Parasında değilim yeterki görmeyeyim çok tiksiniyorum ağlamaya başlıyorum bu yaşıma kadar asla görmedim evi sırf işe yakın diye rahat etmek içim tuttum o kadar pişmanım ki çok huzursuzum herşeyden tiksiniyorumAllah yardimcin olsun cok üzüldüm ilaçladigin için sersemleyip dönüyorlar ondan ters dönüyorlar korkma bu duruma alış raidin ilac savarlari var prize al ondan tak 120 tl tredyolda bunu takınca ultrasonik ışınlarla ölüyorlar ama bitmiyorlar
Yorumunuz rahatlattı beni çünkü nerede okusam diğer dairelerde varsa asla bitmez gitmez yazıyor.. Cam vs zaten kediden dolayı açamıyoruz , giderlerime sürekli çamaşır suyu döküyorum tuvaleti kullanmıyorum orayı tamamen kapatmayı düşünüyorum ekstra ilaç öneriniz var mı
Evet bunu daha önce okudum bırakmıyorum açıp atıyorum , yani ev ilaçlı olduğu için ters dönmüyorlar mı nasıl canlılar anlayamıyorum sıcaktan soğuktan hiç bişeyden etkilenmiyorlarmış fırınımı çalıştırmaya korkuyorum özellikle sıcak sevdikleri için yuvalanmasınlar diye . Prof. İlaçlamadan sonra devam ederler mi bilginiz var mıYok yemiyorlar zaten. Oynayarak öldürüyorlar, bırakıyorlar. Birde hamamboceklerini oldugu icin ters dönüyor sanmayin. Düz dönüp yollarina devam edebiliyorlar. Peceteyle almadan once ustune bocek ilaci sıkın. Asla ezerek öldürmeyin, dişiyse yavrulari saga sola gidiyor
Burda da var jeotermal belediyenin böyle bir hizmeti var mı bilmiyorum arayıp görüşürüm küçücük bir yer ilaçlama şirketi bile bir tane ve ayın belirli günleri dışında gelmiyor .. tarım ilacı hangisiydi acaba kuzenim ziraat mühendisi ona da sordum kullandığım ilacı önerdi ama ümitsizim ondan daCamasir suyu sokmez onlara dusunsenize radyasyona dayanikli hayvanlar bunlar, kanalizasyonda ürüyorlar. Kola niyetine icerler camasir suyunu. Biz evimizi tarim ilaciyla ilaclayip 1 ay girmemistik oyle kurtulduk. Diger evimde belediyeyi aradim cok guclu bir ilac kullaniyorlar mutlaka belediye ile gorusun kanalizasyonu ilaclasinlar.
Benim muhitimde jeotermal var. Yagmur yerine böcek ilaci yagmasi lazim tamamen bitmelwri icin ama bizim evde cikmiyorlar. Buda yazdigim seylere dikkat etmemizden kaynaklaniyor
Evet bunu daha önce okudum bırakmıyorum açıp atıyorum , yani ev ilaçlı olduğu için ters dönmüyorlar mı nasıl canlılar anlayamıyorum sıcaktan soğuktan hiç bişeyden etkilenmiyorlarmış fırınımı çalıştırmaya korkuyorum özellikle sıcak sevdikleri için yuvalanmasınlar diye . Prof. İlaçlamadan sonra devam ederler mi bilginiz var mı
Burda da var jeotermal belediyenin böyle bir hizmeti var mı bilmiyorum arayıp görüşürüm küçücük bir yer ilaçlama şirketi bile bir tane ve ayın belirli günleri dışında gelmiyor .. tarım ilacı hangisiydi acaba kuzenim ziraat mühendisi ona da sordum kullandığım ilacı önerdi ama ümitsizim ondan da
İlaçlama şirketide 200 tl ye yapıyor daire sayısı az ben karşılarım yeterki kabul edin dedim ama böcek yok diyorlar anlamıyorum insanları . Alt katı bende asla düşünemiyorum müşterilerden de çekinmiyorlar demekkiOkurken içim tuhaf oldu..
Bu böcekler bina dışındanda geliyor duvarda çok hızlı yürüyorlar yani mutfak camlarındaki havalandırmalardan çok rahat giriyor, bir tanıdığımız şahit olmuş bende yazın korkudan kapatırım.
Sizde 1 tane çıkıyorsa o alttaki dükkanda şenlik vardır, belediyeye durumu iletin daha makul bir fiyata yapıyorlar o zaman bina sakinleri kabul eder.
