hamile ana-kız

Ben ikinci üni okuyorum aynı zamanda ve cok sükür nerde nasıl davranacağımı cok iyi biliyorum benim cocugumu düşünmek sana kalmadı kendi düştüğün durumu ve ezikliğini düşün
Öncelikle Allah sagsalim kucagınıza almayı nasip etsin canm annenin de senin de, sonra lütfen daha fazla takılma konu dışı yorumlara. Elbet birgün kk daki kadınlar da sorulan soruya cevap vermeyi öğrenecek.. Sorduğunuz soru dış gebelik olabilir mi iken nasıl buralara gelmiş şaka gibi..

Dış gebelik olamaz canm Allah korusun boşgebelik olabilir bir tek ama bence daha erken 8. Haftada bebeği görenler de var hayırlısıyla herşey yolunda gider inşallah:)

Akşamdan beri musallat oldu ben yaptıgım yorumun arkasındayım daha evlilikle cocukla ilgili bi tecrübesi yok. Yazarken nokta kullanmayı dil kurallarına uymak sanıyo hey allahım daha fazla sinirimi bozmak istemiyorum

Canım bende 10 haftalık hamileyim 5haftalıkken doktor göremedi dış gebelik olabilir dedi ama küçük oldgu için görülmemeş doktorlar göremeyince hemen dış gebelik olabilir diyor ama dış gebelik sebepleri var görlmeyince hemen dış gebelik olmyr yani.çok şükür benim bebeğim gösterdi kendini.içini ferah tut olmaya biliyor yani

ay inş bizimkide gösterir kendini

Annenin son durumunu buraya yazarsan seviniriz insallah saglikli gebelikltir

Cok hosss yaaaa ne sansliymis annen maşallah :))) Rabbim nasip etmiş kime neeeeeeee

keseyi görmüşler zaten, içi boş görülmüş sadece
kese görülmeyince mecbur dış gebelik olabilir diye uyarıyorlar, ne yapsınlar, söylemeseler bu sefer de doktor beni hiç uyarmadı bile olacak.

keseyi görmüşler zaten, içi boş görülmüş sadece
kese görülmeyince mecbur dış gebelik olabilir diye uyarıyorlar, ne yapsınlar, söylemeseler bu sefer de doktor beni hiç uyarmadı bile olacak.
tabiki öyle oladabilir ama herşey olabilir yani allah korusun bebek sağlıksızda olabilir ama kesin emin olmadan böyle birşey söylenmemeli suan görülmedi haftaya yada iki haftaya geldiğinizde görülebilir denmeli soncda bir ihtimal.ve bu yeni hamile oldugunu öğrenip mutlulukdan çıldıran duygusal bi çöküntü yasayan bi anneye birden söylendiğinde yasadıgı travma tarif edilemez ben bir dahaki randevuya kadar iki hafta ağladım hiç birşey yemedim bebekde etkilendi mutlaka benim durumumdan. Doktoruna göre değişir o an görünmedi deseydi sadece en azından daha görünmedi diye beklerdim.ve soncda değilmş agladgmla kaldım.doktorumu değiştrip yeni doktoruma bu olayı anlattıgımda oda tepki gösterdi zaten bana böyle söylenmesine.amerikada 8 haftadan önce doktorlar bebek daha küçük görülmeme ihtimali var diye muayene bile etmiyorlar

üstelik bide doktor anneme maşallah maşallah bu yaşta utanmadınmı demiş nasıl sinirimiz bozuldu doktoru değiştirdik 10 haftalık olunca gitcek tekrar inş bi sorun cıkmaz

bende merakla takip etcem bebeğin durumunu yazmayı ihmal etme :)

ya bu konu hakkında ne kadar olumlu olumsuz yorumlar yapılmış RABBİM OL DERSE OLUR OLMA DERSE OLMAZ insan ister RABBİM aratır istemez verir ben 40 yaşındayım ve uğraşıyorum olmuyor bu kadıncağıza nasip etmiş ister artıl istemez o kendi içinde ama RABBİM İSTEDİKTEN sonra yaşa bakmıyor demekki HAYIRLI OLANI NASİP ETSİN İNŞALLAH SAĞLICAKLA

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…