hamile ana-kız

nrdgl

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
27 Haziran 2014
746
600
arkadaşlar mrb ben 9+1 haftalık annemde 8 haftalık hamile 43 yasında 6 haftalıkken keseyi gördüler ama bebeği göremediler 13 gün sonra annem tekrar doktora gidicek ama dış gebelik olabilirmi böyle bişey yaşayan varmı. bebegim ve kardeşimin aynı yaşta olması beni heycanlandırdı ama şimdi sevinçim yarıda kalsın istemiyorum

Dış gebelikte kese görünmez diye biliyorum ama çok enteresan olmuş anneniz sanki senin eksikliğini doldurmaya kalkmış İnşallah ikiniz de sağlıklı doğum yaparsınız

Allah hayirlisiyla kucaginiza almayi nasip etsin ikinizin de insallah ;
Dış gebelikte kese görünmez diye biliyorum ama çok enteresan olmuş anneniz sanki senin eksikliğini doldurmaya kalkmış İnşallah ikiniz de sağlıklı doğum yaparsınız

bende öyle dedim hatta benim bebeğim olmuyo diye annem benden saklamış o sırada bende hamileymişim haberim yokmuş 2 aylıkken ögrendim hamile oldugumu

bende öyle dedim hatta benim bebeğim olmuyo diye annem benden saklamış o sırada bende hamileymişim haberim yokmuş 2 aylıkken ögrendim hamile oldugumu
Çok içten diliyorum Allahtan inşallah iki bebek de sağ salim gelir dünyaya

kuzum felaket tellalı olmak istemem ama boş gebelik olabilir, benim kuzenim yaşamıştı, Allah kimseye yaşatmasın, bebeğin kalp atışlarının duyulması gerektiği zamana kadar anlayamıyorlar onu o kadar hafta geçmesi gerekiyor yani..
Kuzenim kendisi ebe/hemşire zaten onlar bile anlayamadı.. İnşallah anneciğinde öyle bir şey yoktur ve ikinizde sağlıklı sıhhatli alırsınız kucağınıza evlatlarınızı..
43 bebiş için gayet normal bir yaş benim annem de minnoş kardeşimi 41 yaşında doğurdu, hiç bişey olmaz, gayette sağlıklı dünyaya geldi.. İnşallah en güzel şekilde alırsınız kucağınıza yavrularınızı

iyi dilekleriniz için hepinize teşekürler kızlar Allahım tüm olmayanlara nasip etsin

Benimki 8 haftalikken kalp duyuldu.
Biraz daha beklesin kanama falan olmadikca.

Amcamın karısı geçen yıl 52 yaşında doğum yaptı. 25 yaşında da oğlu var. Neler olmuyo ki hayatta :)

Ay çok güzel bişey ya :) İnşallah sağ salim alırsınız kucaginiza :)

Ahah ay çok tuhaf ya aynı zamanlarda doğum yapacaksınız :))

ek: belki yaşından dolayı riskli bir gebelik olabilir tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…