hamile ana-kız

bence her şeyin bir yaşı var..anneniz yanlış yapmış..bu yaştan sonra bebek mi bakacak boyu kadar kızı varken..tamam aldırmaya karşıyım ama korunmasınıda bilmeliydi..
40 yaşında yeni evlenip cocuk sahibi olmak isteyenlerde oluyo. ve cocuk iki kişinin kararıdır benden utancak değiller

43 yaş o yaşta doğum yapmaya korkarım, bence annen bütün testleri yaptırsın down sendrom dahil

Dış gebelikte rahimde kese görünmez. RAB korusun boş gebelikte anlattığın gibi olabiliyor. Bazı Dr lar kesenin şeklinden hemen anlıyor.
Bir olasılık daha var, geç döllenme.
umarım öyledir...

Siz kaç yaşındasınız?

Hayırlı olsun inşallah,sağ salim kucaginiza alın miniklerinizi..Benim babam da öz amcasindan en az on yaş büyük Herkesin hayatina saygım var ama annemle aynı anda doğum yapmayı asla istemezdim

2 gündür eşim hasta ve uyutmadı beni vallahi uykusuz kalınca anladım bu yaşta olupta çocuk doğurmak akla zarar uykumdan ödün veremem bu kesin yaş olmuş 47

Maşallah insanlar ne güzel 46 yaşında hamile kalıyor ben bu yaşta kalamadım gitti Annenize maşallah inşallah kardeşinizi ve çocuğunuzu sağlıklıca kucağınıza alırsınız

2 gündür eşim hasta ve uyutmadı beni vallahi uykusuz kalınca anladım bu yaşta olupta çocuk doğurmak akla zarar uykumdan ödün veremem bu kesin yaş olmuş 47
Bende 26 yaşındayım 10 aylık bi bebeğim var ilk zamanlar uyuyamadığım için ben nasıl bakıcam beceremiyorum diye her gün oturur ağlardım çocuk gibi gün içinde oturduğum 2 saati geçmez. Oda ya çocuğun yemeğini yediriyorumdur ya kendim yemek yiyorumdur.
Bebeğim doğmadan önce böyle olduğunu söyleseler hayatta yapamam derdim ama iş başa düşünce mecbur yapılıyo.
Onun yaşla alakası yok bence. Annem 50 yaşında hem çalışıyo hem evin her işini yapar, hemde 12, 16 ve 21 yaşlarında 3 kardeşim var onların okullarıyla uğraşır arkadını toplar. Sorsan çok yorulur ama boş vakit bulduğu an yok duvarı sileyim yok perde yıkayım yok börek yapayım modunda. Ha çok şükür sağlığı yerinde ve yapabiliyo. Ananem bu yaşında ayda bir camlarını siler yardım edelim diyincede beğenmez kendi yapar.
Kimi insan iş sevmez rahatına düşkündür kimide yerinde duramaz..

Düşünsene teyzenle bir büyüyorsun, bilmiyorum çok heyecanlı ve gülümsetti bu konu beni, fikri bile hoş :))

ek: teyze dedim ya çok ilginç kız mı olacak nedir

Hayırlısı olsunda kuzu konunun başında 43 demişsin sonunda 50 yaşında demişsin50 yaş çok geç bi yaş

Bizde annenle aynı yaştayız çocuk sahibi olmaya çalışıyoruz .

bence her şeyin bir yaşı var..anneniz yanlış yapmış..bu yaştan sonra bebek mi bakacak boyu kadar kızı varken..tamam aldırmaya karşıyım ama korunmasınıda bilmeliydi..
Neye gore, kime gore yanlis dediniz? Benim annemde 42 yasinda dogurdu kardesimi, simdi universite ogrencisi, dunya guzeli bir genc cok sukur. Cocuklugunda da evimizin en buyuk nese kaynagi o oldu, herkes buyuyup evden ayrildigi icinde yine annemin en iyi yoldasi o.

Arkadasim insallah sizde anneniz de bebeginizi saglikla kucaginiza alirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…