HAMAM BÖCEKLERİYLE BAŞIM DERTTE :(

Maalesef ben çığlık çığlığa oluyorum o sakin ol ilaçlanır geçer geçmezse seni mi yer diye oturuyor evet yemez ama pis bu hayvan ve beyaz eşyaların arka kısımlqrına bile yerleşebiliyormuş :KK43:
bizimki duşakabinde boşluk vardı oraya yerleşmiş cam patladıda öyle gördük. Hiç bilemicektik neresi oldugunu. Bu bilem ürkütücü. Nemli bölgelerin en büyük sorunu bence bu. İç anadolu da hç böyle seyler yoktu. Uçan hamamböceği oldugunu 26 yasında öğrendim :KK43:

ben bu temizlik olayında kediye takıldım. tamam insanlar temizlik yapmadan 1 ay idare edebilirler ilaç sıkılan yerlere temas etmeyebilirler ama kedi evin içinde dolaşıyor sonra patilerini falan yalıyor. ona zararı olur bence. ilaçlı bölgede gezinip sonra pati yalaması sıkıntı.
İlaçlamayı kuru olarak yapacaklarını direkt yuvalarına sıkacaklarını kediye hiç bir zararı olmayacağı söylendi yani bişey sıkmıyorlarmış ama kedime bu sebepten bişey olursa zaten asla kendimi affetmem

bizimki duşakabinde boşluk vardı oraya yerleşmiş cam patladıda öyle gördük. Hiç bilemicektik neresi oldugunu. Bu bilem ürkütücü. Nemli bölgelerin en büyük sorunu bence bu. İç anadolu da hç böyle seyler yoktu. Uçan hamamböceği oldugunu 26 yasında öğrendim :KK43:
Ben iç Anadolu da yaşıyorum şuan ve bu yaşıma kadar ne gördüm ne duydum hatta annemin bir ara evi pastane üzeriydi asla böyle bişey yaşamadık burda termal var o yüzden mi var bilmiyorum . belediyeyle görüştük ilaçlama yapıyorlarmış ama geldikleri an alt kattaki dükkana direkt zabıtalar gelirmiş kimseyi de sıkıntıya sokmak istemiyorum insanlar sonuçta iş yapıyor ama yemekte yeniyor iki ucu pis değnek inşallah kimse zarar görmeden geçer gider rahatlarız

Ben iç Anadolu da yaşıyorum şuan ve bu yaşıma kadar ne gördüm ne duydum hatta annemin bir ara evi pastane üzeriydi asla böyle bişey yaşamadık burda termal var o yüzden mi var bilmiyorum . belediyeyle görüştük ilaçlama yapıyorlarmış ama geldikleri an alt kattaki dükkana direkt zabıtalar gelirmiş kimseyi de sıkıntıya sokmak istemiyorum insanlar sonuçta iş yapıyor ama yemekte yeniyor iki ucu pis değnek inşallah kimse zarar görmeden geçer gider rahatlarız
İç anadoluysa sıkıntı etme ilaçlat kurtulursun bi an önce👍

Bende nerden geldiğini çıktığını anlayamıyorum çünkü o kadar nadir ki öyle göz önünde değiller gün boyu evde yokum eve gelince ilk işim böcek avı psikolojim bozuldu sizin karşılaşmamanıza sevindim bir daha görmeyin inşallah
İnşallah

Burdan bi arkadaşta belediyeyi söyledi en azından bina alt kat depolar falan ilaçlanmış olur görüşecekti eşim bugün . İnşallah vardır öyle bir sistemleri küçük bir yer burası ilaçlama şirketi de buradaki işletmelerin ilaçlama yaptırmadığını söyledi ne kötü yemek yiyoruz ekmek yiyoruz :KK43:

