hamile ana-kız

Siz bencil degil misiniz yani simdi? Faraza annenin 40 yasina kadar cocugu olmadi, beni doguracagina cocuksuz kalsin diyorsun. Burada kendi kurgunuzla boyle bir cocuk mutlu olmaz yargisini vermissiniz, bencil dedigin bizler ise yasadigimiz, birebir sahit oldugumuz ornekleri veriyoruz. Benim kardesim mesela simdi 19 yasinda, bakiyorumda hepimizden cok daha fazla ozguveni olan, basarili mutlu bir cocuk. Her gittigi okulda en populer ogrencilerden biri. Demekki annem yasina ragmen biseyleri dogru yapabiliyormus. Kaldiki onun yetemiyecegi bir yer olsa, abisi, ablalari ne gune duruyor bu cocugun. Ben istemiyorum de anlarimda, boyle dogucak her cocuk icin cok kotu bir durummus gibi konusman tuhaf. Sen her genc anne olan super annelik yapiyor, hepsinin evlatlari ideal bireyler.

Çocuğumla aynı yaşta kardeşim olmasını istemezdim doğrusu
Sen heyecanlandıysan o da güzel.
Umarım dış gebelik değildir.

değişik bir durum ama bi şey dikkatimi çekti yanlış mı anladım bilemiyorum ama siz hamile kalamıyordunuz ve annen bunu bilmesine rağmen bilerek gebe kalmaya çalışması bana biraz tuhaf geldi ya hamile kalamasaydınız siz? ne kadar anneniz kardeşiniz olsada buruk bir sevinciniz olurdu anneniz sizin bu durumunuzu düşünmeliydi diye düşünüyorum benim evladım gebe kalmaya çalışırken ve olmuyorken ben bunu yapamazdım sanırım... yinede hayırlı olsun hakkınızda ...

6 haftalıkken bebegin gozukmemesi normal . Karından ultrason çekildiyse gozukmeyebilir.

Ben isterdim açıkçası , çok tatlı olurdu bence kardeşimle oglum aynı yaşta. Annem 38 yaşinda soyluyorum ama dogurmuyor: )

Bi komşumuzun 24 yaşında oğlu 22 yaşlarında kızı bi kaç ay arayla düğünleri oldu ve kayınvalide 3.çocuğa hamileydi düğünde karnı burnunda gururla etraf da dolanıyordu ve o yaşda ki kadın hamile elbisesi giyinmişdi üzerine yaşına uygun bol göstermeyecek elbise giyinmesi gerekirken Vel hasıl kızı ve oğlu nun da tabi hemen çocukları oldu 3 ü bir araya gelince oyuncak yüzünden tartışınca kadın torunlarını komşunun çocuğu gibi görüyordu o aklıma geldi şimdi

Benimde annem 5. Ayının içinde. Bende 2. Ayimin icindeyim ayni zamanda hamileyiz annemle :) ama bizim bi fark var oda annemin 2. Evliligi olmasi

canım aslında durum baya karısık ya annemde 3.cocugu hep istedi ama kardeşimden sonra olmadı bi türlü kardeşim 20 yasında oda buna güvenip umudu kesmiş hem istenen hemde beklenmeyen bir cocuk oldu sok olduk yani

hakkında hiç bir fikrin olmayan bi kadını annemi bu denli aşağılaman senin terbiyeni ortaya koymuş zaten. Evet BENDE ANNEMDE GERİCİYİZ (SİZİN GİB9 ÖNDEN GİDENLERE DEHH DEMEK İÇİN.
Hiçbir yazını ve yorumunu dikkate almıyorum tabiki herkes olumlu ve olumsuz yorum yapabilir. ama kimse kimseyi suçlayamaz konumu iyi okusaydın orda tekrar doktora gidilecegide yazıldı ve ben böyle bi sorun yaşayan varmı diye bilgi amaclı sordum cocugun sağlık durumu nasıl diye sormadım. başlıgımıda evet hamile ana kız diye actım cünkü gurur duyuyorum

yaş kaç? annenin yaşı kaç ? maddi manevi ihtiyacını nasıl karşılayacaksınız başta bunları sordunuz ve sabırla cevap verdim yeter ama ne derdiniz sorununuz var bilmiyorum ama takacak birini arıyormussunuz beni bulmussunuz ama ben sizin yüzünüzden ne kendimi ne bebeğimi üzmeye hiç niyetim yok saolsunlar arkadaşlarda gereken cevabı vermişler bende son yorumumda almanız gereken cevabı verdim umarım yeterli olmuştur.

ben şeyi merak ettım senın dogumunda sana kım annenın dogumunda annene kım bakacak cunkı bırınız yaptıgında bırnızın lohusalıgı daha bıtmemıs oluyo

sorma canım bide farklı şehirlerde yaşıyoruz ben doğuma izmire gidicem inş bi aksilik cıkmazsa bana kayınvaldem bakıcak kendisi gercekten anne gibi davrandı cocuklarından hiç ayırt etmedi beni. annemede teyzem var ben biraz toparlanınca kayınvaldemle gideriz bi şekilde gecircez bu dönemi inş

allahtann tabidee belli yaştann sonra hamilelikk cok riskli diyee biliyorumm

Merhabalar canim ikinizinde hamileligi guzel gecsin allah kucaginiza almayi nasip etsin insallah bende 42 yasindayim 2. Cocuk icin ugrasiyorum yaş konusunda kimse kimseyi yargilamasin yargiladigin sey mutlaka basina geliyor gencken bende bu yasta sicak bakmiyordum cocuk dogurmaya ama bak simdi deli gibi ister oldum hayatin ne getirecegini kimse bilemez yuce yaradan bizleri konustuklarimizla imtihan etmesin yuce allah bu yasta hamile kalmayi nasip ediyorsa vardir bi bildigi annecigin de gururla gezsin bu yasta hamile kaldim gencim guzelim diye ne mutlu bende dua istiyorum sizden cok optum canim

başlık çok sevimli geldi bana. sorun yoktur inşallah, ikinizde sağlıklı doğum yaparsınız.
kadın isteyerek hamile kalmış, yaşıda çok geç değil zaten niye ayıp olsun, niye kızından utansın

cok teşekkür ederim Rabbim inş sizede hayırlı bir evlat nasip eder ablacım dualarımız sizinle

Reactions: sub
Sizi sırayla mı yolluyorlar merak ediyorum. Yazdığım şeyi okumadan karşı çıkmaya yer arıyorsunuz. Ben 40 yaşına kadar anne olmayıp veya olamayıp 40'ından sonra çocuk sahibi olan insanları kastetmiyorum. Okuyun biraz neye cevap vermeye kalktığınız şeyi ya. Çocuk için uğraşıp çocuğu olmayanlar var, belki 40 yaşında olur belki 45, 50... O farklı bir durum. Ben onu kastetmedim ama cevap vermiş olmak için cevap veriyorsunuz yani, belli.

canm bn hemsireym dis gebelikte kese gorunmez ama bebegi gormemeleri biraz enteresanmis. insallah diledgn gbi olur simdiden cocugn icn hayrli olsn :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…