Konu sahibinin bana verdiği saldırgan cevapları da KİB'lediniz mi merak ediyorum. Bana hakaret etti, ben de karşılık verdim. O benim susup susmayacağıma karar verecek değil.KIB'ledim o yorumu. O nasil terbiyesizce bir yazidir yahu, bu nasil kendini bilmezlik aklim almadi. Ben utandim okurken.
Elestirmekle hakaret etmeyi karistirmamak lazim. Kimin kac yasinda cocuk sahibi olacagi kimseyi ilgilendirmez sonucta. Baskasinin hayati da, burada sordugu soru da kimseye hakaret etme hakki vermez.
Size hakaret eden de saldiran da olmamis. Bunlari yapan sizsiniz.Konu sahibinin bana verdiği saldırgan cevapları da KİB'lediniz mi merak ediyorum. Bana hakaret etti, ben de karşılık verdim. O benim susup susmayacağıma karar verecek değil.
Konu sahibinin seviyesini inmeyi denedim ama becerebildim mi bilemiyorum tabi. Kimse kimseye "sus" tarzı bir laf edemez, ne kadar farkındasınız bilmiyorum.size katılıyorum.
açıklama yapmanıza gerek yok, kaldı ki şartlar tam tersi olsun yine de kimseyi ilgilendirmez.
sorunuz farklı, size verilen cevap apayrı. eleştirenler muhakkkak çıkacaktır, siz konunuza verilen cevalarla muhatap olun.
evet Allah olmayan herkese versin ama tekrar anne olana verilince olmayanın kotasından düşmüyor. doğurmakla iş bitmiyor önemli olan yetiştirmek. sizi eleştirene sinirim bu yüzden. anneninizin yetiştiremediğine dair ne kusur görmüş ki böyle yazmış?
aslında güzel bir giriş yapmış yaş konusuyla ama sonra farklı yere çekmiş. ben de çocugun annesiyle az zaman geçirmesinden ötürü üzülürüm haa çocuk hiç olmamış olsaydı, anneniz yapmayı düşünseydi bunu söylerdim ama artık olan olmuş, artık size böyle bir eleştirinin yapılması çok manasız ve heves kırıcı. işte bu yüzden katılıyorum. zaten olgunluktan bahsedip, insanları cehaletle suçlayan birisi kalkıp da "anneniz sizi yapmış ama olmamışsınız" gibi seviye yerlerde cümleler kurmaz.
Konu sahibinin seviyesini inmeydshnedim ama becerebildim mi bilemiyorum tabi. Kimse kimseye "sus" tarzı bir laf edemez, ne kadar farkındasınız bilmiyorum.
Okumamşısınız bile, okumadığınız bir yorumu savunuyorsunuz. Burada kimse kimseyi öyle susturamaz.Size hakaret eden de saldiran da olmamis. Bunlari yapan sizsiniz.
ben burda sadece keseyle ilgili bi sorun varmi diye sordum cok biliyosaniz cevaplayin bilmiyosaniz susun.buraya ona buna takilip egolarinizi tatmine gelmisiniz ugrasamiycam sizinle
Yahu kız sana bir sus demiş sen ya allah diyip saldırmışsın şu yazdıklarını bir daha oku ve özür dile bence.
Okumamşısınız bile, okumadığınız bir yorumu savunuyorsunuz. Burada kimse kimseyi öyle susturamaz.
Hayır ne münasabet, yazdığım yoruma mahalle ağzıyla cevap veren birinden neden özür dileyeyim? Onun özür dilemesi gerekirdi ama ona yazdığım son yorumdan sonra eşitlenmiş olduğu için özre gerek yok. Alması gereken karşılığı aldı.Yahu kız sana bir sus demiş sen ya allah diyip saldırmışsın şu yazdıklarını bir daha oku ve özür dile bence.