Telefonla arayin, adres bırakın gelirler. 2dk lik iş. Otelemeyin bence

Maalesef daha 2 ay oldu taşınalı ve eşim asla böyle bişeyi kabul etmez bana kalsa 1 gün kalmam . Çok üzgünüm inşallah kurtulabilirim peki sadece benim dairemde olması mümkün mü kiminle görüştüysem hiç görmediğini söyledi allahtan işletme sahibi kabul etti gördüğünü ve ben ilaçlama yapalım diyene kadar kimsenin aklına ilaçlama gelmemiş yemek yeniyor orda çıldırıyorum 2 aydır
Resmen beni yazmışın geçen gün ağladım bunlar yüzünden buzdolabı attim

Resmen beni yazmışın geçen gün ağladım bunlar yüzünden buzdolabı attim
Yaa çok üzüldüm size :KK43: görüyor musunuz sürekli . Hiç ilaçlama yapıldı mı çözüm bulamadınız mı , belediye bana ilçe tarımla görüşürsem ilaç vereceklerini gidere dökmem gerektiğini söyledi eğer böyle bişey varsa size de mutlaka yazarım

Telefonla arayin, adres bırakın gelirler. 2dk lik iş. Otelemeyin bence
Maalesef yaşadığım yerde ilaçlama şirketi yok merkezden gelecekler sırayla geliyorlarmış randevu aldık bekliyoruz .Belediye gelirsek zabıta işletmeye sorun çıkarır dediği için belediyeyi kabul edemedim ama ilçe tarıma yönlendirdiler giderlere için ilaç veriyorlarmış orayla görüşcem yarın

Canım ben bunlar yüzünden ev tasidim hatta eşim dediki bunlar da gelir dedi saçmalama dedim.ve geldiler korkulu rüyam geldikleri gibi heryerde çıkti gerçekten diğer evde inanılmaz derecede ilaçlama yaptım ve geçmedi, buraya geldim baktım ki ne geceleri çıkıyor çok kötü bir şey baktım ki buzdolabı içine kaçıyor lardi dedimki yuvası herhalde esim dolabı altına baktık canım orada yuva kurmuşlar hemde berbat bir şey di hemencecik attik valla sonra jel sürdüm heryerde sonra gece olunca dört tane gordum sonra da ölü olarak buldum bugün de bitane küçük gördüm.yasiyordu ve ben yarin yine jel alacam bıktım okumadığım mekale kalmadı gerçekten çok Zor valla

ciddi olamazsınız nasıl hayvan bu ya hiç bir şeyden etkilenmiyor yanmıyor boğulmuyor radyasyona dayanıyor çamaşır suyu seviyor kafayı yicem gerçekten . Siz nasıl kurtuldunuz taşınarak mı :KK43:
Şöyle söyleyeyim en dirayetli böcek olabilir afedersiniz başlarda terlikle öldürmeye çalıştım ilkini kaç kere vurduysam ölmedi kaçtı gitti cahillik işte bir daha dokunmadım ilaçla kurtulmaya çalıştık

Maalesef yaşadığım yerde ilaçlama şirketi yok merkezden gelecekler sırayla geliyorlarmış randevu aldık bekliyoruz .Belediye gelirsek zabıta işletmeye sorun çıkarır dediği için belediyeyi kabul edemedim ama ilçe tarıma yönlendirdiler giderlere için ilaç veriyorlarmış orayla görüşcem yarın

Zabita isletmeye sorun cikarsin zaten. Bocekli yerde yemek yapiyolar 😕

Avrupanin kalanini bilmiorum ama İngiliterede market ya da gida satan yerlerin üstünde olan evler daha ucuza satılır. Böcek ve fare potansiyeli olduğu için. Sizlik bisey degil o gida isletmesinden geliyodur siz ne yapsaniz boş.

