- 13 Nisan 2014
- 1.319
- 1.333
Öncelikle Allah sagsalim kucagınıza almayı nasip etsin canm annenin de senin de, sonra lütfen daha fazla takılma konu dışı yorumlara. Elbet birgün kk daki kadınlar da sorulan soruya cevap vermeyi öğrenecek.. Sorduğunuz soru dış gebelik olabilir mi iken nasıl buralara gelmiş şaka gibi..Ben ikinci üni okuyorum aynı zamanda ve cok sükür nerde nasıl davranacağımı cok iyi biliyorum benim cocugumu düşünmek sana kalmadı kendi düştüğün durumu ve ezikliğini düşün
Akşamdan beri musallat oldu ben yaptıgım yorumun arkasındayım daha evlilikle cocukla ilgili bi tecrübesi yok. Yazarken nokta kullanmayı dil kurallarına uymak sanıyo hey allahım daha fazla sinirimi bozmak istemiyorumÖncelikle Allah sagsalim kucagınıza almayı nasip etsin canm annenin de senin de, sonra lütfen daha fazla takılma konu dışı yorumlara. Elbet birgün kk daki kadınlar da sorulan soruya cevap vermeyi öğrenecek.. Sorduğunuz soru dış gebelik olabilir mi iken nasıl buralara gelmiş şaka gibi..
Dış gebelik olamaz canm Allah korusun boşgebelik olabilir bir tek ama bence daha erken 8. Haftada bebeği görenler de var hayırlısıyla herşey yolunda gider inşallah:)
Canım bende 10 haftalık hamileyim 5haftalıkken doktor göremedi dış gebelik olabilir dedi ama küçük oldgu için görülmemeş doktorlar göremeyince hemen dış gebelik olabilir diyor ama dış gebelik sebepleri var görlmeyince hemen dış gebelik olmyr yani.çok şükür benim bebeğim gösterdi kendini.içini ferah tut olmaya biliyor yaniarkadaşlar mrb ben 9+1 haftalık annemde 8 hafthamile 43 yasında 6 haftalıkken keseyi gördüler ama bebeği göremediler 13 gün sonra annem tekrar doktora gidicek ama dış gebelik olabilirmi böyle bişey yaşayan varmı. bebegim ve kardeşimin aynı yaşta olması beni heycanlandırdı ama şimdi sevinçim yarıda kalsın istemiyorum
Canım bende 10 haftalık hamileyim 5haftalıkken doktor göremedi dış gebelik olabilir dedi ama küçük oldgu için görülmemeş doktorlar göremeyince hemen dış gebelik olabilir diyor ama dış gebelik sebepleri var görlmeyince hemen dış gebelik olmyr yani.çok şükür benim bebeğim gösterdi kendini.içini ferah tut olmaya biliyor yani
inş sağlıkla kucagınıza alırsınız bebişleri yaşlar kaç?
keseyi görmüşler zaten, içi boş görülmüş sadeceCanım bende 10 haftalık hamileyim 5haftalıkken doktor göremedi dış gebelik olabilir dedi ama küçük oldgu için görülmemeş doktorlar göremeyince hemen dış gebelik olabilir diyor ama dış gebelik sebepleri var görlmeyince hemen dış gebelik olmyr yani.çok şükür benim bebeğim gösterdi kendini.içini ferah tut olmaya biliyor yani
tabiki öyle oladabilir ama herşey olabilir yani allah korusun bebek sağlıksızda olabilir ama kesin emin olmadan böyle birşey söylenmemeli suan görülmedi haftaya yada iki haftaya geldiğinizde görülebilir denmeli soncda bir ihtimal.ve bu yeni hamile oldugunu öğrenip mutlulukdan çıldıran duygusal bi çöküntü yasayan bi anneye birden söylendiğinde yasadıgı travma tarif edilemez ben bir dahaki randevuya kadar iki hafta ağladım hiç birşey yemedim bebekde etkilendi mutlaka benim durumumdan. Doktoruna göre değişir o an görünmedi deseydi sadece en azından daha görünmedi diye beklerdim.ve soncda değilmş agladgmla kaldım.doktorumu değiştrip yeni doktoruma bu olayı anlattıgımda oda tepki gösterdi zaten bana böyle söylenmesine.amerikada 8 haftadan önce doktorlar bebek daha küçük görülmeme ihtimali var diye muayene bile etmiyorlarkeseyi görmüşler zaten, içi boş görülmüş sadece
kese görülmeyince mecbur dış gebelik olabilir diye uyarıyorlar, ne yapsınlar, söylemeseler bu sefer de doktor beni hiç uyarmadı bile olacak.
tabiki öyle oladabilir ama herşey olabilir yani allah korusun bebek sağlıksızda olabilir ama kesin emin olmadan böyle birşey söylenmemeli suan görülmedi haftaya yada iki haftaya geldiğinizde görülebilir denmeli soncda bir ihtimal.ve bu yeni hamile oldugunu öğrenip mutlulukdan çıldıran duygusal bi çöküntü yasayan bi anneye birden söylendiğinde yasadıgı travma tarif edilemez ben bir dahaki randevuya kadar iki hafta ağladım hiç birşey yemedim bebekde etkilendi mutlaka benim durumumdan. Doktoruna göre değişir o an görünmedi deseydi sadece en azından daha görünmedi diye beklerdim.ve soncda değilmş agladgmla kaldım.doktorumu değiştrip yeni doktoruma bu olayı anlattıgımda oda tepki gösterdi zaten bana böyle söylenmesine.amerikada 8 haftadan önce doktorlar bebek daha küçük görülmeme ihtimali var diye muayene bile etmiyorlar
tamam canım yazarımAnnenin son durumunu buraya yazarsan seviniriz insallah saglikli gebelikltir