Ha bu arada tarim ilaci cok tehlikeli. Siz evde yasamaya devam ediyorsunuz kesinlikle onermiyorum. Biz yaz tatilinde ilaclayip evi terketmistikYok hatirlamiyorum bende ziraatciden almistim. Belediyenin hizmeti vardir gorusun siz
Evet bugün temizliği sordum öncesinde yapın sonrasında bir ay yapmayın dediler yeterki bitsin kabulümYok devam etmezler. Ama ilaclattiktan sonra belli bir sure evi silmeyeceksiniz onu mutlaka sorun. Gider ve baca kapaklarina mutlaka dikkat edin. Hamile oldugum donem uykumda sıva dokulmesi gibi bir ses duydum. Evde hirsiz var sandim baya bir tirstim. Isigi bir actik baca kapagini ittirip iceri girmis, duvarda takiliyordu
Ben o kadar süre imkanı yok evden ayrılamam yaşadığım şehirde kalacak kimsem yok iş için burdayız zaten bu şekilde devam ederse bir sonraki seneye kalamayız sanırım , eşim benden rahat o hiç görmedi hep bana görünüyorlar kendisi görse tiksinse diye dua ediyorumHa bu arada tarim ilaci cok tehlikeli. Siz evde yasamaya devam ediyorsunuz kesinlikle onermiyorum. Biz yaz tatilinde ilaclayip evi terketmistik
Evet bugün temizliği sordum öncesinde yapın sonrasında bir ay yapmayın dediler yeterki bitsin kabulümya inanamıyorum küçücük böcek ama bizi bile ezip gezecek o kadar güçlüler yani oda canlı ama pis bunu bilmek bile yetiyor görmeye gerek yok siz tamamen kurtulduysanız sevindim sizin adınıza
Çok teşekkür ederim beni rahatlattığınız için .. İnşallah kurtuluruzSiz ilaclattirin kurtulursunuz merak etmeyin
Hangi ilaçla ilaçladınız hatırlıyor musunuz ? İnşallah bende görmemBen de pandemide karşılastım bunlarla. Üstelik 6 yıldır aynı evdeyim hiç denk gelmemiştim. Komsulars soruyoruz yok biz de diyorlar. En son eşim kendisi ilaç alıo binanın içini dısını balkon giderlerinin oraları ve evi ilaçladı. O günden sonra görmedim
Ben sürekli banyoda kırılan asma tavanın orada görüyordum.Hep aynı öldüremedigim hamam böceği sanıyordum.Komsum ilaçlama işi yapıyor bana ilaç verdi.Su ile karıştır gördüğün yerlere sık dedi.Sıktım banyonun kapısını kapattım ve yattım.Sabah banyoya girdim ve yerler büyük küçük hamam böcekleri ölüsüyle doluydu.Haftalarca çıkıp çıkıp ölmeye devam ettiler.Simdilerde tamamen bittiBenim adını bile duymaya tahammül edemediğim şeyi buraya yazarak sizleri de rahatsız ettiğim için özür dilerim . Ama inanın çıldırmak üzereyim . Yaklaşık 2 ay önce yeni bir eve taşındık , taşınmadan önce bir tane gördüm malum canlıyı hemen khotrine diye bi ilaç alıp onunla resmen evi yıkadım. Taşındığımız akşam ilaç etkisinden mi bilmiyorum ters dönmüş bir tane daha böcek bulduk . Hemen ilaçlama şirketini aradım , evin altında herhangi bir işletme olup olmadığını sordular karşı dairenin altında ne yazıkkı gıda işi yapan bir işletme var . Söylediğimde sizin değil asıl ilaçlamayı onların yapması lazım yoksa siz ayda bir karşılaşırsınız dediler. İşletmenin sahiplerine ulaşamadık bende bu arada evde hiç böcekle karşılanmayınca benim ilaçlamam işe yaramıştır diye çok üzerine düşmedim . Birde evde açıklıklar çok fazlaydı oraları falanda kapattığım için içim rahattı … Taki bir hafta öncesine kadar , bir hafta önce mutfak tezgahımda yine ters dönmüş yavru bir tane böcek buldum attım yine ilaçlama şirketini aradım tabi bu kez işletme sahiplerine ulaştım binadaki diğer daire sahipleriyle görüştüm benden başka bu durumu yaşayan yok. ( nedense inanmadım ) İşletme sahipleri de bir kaç tane gördüklerini ilaçlamayı kabul ettiklerini söyledi . Ama ilçede yaşadığımız için şirket 2 haftadan önce gelemeyecekmiş sırayla gidiyorlarmış . Bugün sabah yine ters dönmüş kocaman bir böcekle karşılaştım ölmüyor ama ters duruyorlar öylece ,ilaçlamadan sonra hep bu şekilde gördüm . Kullandığım khotrine etkisi devam ediyor mudur daha önce başına gelip kullanan oldu mu acaba ? Ben O ilaçtan sonra böcek görmeye