Hayır ne münasabet, yazdığım yoruma mahalle ağzıyla cevap veren birinden neden özür dileyeyim? Onun özür dilemesi gerekirdi ama ona yazdığım son yorumdan sonra eşitlenmiş olduğu için özre gerek yok. Alması gereken karşılığı aldı.
Ne peki onun yorumu, hakaret değilse ne o zaman? Normal bir yorum mu? Bana en başında yazdığı yoruma bile "çok merak ediyorsanız söyleyeyim" gibi bir tavırla yaklaştı. Kimse fikrini kendine mi saklayacak ya da yazacak mı, ifade mi edecek o karar veremez.Sen bu yoruma hakaret diyorsan seninki ne oluyor?
Hayır ne münasabet, yazdığım yoruma mahalle ağzıyla cevap veren birinden neden özür dileyeyim? Onun özür dilemesi gerekirdi ama ona yazdığım son yorumdan sonra eşitlenmiş olduğu için özre gerek yok. Alması gereken karşılığı aldı.
Fark kalmadı işte ona son yazdığım yorumdan dolayı. Düzgün yazdığım birşeyi anlamadı çünkü. Kötü yazdığım yorumu da anlayacağını sanmıyorum açıkçası.işte bizim toplumun sorunu bu. durumu eşitlediğini zannederken eleştirdiği şeyi kendisinin de yapmış olması. şimdi kimin farkı nerede?
Bana, ona ya da size, farketmez. O kim ki emir kipi kullanıyor? O bana bunu yaptı, yanlıştı. Size de yapsa yanlış olacak, kim kime yaparsa yanlış yani. Saygısızca konuştum evet çünkü kendisi bana saygı göstermedi en balından maalesef. Ben de saygımı haketmediğini düşündüm. Okuduğunu anlamıyor, saldırmak istiyordu.Evet üye sana sadece sus demiş sen de 'annen seni yetiştirememiş' 'hepiniz cahilsiniz.','sen olmamışsın.senden olan çocuk da olmaz'falan demişsin.Ben çok saygısız olduğunu düşünüyorum emir kipi kullandı diye birine bu kadar laf edilmez 'bence'.Ama tabiki özür dilemeyeceksen de dileme kimse karışmaz.
Sen de şunu anlamıyorsun ama konuya yazanların yüzde biri falan konu sahibinin esas sorduğuna cevap yazmış,kimisi annen o çocuğa ilgiyle bakamaz,tuhaf falan demiş.Konu sahibi de öyle bir sorun olmadığını söylemiş ama ısrarla yaş konusuna yönelmiş üyeler.Zaten kadın 'çok mutluyuz' demiş ilk mesajında yani.Siniri bozulmuş bence ki hamile bir kadın sonuç olarak.Sana sus demesi ve egonu tatmin ettiğini söylemesi birikmiş sinirin sana patlaması olmuş.Hoş mu değil ama sen görece haklıyken haksız duruma düşmüşsün o cevapla.Doğmayan bebekleri karıştırmak.cahillikten girip 80 milyonluk türkiyeden çıkmak vs..Ağır kaçmış yani.Ne peki onun yorumu, hakaret değilse ne o zaman? Normal bir yorum mu? Bana en başında yazdığı yoruma bile "çok merak ediyorsanız söyleyeyim" gibi bir tavırla yaklaştı. Kimse fikrini kendine mi saklayacak ya da yazacak mı, ifade mi edecek o karar veremez.
