HAMAM BÖCEKLERİYLE BAŞIM DERTTE :(

Zabita isletmeye sorun cikarsin zaten. Bocekli yerde yemek yapiyolar
Zabita isletmeye sorun cikarsin zaten. Bocekli yerde yemek yapiyolar
Akşam zaten ufak bi tartışma yaşadım onlarla , özellikle ilaçlama şirketinin sabah saatlerinde gelmesini istiyorlarki müşterileri görmesin bende madem öyle siz görüşün ve şirket gelene kadar kendiniz ilaçlama yapın dedim gerek yok dediler . Ve ısrarla sanki ben istiyorum diye ilaçlama yaptırdıklarını anlayışlı olduklarını ima ediyorlar . Neyin anlayışı neye anlayış sanki ben yıllardır buradayım böceklere sebep benim. Çok gerildim çözüm bulmazlarsa zabıtaya hesap verirler birde işim gereği çok fazla insanla muhattap oluyorum bir kaç kişiye durumdan söz etsem iş yapamazlar buna zorluyorlar beni .

İnsan hayatında bir kere karşılaşıyor sanırım bunlarla keşke hiç başımıza gelmese Evet bu güne kadar ölüsünü gördüm ama o bile can sıkıcı kaynak belli ama onların pek umrunda değil gibi

Onlarında umrunda değil ilaçlama şirketini bile ben buldum aradım 2 aydır uyarıyorum adamlar hala beklemede

Hiç ilaçlama şirketi gelip ilaçlama yapmış mıydı bi önceki evinizde , Şuan muhtemelen yumurtalar çıkıyor başka bi yerde değil evde planlar onlara çözüm bulabilirsiniz aslında yazdığım ilacı sıkın siz mutlaka sonuç olarak sizin kendi evinizde gelen biyer yok birde Bayer in macun gibi olan ilaçları varmış onu araştırın

Benim evim bahçe dubleksi kot farkından bir katın karşısı boş 2. Katımın karşısına garaj geliyor garajın üzerinde bulunan komşum memleketten getirdiği gıdaları koymuş birde orada yufka açıyor
İlaçlama keşife geldi bulgur çuvalından fare çıktı kadın inat etti kaldırmadı ilaçlatmadı biz yinede ilaçlattırıp alçı değilde macuna benzeyen bişeyle gider borularının kenarını kapattırdık sanırım 21 gündü tekrar ilaçlandı sonrasında şükür yoklar

Ya bu insanlar neden bu kadar pis aklım almıyor . Biz taşındığımızda da bina içi çok kötü durumdaydı temizlik şirketiyle görüşen yine biz olduk pislik içinde oturmuşlar böcekleri de inkar ediyorlar .. Bende heryere silikon yaptım ama o macun gibi şeyle de üzerine geçicez mutfak giderinin bağlantı noktası görünmüyor muhtemelen orda da bi açıklık var mutfak dolaplarından dolayı görünmüyor inşallah bizimde ilaçlamadan sonra gelmez bir daha

Keske isletme ile bu kadar gorusmeseydiniz. Siz belediye ile görüşün. Alt katinizdq isletme oldugunu, oradan bocek geldiginide ifade edin. Millete hamambocegi aromali yemek veriyorlar, bilipte susmak olmaz. Gelsinler baksinlar, ilaclasinlar. İşletme sahibiyle konusmayin bunkonuyu artik

Kesinlikle öyle sadece ilaçlama şirketini bekliyorum eğer sorun çıkarır ilaçlamaya izin vermezlerse ogün ararım zabıtaları yazık günah Şuan susarak orda yemek yiyen insanların hakkına giriyorum

Kesinlikle öyle sadece ilaçlama şirketini bekliyorum eğer sorun çıkarır ilaçlamaya izin vermezlerse ogün ararım zabıtaları yazık günah Şuan susarak orda yemek yiyen insanların hakkına giriyorum

Orada o kadar calisan, isletme sahibi nasil yaptiklari isten rahatsiz olmuyorlar anlamıyorum. Gercekten buyuk bir ahlak sorunu var. Umarim sorunsuzca halledersinjz

Haham böcekleri için krem gibi bir tane ilaç var arkadaşım önerdi bana hem karınca hemde hamam böcekleri için çok işe yarıyormuş benim evimde karıncadan geçilmiyordu onu aldım kullandım 2 aydır tek tek karınca görüyorum öyleyki evim resmen karınca yuvasıydı şimdi yok hiç görmüyorum diyebilirim isterseniz sizde onu alın merhemdir evine heryerine suruyorsunuz kokusu hiç bir şey yok bir tane bile cikmigor artık

Nrde bulabilirm canım

Orada o kadar calisan, isletme sahibi nasil yaptiklari isten rahatsiz olmuyorlar anlamıyorum. Gercekten buyuk bir ahlak sorunu var. Umarim sorunsuzca halledersinjz
Maalesef
Nrde bulabilirm canım
ben eczaneden aldım , 60 tl fiyatı 5 lt suya karıştırın yazıyordu ama ben etkili olsun diye 3 lt kadar su yaptım yarısını kullandım . Adı k-hotrine 6 ay etkili olduğu yazıyor ama en azından evinizde olanları öldürmüş olursunuz ve devamı gelmez bizim kaynak başka biryer olduğu için sorun büyük Şuan inşallah size etkisi olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…