hamile ana-kız

Allah sağlıkla kucaklarınıza almayı nasip etsin. Ayip bişe değil ya olsun 43 yaşında nolmuş kocası olanın çocuğuda olur anormal bi durum yok. Benim annemde 40 yaşında doğurdu. Yeğenimde var kardeşim 1 yaşında dayı olmuştu şimdi büyüdüler maşallah :)))

Aynen katılıyorum böyle eleştirerek yıllardır bebek sahibi olmak için uğraşan insanların umutlarınıda kırıyorlar yurtdışında zaten 30 unda evleniyor millet 1.2. Çoçuk derken yaş 50 ye yaklaşıyor gayetde sağlıklılar kiii o yaşda çoçuğu olanların çoçukları daha sakin buda gözümden kaçmadı benimkiler kadar ne çene nede hareketli

43 yasa gec deyip rencide edenler bu forumda onlarca 40 ustu cocugu olmayan kadinlarin hamile kalmak icin nasil caba gosterdiginden haberiniz var mi?
Insanlari elestirirken kendi dogrularinizi dayatmayin artik, yok erken dogurmus yok gec dogurmus... Size ne bundan ?

çok ilginç olmuş, hayırlısı ile doğar inşallah bir sorun olmaz da beraberce büyütürsünüz bebişleri. :)

En küçük kardeşim dünyaya geldiğinde annemde 43 yaşındaydi. 16 yas var bizim aramızda o zamanlar hic istemistim utanmistim falan:) Evin nese kaynağı şimdi:) Kendi çocuğum olsa bu kadar severim herhalde.

Sağ salim ikinizde kucağıniza alirsiniz umarim :) Ne güzel arkadaş olurlar birbirlerine:)

Benim eşimin teyzesi ondan bir yaş büyük çok güzel bir şey yaa inşallah ikinizde sağlıkla kucağınıza alırsınız yavrularınızı

bu başlıktakileri okuyunca gördüm ne çok benimki gibi aile varmıs :)
bir 4 kızız, annem 40 yaşındayken bir erkek çocuğu düşük yaptı, süprizdi beklemiyordu ama ondan sonra bir daha mı dünyaya gelicem dedi ve benim biricik kardeşim doğdu.. O doğana kadar ben çok yalnız bir çocuktum aramızda 10 yaş var ama benim oyun arkadaşım o.. ablalarım bizden byük olduğu için onlar kendi aralarında takılırlardı, ben yanlarına gidince susarlardı dedikodu falan yaparken, ben de rahatszı etmemek için gitmezdim
Ama ne zaman ki kardeşim doğdu, o benim oyun arkadaşım oldu, evde fır döndük, her şeyimizi paylaştık, şimdi üniversiteye gidiyor, iki gün konuşmazsak hasret kalırız, canım sıkılsa atlar trene haftasonuna yanıma gelir (eskişehirde okuyor ben ankaradayım) candır, bitanedir..

Sözün özü daha önce de dedim annem 41 yaşında doğurdu kardeşimi, iyi ki de doğurmuş.. çok da sağlıklı doğdu.. İnşallah siz de hem kardeşinizi hem evladınızı Allah'ın izniyle sağlıklı bir şekilde kucağınıza alırsınız.

40 yaşından sonra doğurulur mu diyenler de bence yorumlarını kendilerine saklasınlar

Garip ama güzel :) bildiğim kadarıyla 8-9 haftada da görünebiliyormuş bebek. Umarım ikinizde sağlıklı ve kolay bi doğum yaparsınız :)

Yeni doğacak çocuk açısından pek iyi bir durum değil bence. 40 yaşından sonra ilk kez anneliği tadanlar için söylemiyorum ama şimdi konu sahibinin annesi zaten 2 çocuk sahibi, bir de bu doğarsa tamam iyi güzel de, çocuğun anneyle geçireceği zaman az. Bu çocuk 10 yaşına gelince annesi 53 yaşında olacak. İstediği kadar kendine baksın ya da genç göstersin ya da sağlıklı olsun, fark etmez. Anne yeniden çocuk sahibi olmak istemiş olabilir ama çocuk açısından iyi değil bence. Baba kaç yaşında düşünemiyorum bile. Yargılamıyorum ama çocuk açısından bakılınca bence iyi değil. Ben annem ve babamla aramda o kadar yaş farkı olsun istemezdim. Umarım maddi imkanlarınız bari doğru düzgündür. Kimse kusura bakmasın, Allah özellikle OLMAYANLARA VERSİN ama her şeyin de bir yaşı var, sadece doğuran açısından değil doğan açısından da düşünmek lazım. Burada herkes genç bir yaş, ne var bunda falan demiş ve çocuk açısından düşünülmemiş bu durum. 40 genç bir yaş falan değil, kimse kendini kandırmasın. Herkes ne kadar da bencil. Yorumlar çok çok bencil. Tamamen keyfi bir olay, kimsenin keyfi kimseyi ilgilendirmez tabi, ilginç bir durum. Umarım hayırlı bir evlat olur, olursa.

Size ne yahu isteyen istediği zaman doğurur herkesin yaşantısı dünyası kendine özel ben onkoloji hastasıyım tedavi sürecim bittiğinde bende kırk yaşında olucam ve cocuk istiycem kime ne insanlar sizden izin mi alacak neden şevklerini kırıyorsunuz peygamber efendimizin dediği gibi hayatı zorlaştırmayınız kolaylaştırınız müjdeleyiniz nefret ettirmeyiniz

annem abimle ben lisedeyken birsey yaptigimizda anlasildi siz bir kardes istiyorsunuz derdi.biz de evi terketmeden tutunda annelikten reddetmeye kadar birsuru sey sayardik.annem o donemler 35-36yas civariydi.
simdi konu sahibi arkadasin annesiyle beraber dogum yapma istegi ve bunun cok normal karsilanmasida beni acikcasi sasirtti.

cok merak ettiyseniz söyleyeyim babam annemden 3 yas küçük yani 40 yasında ve cok erken evlenip baba oldugu için bizde doğru dürüst duygularını yaşamamış şimdi ikiside cok heycanlı ve fazlasıyla tüm maddi manevi ihtiyaclarını karşılıycak durumdalar benim ve kardeşimin ve yeni dogacak olan kardeşimin maddi olarak birer daire ve dükkanlarımız var babam saolsun maddi bi sıkıntı cekmez inş. zaten hepimiz büyük bi sevinçle karsıladık manevi bi sorunda yaşayacagını hiç sanmıyorum. annemin yaşını eleştirmek isteyenler fikirlerini kendilerine saklasın lütfen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…