aaa çok güzel,çok hoşuma gitti,ne güzel yaarkadaşlar mrb ben 9+1 haftalık annemde 8 haftalık hamile 43 yasında 6 haftalıkken keseyi gördüler ama bebeği göremediler 13 gün sonra annem tekrar doktora gidicek ama dış gebelik olabilirmi böyle bişey yaşayan varmı. bebegim ve kardeşimin aynı yaşta olması beni heycanlandırdı ama şimdi sevinçim yarıda kalsın istemiyorum
Ben ne yaptığımın farkındayım, yazdığım yorumun seviyesizce olduğunun vs. hadi o zaman o bana sinirini patlattıysa ben de ona patlatmış olayım diyeceğim şimdi, olmayacak. Bunu böyle tolare etme şansımızın olmadığını düşünüyorum. Burada insanlar konu sahibinin kırılacağını düşünüyorsa benim de onun bana verdiği cevaptan dolayı kırılabileceğimi ya da sinirimin bozulabileceğini düşünmeli o halde. Düşünen var mı? Ciddi anlamda merak ediyorum.Sen de şunu anlamıyorsun ama konuya yazanların yüzde biri falan konu sahibinin esas sorduğuna cevap yazmış,kimisi annen o çocuğa ilgiyle bakamaz,tuhaf falan demiş.Konu sahibi de öyle bir sorun olmadığını söylemiş ama ısrarla yaş konusuna yönelmiş üyeler.Zaten kadın 'çok mutluyuz' demiş ilk mesajında yani.Siniri bozulmuş bence ki hamile bir kadın sonuç olarak.Sana sus demesi ve egonu tatmin ettiğini söylemesi birikmiş sinirin sana patlaması olmuş.Hoş mu değil ama sen görece haklıyken haksız duruma düşmüşsün o cevapla.Doğmayan bebekleri karıştırmak.cahillikten girip 80 milyonluk türkiyeden çıkmak vs..Ağır kaçmış yani.
43 bence gayet normal bir yas annen için hayırlısı diliyorum. 8 haftada gözükmemesi de normal degil gibi sanki 6 haftalikken kalp atışı duyuluyorarkadaşlar mrb ben 9+1 haftalık annemde 8 haftalık hamile 43 yasında 6 haftalıkken keseyi gördüler ama bebeği göremediler 13 gün sonra annem tekrar doktora gidicek ama dış gebelik olabilirmi böyle bişey yaşayan varmı. bebegim ve kardeşimin aynı yaşta olması beni heycanlandırdı ama şimdi sevinçim yarıda kalsın istemiyorum
Benim annemle aramda 20 yaş var ama daha bir kez oturup arkadaşça konuştuğumu hatırlamam. Annemle aramda. Bu kadar yaş farkının olnadı bana hiç bişey katmadı açıkcası. 43 yaşında olupta beni çok isteyerek doğurup üzerime titremesini tercih ederdim.Yeni doğacak çocuk açısından pek iyi bir durum değil bence. 40 yaşından sonra ilk kez anneliği tadanlar için söylemiyorum ama şimdi konu sahibinin annesi zaten 2 çocuk sahibi, bir de bu doğarsa tamam iyi güzel de, çocuğun anneyle geçireceği zaman az. Bu çocuk 10 yaşına gelince annesi 53 yaşında olacak. İstediği kadar kendine baksın ya da genç göstersin ya da sağlıklı olsun, fark etmez. Anne yeniden çocuk sahibi olmak istemiş olabilir ama çocuk açısından iyi değil bence. Baba kaç yaşında düşünemiyorum bile. Yargılamıyorum ama çocuk açısından bakılınca bence iyi değil. Ben annem ve babamla aramda o kadar yaş farkı olsun istemezdim. Umarım maddi imkanlarınız bari doğru düzgündür. Kimse kusura bakmasın, Allah özellikle OLMAYANLARA VERSİN ama her şeyin de bir yaşı var, sadece doğuran açısından değil doğan açısından da düşünmek lazım. Burada herkes genç bir yaş, ne var bunda falan demiş ve çocuk açısından düşünülmemiş bu durum. 40 genç bir yaş falan değil, kimse kendini kandırmasın. Herkes ne kadar da bencil. Yorumlar çok çok bencil. Tamamen keyfi bir olay, kimsenin keyfi kimseyi ilgilendirmez tabi, ilginç bir durum. Umarım hayırlı bir evlat olur, olursa.