Şöyle söyleyeyim en dirayetli böcek olabilir afedersiniz başlarda terlikle öldürmeye çalıştım ilkini kaç kere vurduysam ölmedi kaçtı gitti cahillik işte bir daha dokunmadım ilaçla kurtulmaya çalıştık

Daha bombasını söyleyeyim; ezince yumurtalarını saçıyormuş etrafa..🤦‍♀️

Benim adını bile duymaya tahammül edemediğim şeyi buraya yazarak sizleri de rahatsız ettiğim için özür dilerim . Ama inanın çıldırmak üzereyim . Yaklaşık 2 ay önce yeni bir eve taşındık , taşınmadan önce bir tane gördüm malum canlıyı hemen khotrine diye bi ilaç alıp onunla resmen evi yıkadım. Taşındığımız akşam ilaç etkisinden mi bilmiyorum ters dönmüş bir tane daha böcek bulduk . Hemen ilaçlama şirketini aradım , evin altında herhangi bir işletme olup olmadığını sordular karşı dairenin altında ne yazıkkı gıda işi yapan bir işletme var . Söylediğimde sizin değil asıl ilaçlamayı onların yapması lazım yoksa siz ayda bir karşılaşırsınız dediler. İşletmenin sahiplerine ulaşamadık bende bu arada evde hiç böcekle karşılanmayınca benim ilaçlamam işe yaramıştır diye çok üzerine düşmedim . Birde evde açıklıklar çok fazlaydı oraları falanda kapattığım için içim rahattı … Taki bir hafta öncesine kadar , bir hafta önce mutfak tezgahımda yine ters dönmüş yavru bir tane böcek buldum attım yine ilaçlama şirketini aradım tabi bu kez işletme sahiplerine ulaştım binadaki diğer daire sahipleriyle görüştüm benden başka bu durumu yaşayan yok. ( nedense inanmadım ) İşletme sahipleri de bir kaç tane gördüklerini ilaçlamayı kabul ettiklerini söyledi . Ama ilçede yaşadığımız için şirket 2 haftadan önce gelemeyecekmiş sırayla gidiyorlarmış . Bugün sabah yine ters dönmüş kocaman bir böcekle karşılaştım ölmüyor ama ters duruyorlar öylece ,ilaçlamadan sonra hep bu şekilde gördüm . Kullandığım khotrine etkisi devam ediyor mudur daha önce başına gelip kullanan oldu mu acaba ? Ben O ilaçtan sonra böcek görmeye devam ediyor muyuz yyani bu şekilde gördüklerimiz ölü mü olacak yoksa evimde yaşayan var mıdır bunları düşünmekten kafayı yicem 2 aydır bu gördüğüm 4. Ölü Böcek ama az olduklarını düşünemiyorum yeni taşındım evimi taşımam söz konusu değil .başına gelen bu durumu ilaçlamayla çözen oldu mu? İnternette okuduklarım tamamen içimi karartıyor böcek varsa gitmez gelmeye devam eder yazıyor kaç yaşında kadınım ilk defa bu evimde görüyorum bu canlıları . Ne olur daha önce yaşayan bilgisi olan yardımcı olsun . Alt kattan geliyor olsa benim evim direk dükkan üzeri değil benim altımda başka bir dükkan var karşı dairem böcek olmadığını hiç görmediğini söylüyor benim evim dublex üst katta bişey yok benim üstümdeki daire de hiç olmadığını söyledi . Gerçekten moralim çok bozuk yemek yiyemiyorum ,evde sürekli çamaşır suyuyla geziyorum herşeyi böcek görüyorum . Yardım edin ne olur 😥😥
Termik ilacı var bire bir öneriyorum