devam ediyor muyuz yyani bu şekilde gördüklerimiz ölü mü olacak yoksa evimde yaşayan var mıdır bunları düşünmekten kafayı yicem 2 aydır bu gördüğüm 4. Ölü Böcek ama az olduklarını düşünemiyorum yeni taşındım evimi taşımam söz konusu değil .başına gelen bu durumu ilaçlamayla çözen oldu mu? İnternette okuduklarım tamamen içimi karartıyor böcek varsa gitmez gelmeye devam eder yazıyor kaç yaşında kadınım ilk defa bu evimde görüyorum bu canlıları . Ne olur daha önce yaşayan bilgisi olan yardımcı olsun . Alt kattan geliyor olsa benim evim direk dükkan üzeri değil benim altımda başka bir dükkan var karşı dairem böcek olmadığını hiç görmediğini söylüyor benim evim dublex üst katta bişey yok benim üstümdeki daire de hiç olmadığını söyledi . Gerçekten moralim çok bozuk yemek yiyemiyorum ,evde sürekli çamaşır suyuyla geziyorum herşeyi böcek görüyorum . Yardım edin ne olur
Benim kullandığım ilaçta suyla karıştırılıyor , bugün yeniden aldım şirket gelene kadar tekrar sıkalım istiyorum . Benim gördüklerim de ne ölü ne canlı ters , dönemeyecek kadar kötü durumdalar sizde aynı böyle mi görmüştünüzBen sürekli banyoda kırılan asma tavanın orada görüyordum.Hep aynı öldüremedigim hamam böceği sanıyordum.Komsum ilaçlama işi yapıyor bana ilaç verdi.Su ile karıştır gördüğün yerlere sık dedi.Sıktım banyonun kapısını kapattım ve yattım.Sabah banyoya girdim ve yerler büyük küçük hamam böcekleri ölüsüyle doluydu.Haftalarca çıkıp çıkıp ölmeye devam ettiler.Simdilerde tamamen bittiTek çareniz iyi bir ilaç bulup sıkmak ve bitmelerini sağlamak.Benim şansım sanırım yuvalarını tespit edip içine ilacı resmen dökmem oldu
Adını bilmiyorum ama zirai ilaç satan bir yerden almıstık suyla sulandırıp kullandık.Hangi ilaçla ilaçladınız hatırlıyor musunuz ? İnşallah bende görmem
Ben taşındım.kurtuldum hayatta en korktuğum şey böcek daha ötesi yok her gördüğümde çığlık kıyamet tiyreyerek ağlıyordum koca koca hamam böceği bitmediler bir türlü aayyyyy . Allah yardımcıniz olsun açık aralardan giriyorlar banyo gibiBenim adını bile duymaya tahammül edemediğim şeyi buraya yazarak sizleri de rahatsız ettiğim için özür dilerim . Ama inanın çıldırmak üzereyim . Yaklaşık 2 ay önce yeni bir eve taşındık , taşınmadan önce bir tane gördüm malum canlıyı hemen khotrine diye bi ilaç alıp onunla resmen evi yıkadım. Taşındığımız akşam ilaç etkisinden mi bilmiyorum ters dönmüş bir tane daha böcek bulduk . Hemen ilaçlama şirketini aradım , evin altında herhangi bir işletme olup olmadığını sordular karşı dairenin altında ne yazıkkı gıda işi yapan bir işletme var . Söylediğimde sizin değil asıl ilaçlamayı onların yapması lazım yoksa siz ayda bir karşılaşırsınız dediler. İşletmenin sahiplerine ulaşamadık bende bu arada evde hiç böcekle karşılanmayınca benim ilaçlamam işe yaramıştır diye çok üzerine düşmedim . Birde evde açıklıklar çok fazlaydı oraları falanda kapattığım için içim rahattı … Taki bir hafta öncesine kadar , bir hafta önce mutfak tezgahımda yine ters dönmüş yavru bir tane böcek buldum attım yine ilaçlama şirketini aradım tabi bu kez işletme sahiplerine ulaştım binadaki diğer daire sahipleriyle görüştüm benden başka bu durumu yaşayan yok. ( nedense inanmadım ) İşletme sahipleri de bir kaç tane gördüklerini ilaçlamayı kabul ettiklerini söyledi . Ama ilçede yaşadığımız için şirket 2 haftadan önce gelemeyecekmiş sırayla gidiyorlarmış . Bugün sabah yine ters dönmüş kocaman bir böcekle karşılaştım ölmüyor ama ters duruyorlar öylece ,ilaçlamadan sonra hep bu şekilde gördüm . Kullandığım khotrine etkisi devam ediyor mudur daha önce başına gelip kullanan oldu mu acaba ? Ben O ilaçtan sonra böcek görmeye devam ediyor muyuz yyani bu şekilde gördüklerimiz ölü mü olacak yoksa evimde yaşayan var mıdır bunları düşünmekten kafayı yicem 2 aydır bu gördüğüm 