Anaaaa o senmiydinnn kızzzz o zaman konu sahibinden özür diliyorum anlış anlaşılma için bebişler tekrardan hayırlı olsunBen konu benim gibi fazla sahiplendim sanırım
23 yasındayımSiz kaç yaşındasınız?
Aynen katılıyorum böyle eleştirerek yıllardır bebek sahibi olmak için uğraşan insanların umutlarınıda kırıyorlar yurtdışında zaten 30 unda evleniyor millet 1.2. Çoçuk derken yaş 50 ye yaklaşıyor gayetde sağlıklılar kiii o yaşda çoçuğu olanların çoçukları daha sakin buda gözümden kaçmadı benimkiler kadar ne çene nede hareketliNeye gore, kime gore yanlis dediniz? Benim annemde 42 yasinda dogurdu kardesimi, simdi universite ogrencisi, dunya guzeli bir genc cok sukur. Cocuklugunda da evimizin en buyuk nese kaynagi o oldu, herkes buyuyup evden ayrildigi icinde yine annemin en iyi yoldasi o.
Arkadasim insallah sizde anneniz de bebeginizi saglikla kucaginiza alirsiniz.
Annenizin kaç çocuğu var?23 yasındayım
biz bi erkek bi kız kardeşiz tekne kazıntısıda kız olsun istiyo annem Allah söyletti galiba sizeDüşünsene teyzenle bir büyüyorsun, bilmiyorum çok heyecanlı ve gülümsetti bu konu beni, fikri bile hoş :))
ek: teyze dedim yaçok ilginç kız mı olacak nedir
2 kardeşizAnnenizin kaç çocuğu var?
inş kendimden cok annemin hamile kalmasına sevindim nerdeyse :::::::::::::::)çok ilginç olmuş, hayırlısı ile doğar inşallah bir sorun olmaz da beraberce büyütürsünüz bebişleri. :)
Bence teyze de dese mantıklı çünkü bu bir sıfat. Biz büyüklere denir gibi algılıyoruz bence bu tür sıfatlarıannenız ne dıyo ona teyzemı?
arkadaşlar mrb ben 9+1 haftalık annemde 8 haftalık hamile 43 yasında 6 haftalıkken keseyi gördüler ama bebeği göremediler 13 gün sonra annem tekrar doktora gidicek ama dış gebelik olabilirmi böyle bişey yaşayan varmı. bebegim ve kardeşimin aynı yaşta olması beni heycanlandırdı ama şimdi sevinçim yarıda kalsın istemiyorum
Yeni doğacak çocuk açısından pek iyi bir durum değil bence. 40 yaşından sonra ilk kez anneliği tadanlar için söylemiyorum ama şimdi konu sahibinin annesi zaten 2 çocuk sahibi, bir de bu doğarsa tamam iyi güzel de, çocuğun anneyle geçireceği zaman az. Bu çocuk 10 yaşına gelince annesi 53 yaşında olacak. İstediği kadar kendine baksın ya da genç göstersin ya da sağlıklı olsun, fark etmez. Anne yeniden çocuk sahibi olmak istemiş olabilir ama çocuk açısından iyi değil bence. Baba kaç yaşında düşünemiyorum bile. Yargılamıyorum ama çocuk açısından bakılınca bence iyi değil. Ben annem ve babamla aramda o kadar yaş farkı olsun istemezdim. Umarım maddi imkanlarınız bari doğru düzgündür. Kimse kusura bakmasın, Allah özellikle OLMAYANLARA VERSİN ama her şeyin de bir yaşı var, sadece doğuran açısından değil doğan açısından da düşünmek lazım. Burada herkes genç bir yaş, ne var bunda falan demiş ve çocuk açısından düşünülmemiş bu durum. 40 genç bir yaş falan değil, kimse kendini kandırmasın. Herkes ne kadar da bencil. Yorumlar çok çok bencil. Tamamen keyfi bir olay, kimsenin keyfi kimseyi ilgilendirmez tabi, ilginç bir durum. Umarım hayırlı bir evlat olur, olursa.