40 yaşında yeni evlenip cocuk sahibi olmak isteyenlerde oluyo. ve cocuk iki kişinin kararıdır benden utancak değillerbence her şeyin bir yaşı var..anneniz yanlış yapmış..bu yaştan sonra bebek mi bakacak boyu kadar kızı varken..tamam aldırmaya karşıyım ama korunmasınıda bilmeliydi..
Belki isteyerek hamile kaldı. Kime ne?bence her şeyin bir yaşı var..anneniz yanlış yapmış..bu yaştan sonra bebek mi bakacak boyu kadar kızı varken..tamam aldırmaya karşıyım ama korunmasınıda bilmeliydi..
Niye olmasın. Sağlık açısından sıkıntı olur derseniz anlarım.bu yaşta mı?
Dış gebelikte rahimde kese görünmez. RAB korusun boş gebelikte anlattığın gibi olabiliyor. Bazı Dr lar kesenin şeklinden hemen anlıyor.arkadaşlar mrb ben 9+1 haftalık annemde 8 haftalık hamile 43 yasında 6 haftalıkken keseyi gördüler ama bebeği göremediler 13 gün sonra annem tekrar doktora gidicek ama dış gebelik olabilirmi böyle bişey yaşayan varmı. bebegim ve kardeşimin aynı yaşta olması beni heycanlandırdı ama şimdi sevinçim yarıda kalsın istemiyorum
Siz kaç yaşındasınız?arkadaşlar mrb ben 9+1 haftalık annemde 8 haftalık hamile 43 yasında 6 haftalıkken keseyi gördüler ama bebeği göremediler 13 gün sonra annem tekrar doktora gidicek ama dış gebelik olabilirmi böyle bişey yaşayan varmı. bebegim ve kardeşimin aynı yaşta olması beni heycanlandırdı ama şimdi sevinçim yarıda kalsın istemiyorum
Niye olmasın. Sağlık açısından sıkıntı olur derseniz anlarım.
Ama 42 yaş çokta büyük bir yaş değil. Kimisi artık yaşlandım torun sevcem moduna girerken kimisi genç kız gibi ortalıkta dolanır.
Her iki seçenekte kişisel tercih yargılamak mantıksız.
arkadaşlar mrb ben 9+1 haftalık annemde 8 haftalık hamile 43 yasında 6 haftalıkken keseyi gördüler ama bebeği göremediler 13 gün sonra annem tekrar doktora gidicek ama dış gebelik olabilirmi böyle bişey yaşayan varmı. bebegim ve kardeşimin aynı yaşta olması beni heycanlandırdı ama şimdi sevinçim yarıda kalsın istemiyorum
Bende 26 yaşındayım 10 aylık bi bebeğim var ilk zamanlar uyuyamadığım için ben nasıl bakıcam beceremiyorum diye her gün oturur ağlardım çocuk gibi2 gündür eşim hasta ve uyutmadı beni vallahi uykusuz kalınca anladım bu yaşta olupta çocuk doğurmak akla zarar uykumdan ödün veremem bu kesin yaş olmuş 47
arkadaşlar mrb ben 9+1 haftalık annemde 8 haftalık hamile 43 yasında 6 haftalıkken keseyi gördüler ama bebeği göremediler 13 gün sonra annem tekrar doktora gidicek ama dış gebelik olabilirmi böyle bişey yaşayan varmı. bebegim ve kardeşimin aynı yaşta olması beni heycanlandırdı ama şimdi sevinçim yarıda kalsın istemiyorum
Neye gore, kime gore yanlis dediniz? Benim annemde 42 yasinda dogurdu kardesimi, simdi universite ogrencisi, dunya guzeli bir genc cok sukur. Cocuklugunda da evimizin en buyuk nese kaynagi o oldu, herkes buyuyup evden ayrildigi icinde yine annemin en iyi yoldasi o.bence her şeyin bir yaşı var..anneniz yanlış yapmış..bu yaştan sonra bebek mi bakacak boyu kadar kızı varken..tamam aldırmaya karşıyım ama korunmasınıda bilmeliydi..
Ben konu benim gibi fazla sahiplendim sanırımHayırlısı olsunda kuzu konunun başında 43 demişsin sonunda 50 yaşında demişsin50 yaş çok geç bi yaş