4. Ölü Böcek ama az olduklarını düşünemiyorum yeni taşındım evimi taşımam söz konusu değil .başına gelen bu durumu ilaçlamayla çözen oldu mu? İnternette okuduklarım tamamen içimi karartıyor böcek varsa gitmez gelmeye devam eder yazıyor kaç yaşında kadınım ilk defa bu evimde görüyorum bu canlıları . Ne olur daha önce yaşayan bilgisi olan yardımcı olsun . Alt kattan geliyor olsa benim evim direk dükkan üzeri değil benim altımda başka bir dükkan var karşı dairem böcek olmadığını hiç görmediğini söylüyor benim evim dublex üst katta bişey yok benim üstümdeki daire de hiç olmadığını söyledi . Gerçekten moralim çok bozuk yemek yiyemiyorum ,evde sürekli çamaşır suyuyla geziyorum herşeyi böcek görüyorum . Yardım edin ne olur
bir yere kadar okudum konunuzu bahsettginiz ilaci ara ara kullanirim ..eve komple sıktıgınız da en az 2 yıl gider o ilacBenim adını bile duymaya tahammül edemediğim şeyi buraya yazarak sizleri de rahatsız ettiğim için özür dilerim . Ama inanın çıldırmak üzereyim . Yaklaşık 2 ay önce yeni bir eve taşındık , taşınmadan önce bir tane gördüm malum canlıyı hemen khotrine diye bi ilaç alıp onunla resmen evi yıkadım. Taşındığımız akşam ilaç etkisinden mi bilmiyorum ters dönmüş bir tane daha böcek bulduk . Hemen ilaçlama şirketini aradım , evin altında herhangi bir işletme olup olmadığını sordular karşı dairenin altında ne yazıkkı gıda işi yapan bir işletme var . Söylediğimde sizin değil asıl ilaçlamayı onların yapması lazım yoksa siz ayda bir karşılaşırsınız dediler. İşletmenin sahiplerine ulaşamadık bende bu arada evde hiç böcekle karşılanmayınca benim ilaçlamam işe yaramıştır diye çok üzerine düşmedim . Birde evde açıklıklar çok fazlaydı oraları falanda kapattığım için içim rahattı … Taki bir hafta öncesine kadar , bir hafta önce mutfak tezgahımda yine ters dönmüş yavru bir tane böcek buldum attım yine ilaçlama şirketini aradım tabi bu kez işletme sahiplerine ulaştım binadaki diğer daire sahipleriyle görüştüm benden başka bu durumu yaşayan yok. ( nedense inanmadım ) İşletme sahipleri de bir kaç tane gördüklerini ilaçlamayı kabul ettiklerini söyledi . Ama ilçede yaşadığımız için şirket 2 haftadan önce gelemeyecekmiş sırayla gidiyorlarmış . Bugün sabah yine ters dönmüş kocaman bir böcekle karşılaştım ölmüyor ama ters duruyorlar öylece ,ilaçlamadan sonra hep bu şekilde gördüm . Kullandığım khotrine etkisi devam ediyor mudur daha önce başına gelip kullanan oldu mu acaba ? Ben O ilaçtan sonra böcek görmeye devam ediyor muyuz yyani bu şekilde gördüklerimiz ölü mü olacak yoksa evimde yaşayan var mıdır bunları düşünmekten kafayı yicem 2 aydır bu gördüğüm 4. Ölü Böcek ama az olduklarını düşünemiyorum yeni taşındım evimi taşımam söz konusu değil .başına gelen bu durumu ilaçlamayla çözen oldu mu? İnternette okuduklarım tamamen içimi karartıyor böcek varsa gitmez gelmeye devam eder yazıyor kaç yaşında kadınım ilk defa bu evimde görüyorum bu canlıları . Ne olur daha önce yaşayan bilgisi olan yardımcı olsun . Alt kattan geliyor olsa benim evim direk dükkan üzeri değil benim altımda başka bir dükkan var karşı dairem böcek olmadığını hiç görmediğini söylüyor benim evim dublex üst katta bişey yok benim üstümdeki daire de hiç olmadığını söyledi . Gerçekten moralim çok bozuk yemek yiyemiyorum ,evde sürekli çamaşır suyuyla geziyorum herşeyi böcek görüyorum . Yardım edin ne olur
ümitsiz olmayin o bahsettiginiz ilac acik alanda bile etkili diye biliyorum bizde tarlasi olan bi komsunun vasitasi ilr ailece kullanmaya basladikBurda da var jeotermal belediyenin böyle bir hizmeti var mı bilmiyorum arayıp görüşürüm küçücük bir yer ilaçlama şirketi bile bir tane ve ayın belirli günleri dışında gelmiyor .. tarım ilacı hangisiydi acaba kuzenim ziraat mühendisi ona da sordum kullandığım ilacı önerdi ama ümitsizim ondan da