HAMAM BÖCEKLERİYLE BAŞIM DERTTE :(

Benim lojmanda başıma bu geldi, ilaçlattım gitmedi meğer karşı komşum çok pismiş sonradan oraya taşınan kişi duvar kağıtlarını kaldırmış altı hep böcekmiş ondan geliyormuş bana da.

Kaldırınca temizleyince böcek problemim bitti ama o komşu bana hep ‘ senin evinde hiç süpürge sesi duymuyorum’ diye bana temizlik satıyordu ( ben eve gelemiyordum çok yoğun çalışıyordum evde de yemek yapmıyordum ) zaten pis kadın taşınınca kurtuldum :)

Peki ilaçtan ne kadar süre sonra böcek görmemeye başladınız ben ilacı sıkalı 2 ay oldu etki kaybetmişmidir
2 hafta sonra hamam böcekleri yok oldu.Bazen ters şekilde bence baygın yani tek tük gördüğüm oluyor

telefonla bile öğrenebilirsiniz umarım vardr kurtulursunuz

Bu erkekler yılan görse dur abartma yaa derler. bu rahatlık bizdede olsa kardeş kardeş yaşasak lağım fareleriyle binbir haşerat çeşidiyle
Maalesef ben çığlık çığlığa oluyorum o sakin ol ilaçlanır geçer geçmezse seni mi yer diye oturuyor evet yemez ama pis bu hayvan ve beyaz eşyaların arka kısımlqrına bile yerleşebiliyormuş

2 hafta sonra hamam böcekleri yok oldu.Bazen ters şekilde bence baygın yani tek tük gördüğüm oluyor
Çok çok teşekkür ederim yorumunuz için demekki benim gördüklerimde ilaçtan kaçmaya çalışanlar çünkü ben evi resmen ilaçla yıkadım bu akşam tekrar sıkcam bakalım dökülmeye başlarsa yoğunluğunu bende anlamış olurum

Biz bina olarak belli aralıklarla her dairede ilaçlama yaptırıyoruz, bina olarak mücadele etmek gerek,birinin evinden kaçıp giderlerle başka daireye gidiyorlar,her dairenin giderleri v.s ilaçlattirin..mutfak tezgahı altları önemli,bulasik makinası altı v.b ...sineklik olmalı muhakkak..giderlere düzenli ilaç sıkın kapatın.. ve bahsettiğiniz dükkanın mutlaka ilaçlanması gerek..çok pis bi durum yaa.. ben taşınmayı bile düşünürdüm herhalde..inşallah çözersiniz

insanları anlamak zor gerçekten , yani böceklerin var olduğunu söyleyip çözüm bulmak yerine yok diye yalan söyleyip çözüm bulanı pis yerine koymak çok daha can sıkıcı . Burda binadakiler de inkar ediyor ama yok asla inanmıyorum bir tanesi çamaşır suyu dök gider dedi sağolun dedim :))

banyo balkon su giderlerine naftalin koyup kapaklarini buzdolabi posetine sarıp kapatın.
sizden oncekiler muhtemelen bocekleri ezerek vs öldurmeyi tercih etmisler.
bu bocekler bu sekilde oldurulduklerinde yuzlerce yumurtasida ortaliga saciliyor maalesef.
ben evin giris kapisi onune eski bir ayakkabi koyup ( cocuklae vs bulursa şeker sanmasin diye) o ayakkabinin icinede naftalin koyuyorum naftalin kokusunu sevmiyorlar.

En korktugum böcek türü çok ürpertici. Geçmiş olsun demeye geldim. Evimin balkonunda 15 senede iki tane gördüm nerden geldi bilmiyorum görümcem öldürdü. İlaçlama falanda yaptırmadık daha da gormedim.

Bizden öncekiler bu böceklerden daha pismiş zaten asla dikkat ettiklerini önlem aldıklarını düşünmüyorum .. Madem sevmiyorlar yarın naftalin alıp onu da deneyeyim . Konuyu iyiki açmışım çok şey öğrendim hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim

Bende nerden geldiğini çıktığını anlayamıyorum çünkü o kadar nadir ki öyle göz önünde değiller gün boyu evde yokum eve gelince ilk işim böcek avı psikolojim bozuldu sizin karşılaşmamanıza sevindim bir daha görmeyin inşallah

Ben eylül ayı gibi apartmanın altındaki dükkanı tuttum .Dükkanda nasıl bir hamam böceği var anlatamam. Bizden önce zayıflama merkeziydi insanlar gidip kahvaltı falan yapıyorlardı.Bitkisel bir takım şeyler falan satıyorlar 'di . Öyle böyle değildi böcekler.Binada 1 yıllık bina neyse bizde marketten detan tablet ve spreyini aldık ve kullandık 1 ayda komple bittiler ama her girdiğimde mide bulantsından ölüyordum.

Aman sakın çamaşır suyu en sevdikleri şeylerden biri.3 sene dev gibi hamam böcekleriyle yaşadım hiç faydası yok tersine etkisiz.Gece pıt pıt pıt yürümelerinin seslerini duyardım.Banyo ve tuvalet aralıklarından gelirler genelde

geceleri çıkar onlar, birde kendileri çok temizmiş gibi insana temas edince kaçıp kendilerini temizlerlermis
evde su dolu kova vs birakmayin yemeksiz yasaelarmis ama susuz yasayamazlarmış o yuzden nem orani yuksek şehirlerde daha fazla görülüyomuş bu bocekler

Lojman Eylül ve nisan ayında komple ilaçlanırdı ona rağmen Şubat sonu tekrar çıkarlardı karşı lojmanımda ki komşum kafayı yerdi öbek öbek tepecik yaparlardı onunda küçük bebeği vardı kız ne kadar temiz olursa olsun bebeği dökerdi süpürürdü sabahına evi bu şekilde bulurdu.Bulunduğumuz şehirde sokaklarda bile çılgıncasına koşuştururdu hamam böcekleri ilaç fayda etmiyordu bu yüzden

Ya evet biz pisiz gelmesinler mümkünse görüşmeyelim yok çok dikkat ederim zaten şimdi iki katı dikkat etmeye başladım . Aslında biz çok soğuk bir şehirdeyiz ama termal su var onun etkisi olacağını söylemişti burda bi arkadaş

Allah öyle bi durumla kimseyi karşılaştırmasın çok kötü ve başa çıkılamayacak kadar çabuk çoğalıyorlarmış ben bu kadar illet olduklarını tahmin etmemiştim ilk gördüğümde

ciddi olamazsınız nasıl hayvan bu ya hiç bir şeyden etkilenmiyor yanmıyor boğulmuyor radyasyona dayanıyor çamaşır suyu seviyor kafayı yicem gerçekten . Siz nasıl kurtuldunuz taşınarak mı

Bazı insanlar için gerçekten sorun değil yiyorlar içiyorlar birlikte yaşıyorlar . Ben tablet kullanamıyorum evde kedim var

ben bu temizlik olayında kediye takıldım. tamam insanlar temizlik yapmadan 1 ay idare edebilirler ilaç sıkılan yerlere temas etmeyebilirler ama kedi evin içinde dolaşıyor sonra patilerini falan yalıyor. ona zararı olur bence. ilaçlı bölgede gezinip sonra pati yalaması sıkıntı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…