Benim adını bile duymaya tahammül edemediğim şeyi buraya yazarak sizleri de rahatsız ettiğim için özür dilerim . Ama inanın çıldırmak üzereyim . Yaklaşık 2 ay önce yeni bir eve taşındık , taşınmadan önce bir tane gördüm malum canlıyı hemen khotrine diye bi ilaç alıp onunla resmen evi yıkadım. Taşındığımız akşam ilaç etkisinden mi bilmiyorum ters dönmüş bir tane daha böcek bulduk . Hemen ilaçlama şirketini aradım , evin altında herhangi bir işletme olup olmadığını sordular karşı dairenin altında ne yazıkkı gıda işi yapan bir işletme var . Söylediğimde sizin değil asıl ilaçlamayı onların yapması lazım yoksa siz ayda bir karşılaşırsınız dediler. İşletmenin sahiplerine ulaşamadık bende bu arada evde hiç böcekle karşılanmayınca benim ilaçlamam işe yaramıştır diye çok üzerine düşmedim . Birde evde açıklıklar çok fazlaydı oraları falanda kapattığım için içim rahattı … Taki bir hafta öncesine kadar , bir hafta önce mutfak tezgahımda yine ters dönmüş yavru bir tane böcek buldum attım yine ilaçlama şirketini aradım tabi bu kez işletme sahiplerine ulaştım binadaki diğer daire sahipleriyle görüştüm benden başka bu durumu yaşayan yok. ( nedense inanmadım ) İşletme sahipleri de bir kaç tane gördüklerini ilaçlamayı kabul ettiklerini söyledi . Ama ilçede yaşadığımız için şirket 2 haftadan önce gelemeyecekmiş sırayla gidiyorlarmış . Bugün sabah yine ters dönmüş kocaman bir böcekle karşılaştım ölmüyor ama ters duruyorlar öylece ,ilaçlamadan sonra hep bu şekilde gördüm . Kullandığım khotrine etkisi devam ediyor mudur daha önce başına gelip kullanan oldu mu acaba ? Ben O ilaçtan sonra böcek görmeye devam ediyor muyuz yyani bu şekilde gördüklerimiz ölü mü olacak yoksa evimde yaşayan var mıdır bunları düşünmekten kafayı yicem 2 aydır bu gördüğüm 4. Ölü Böcek ama az olduklarını düşünemiyorum yeni taşındım evimi taşımam söz konusu değil .başına gelen bu durumu ilaçlamayla çözen oldu mu? İnternette okuduklarım tamamen içimi karartıyor böcek varsa gitmez gelmeye devam eder yazıyor kaç yaşında kadınım ilk defa bu evimde görüyorum bu canlıları . Ne olur daha önce yaşayan bilgisi olan yardımcı olsun . Alt kattan geliyor olsa benim evim direk dükkan üzeri değil benim altımda başka bir dükkan var karşı dairem böcek olmadığını hiç görmediğini söylüyor benim evim dublex üst katta bişey yok benim üstümdeki daire de hiç olmadığını söyledi . Gerçekten moralim çok bozuk yemek yiyemiyorum ,evde sürekli çamaşır suyuyla geziyorum herşeyi böcek görüyorum . Yardım edin ne olur 😥😥

Gectigimiz yaz basıma geldi ve dediginiz ilacı aldım ki evlenmeden önce ailemin evindeyken de olmustu, söylediginiz ilac oldukca etkili ve camasır suyuyla ilacladıgınız yerleri silmediginiz sürece etkisi cook uzunca süre devam ediyor, böceklerin gelmesini engellemiyor ancak gelen yasamıyor ve ölüyor, asıl kaynagın ilaclatması lazım ancak iciniz bi nebze rahat olsun en azından gelen yasayamayacak :KK43:

İlaçlama firmasıyla görüşün evi ilaçlatın mutlaka, gümüş böceği görüyordum ben de , evi ilaçlattık, büyük ölçüde kurtulduk.

2 sene önce yaz mevsiminde bahsettiğiniz adını bile anmak istemediğim böceklerden görmeye başladım balkonda görüyordum dışarıdan geliyordu balkon duvarının kenarından yürüyolardı cam balkon yaptırdık sırf bu dert yüzünden o sene gittik yazlıkta kaldık eşim böcek ilacı sıktı eve bidaha görmedim yaz gelince aşırı korkuyorum buarada eve sineklik de taktırdık onu da öneririm Allah düşmanımın başına vermesin inşallah en kısa sürede kurtulursunuz. Ha bir de o yaz yeni komşu taşınmıştı apartmana ben onların eşyalarıyla geldiğini düşünüyorum, dikkat edin komşularınızla uzlaşıp ilaçlatmaya çalışın apartmanı

X