah diyip saldırmışsın şu yazdıklarını bir daha oku ve özür dile bence.
Hayır ne münasabet, yazdığım yoruma mahalle ağzıyla cevap veren birinden neden özür dileyeyim? Onun özür dilemesi gerekirdi ama ona yazdığım son yorumdan sonra eşitlenmiş olduğu için özre gerek yok. Alması gereken karşılığı aldı.

işte bizim toplumun sorunu bu. durumu eşitlediğini zannederken eleştirdiği şeyi kendisinin de yapmış olması. şimdi kimin farkı nerede?

Sen bu yoruma hakaret diyorsan seninki ne oluyor?
Ne peki onun yorumu, hakaret değilse ne o zaman? Normal bir yorum mu? Bana en başında yazdığı yoruma bile "çok merak ediyorsanız söyleyeyim" gibi bir tavırla yaklaştı. Kimse fikrini kendine mi saklayacak ya da yazacak mı, ifade mi edecek o karar veremez.

Evet üye sana sadece sus demiş sen de 'annen seni yetiştirememiş' 'hepiniz cahilsiniz.','sen olmamışsın.senden olan çocuk da olmaz'falan demişsin.Ben çok saygısız olduğunu düşünüyorum emir kipi kullandı diye birine bu kadar laf edilmez 'bence'.Ama tabiki özür dilemeyeceksen de dileme kimse karışmaz.

işte bizim toplumun sorunu bu. durumu eşitlediğini zannederken eleştirdiği şeyi kendisinin de yapmış olması. şimdi kimin farkı nerede?
Fark kalmadı işte ona son yazdığım yorumdan dolayı. Düzgün yazdığım birşeyi anlamadı çünkü. Kötü yazdığım yorumu da anlayacağını sanmıyorum açıkçası.

Bana, ona ya da size, farketmez. O kim ki emir kipi kullanıyor? O bana bunu yaptı, yanlıştı. Size de yapsa yanlış olacak, kim kime yaparsa yanlış yani. Saygısızca konuştum evet çünkü kendisi bana saygı göstermedi en balından maalesef. Ben de saygımı haketmediğini düşündüm. Okuduğunu anlamıyor, saldırmak istiyordu.

Sen de şunu anlamıyorsun ama konuya yazanların yüzde biri falan konu sahibinin esas sorduğuna cevap yazmış,kimisi annen o çocuğa ilgiyle bakamaz,tuhaf falan demiş.Konu sahibi de öyle bir sorun olmadığını söylemiş ama ısrarla yaş konusuna yönelmiş üyeler.Zaten kadın 'çok mutluyuz' demiş ilk mesajında yani.Siniri bozulmuş bence ki hamile bir kadın sonuç olarak.Sana sus demesi ve egonu tatmin ettiğini söylemesi birikmiş sinirin sana patlaması olmuş.Hoş mu değil ama sen görece haklıyken haksız duruma düşmüşsün o cevapla.Doğmayan bebekleri karıştırmak.cahillikten girip 80 milyonluk türkiyeden çıkmak vs..Ağır kaçmış yani.

aaa çok güzel,çok hoşuma gitti,ne güzel ya
Allah'ın izniyle birşey olmaz,dış gebelik olsa kese görünmezdi canım yada tüplere çok yakın biryerde olurdu diye biliyorum.annenizin ve sizlerin içi rahat olsun bence,sonra güzel haberler vermeye tekrar gelin olur mu

Ben ne yaptığımın farkındayım, yazdığım yorumun seviyesizce olduğunun vs. hadi o zaman o bana sinirini patlattıysa ben de ona patlatmış olayım diyeceğim şimdi, olmayacak. Bunu böyle tolare etme şansımızın olmadığını düşünüyorum. Burada insanlar konu sahibinin kırılacağını düşünüyorsa benim de onun bana verdiği cevaptan dolayı kırılabileceğimi ya da sinirimin bozulabileceğini düşünmeli o halde. Düşünen var mı? Ciddi anlamda merak ediyorum.

43 bence gayet normal bir yas annen için hayırlısı diliyorum. 8 haftada gözükmemesi de normal degil gibi sanki 6 haftalikken kalp atışı duyuluyor

ben şeyi merak ettım senın dogumunda sana kım annenın dogumunda annene kım bakacak cunkı bırınız yaptıgında bırnızın lohusalıgı daha bıtmemıs oluyo

Benim annemle aramda 20 yaş var ama daha bir kez oturup arkadaşça konuştuğumu hatırlamam. Annemle aramda. Bu kadar yaş farkının olnadı bana hiç bişey katmadı açıkcası. 43 yaşında olupta beni çok isteyerek doğurup üzerime titremesini tercih ederdim.
Kadın istememiş olsa belki doğru br durum olabilir söylediğiniz ama kadın istediğine göre demekki o özveriyi evladına verecrk yapıda..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…