HAMAM BÖCEKLERİYLE BAŞIM DERTTE :(

Parasında değilim yeterki görmeyeyim çok tiksiniyorum ağlamaya başlıyorum bu yaşıma kadar asla görmedim evi sırf işe yakın diye rahat etmek içim tuttum o kadar pişmanım ki çok huzursuzum herşeyden tiksiniyorum

Camasir suyu sokmez onlara dusunsenize radyasyona dayanikli hayvanlar bunlar, kanalizasyonda ürüyorlar. Kola niyetine icerler camasir suyunu. Biz evimizi tarim ilaciyla ilaclayip 1 ay girmemistik oyle kurtulduk. Diger evimde belediyeyi aradim cok guclu bir ilac kullaniyorlar mutlaka belediye ile gorusun kanalizasyonu ilaclasinlar.

Benim muhitimde jeotermal var. Yagmur yerine böcek ilaci yagmasi lazim tamamen bitmelwri icin ama bizim evde cikmiyorlar. Buda yazdigim seylere dikkat etmemizden kaynaklaniyor

Evet bunu daha önce okudum bırakmıyorum açıp atıyorum , yani ev ilaçlı olduğu için ters dönmüyorlar mı nasıl canlılar anlayamıyorum sıcaktan soğuktan hiç bişeyden etkilenmiyorlarmış fırınımı çalıştırmaya korkuyorum özellikle sıcak sevdikleri için yuvalanmasınlar diye . Prof. İlaçlamadan sonra devam ederler mi bilginiz var mı

Burda da var jeotermal belediyenin böyle bir hizmeti var mı bilmiyorum arayıp görüşürüm küçücük bir yer ilaçlama şirketi bile bir tane ve ayın belirli günleri dışında gelmiyor .. tarım ilacı hangisiydi acaba kuzenim ziraat mühendisi ona da sordum kullandığım ilacı önerdi ama ümitsizim ondan da

Yok devam etmezler. Ama ilaclattiktan sonra belli bir sure evi silmeyeceksiniz onu mutlaka sorun. Gider ve baca kapaklarina mutlaka dikkat edin. Hamile oldugum donem uykumda sıva dokulmesi gibi bir ses duydum. Evde hirsiz var sandim baya bir tirstim. Isigi bir actik baca kapagini ittirip iceri girmis, duvarda takiliyordu

Yok hatirlamiyorum bende ziraatciden almistim. Belediyenin hizmeti vardir gorusun siz

İlaçlama şirketide 200 tl ye yapıyor daire sayısı az ben karşılarım yeterki kabul edin dedim ama böcek yok diyorlar anlamıyorum insanları . Alt katı bende asla düşünemiyorum müşterilerden de çekinmiyorlar demekki

Evet bugün temizliği sordum öncesinde yapın sonrasında bir ay yapmayın dediler yeterki bitsin kabulüm ya inanamıyorum küçücük böcek ama bizi bile ezip gezecek o kadar güçlüler yani oda canlı ama pis bunu bilmek bile yetiyor görmeye gerek yok siz tamamen kurtulduysanız sevindim sizin adınıza

Ha bu arada tarim ilaci cok tehlikeli. Siz evde yasamaya devam ediyorsunuz kesinlikle onermiyorum. Biz yaz tatilinde ilaclayip evi terketmistik
Ben o kadar süre imkanı yok evden ayrılamam yaşadığım şehirde kalacak kimsem yok iş için burdayız zaten bu şekilde devam ederse bir sonraki seneye kalamayız sanırım , eşim benden rahat o hiç görmedi hep bana görünüyorlar kendisi görse tiksinse diye dua ediyorum

Siz ilaclattirin kurtulursunuz merak etmeyin

Ben de pandemide karşılastım bunlarla. Üstelik 6 yıldır aynı evdeyim hiç denk gelmemiştim. Komsulars soruyoruz yok biz de diyorlar. En son eşim kendisi ilaç alıo binanın içini dısını balkon giderlerinin oraları ve evi ilaçladı. O günden sonra görmedim

Hangi ilaçla ilaçladınız hatırlıyor musunuz ? İnşallah bende görmem

Ben sürekli banyoda kırılan asma tavanın orada görüyordum.Hep aynı öldüremedigim hamam böceği sanıyordum.Komsum ilaçlama işi yapıyor bana ilaç verdi.Su ile karıştır gördüğün yerlere sık dedi.Sıktım banyonun kapısını kapattım ve yattım.Sabah banyoya girdim ve yerler büyük küçük hamam böcekleri ölüsüyle doluydu.Haftalarca çıkıp çıkıp ölmeye devam ettiler.Simdilerde tamamen bitti Tek çareniz iyi bir ilaç bulup sıkmak ve bitmelerini sağlamak.Benim şansım sanırım yuvalarını tespit edip içine ilacı resmen dökmem oldu

Benim kullandığım ilaçta suyla karıştırılıyor , bugün yeniden aldım şirket gelene kadar tekrar sıkalım istiyorum . Benim gördüklerim de ne ölü ne canlı ters , dönemeyecek kadar kötü durumdalar sizde aynı böyle mi görmüştünüz

Ben taşındım.kurtuldum hayatta en korktuğum şey böcek daha ötesi yok her gördüğümde çığlık kıyamet tiyreyerek ağlıyordum koca koca hamam böceği bitmediler bir türlü aayyyyy . Allah yardımcıniz olsun açık aralardan giriyorlar banyo gibi

bir yere kadar okudum konunuzu bahsettginiz ilaci ara ara kullanirim ..eve komple sıktıgınız da en az 2 yıl gider o ilac

suanki evime ilk girdigimde surekli kalorifer bocekleriyle karsilasiyordum .gittikce azaldi sonra apartmani komsular kendi evlerini ilacladilar

meger ust katta cokmus ordaki komsu tasininca herkesin evinr yayildi bocekler falan

sonrasinda sadece bir kez ilacladim yaklasik 5 senedri kapi pencere aciksa sinek giriyor y

onun disinda hic bir bocek yok sükür

bahsettiginiz ilac insan sagligini da etkilemiyor :)

ümitsiz olmayin o bahsettiginiz ilac acik alanda bile etkili diye biliyorum bizde tarlasi olan bi komsunun vasitasi ilr ailece kullanmaya basladik

ilk sıktıgın zaman sinek bile girmiyor eve :)

onemli olan kapi esiklerine ,pencere kenarlarina,gozle gozukmeyen dolap arkalarina

mesela mutfak dolaplarinin duvarla arasindaki bosluklar boceklerin yuvalandigi yerler ,bacalar ,tum giderlere sıkın ...

banyoda yikadiginiz yerlere tekrar sıkıp tazeleyin ilaci

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…