HAMAM BÖCEKLERİYLE BAŞIM DERTTE :(

Haham böcekleri için krem gibi bir tane ilaç var arkadaşım önerdi bana hem karınca hemde hamam böcekleri için çok işe yarıyormuş benim evimde karıncadan geçilmiyordu onu aldım kullandım 2 aydır tek tek karınca görüyorum öyleyki evim resmen karınca yuvasıydı şimdi yok hiç görmüyorum diyebilirim isterseniz sizde onu alın merhemdir evine heryerine suruyorsunuz kokusu hiç bir şey yok bir tane bile cikmigor artık
Onuda yeni denedim sıktım ama belli yerlerde kullandım ilaçlama şirketi de o şekilde bir ilaç sıkıyormuş.

Nrde bulabilirm canım
Bu arada ben ziraat odasını aradım bugün ilaç için onlar veteriner e yönlendirdi çok etkili ilaçlar olduğunu söyledi sizde araştırabilirsiniz . Yoğunlaşmadan çözüm bulmak için elimden geleni yapıyorum :KK43:

İnşallah c
Maalesef

ben eczaneden aldım , 60 tl fiyatı 5 lt suya karıştırın yazıyordu ama ben etkili olsun diye 3 lt kadar su yaptım yarısını kullandım . Adı k-hotrine 6 ay etkili olduğu yazıyor ama en azından evinizde olanları öldürmüş olursunuz ve devamı gelmez bizim kaynak başka biryer olduğu için sorun büyük Şuan inşallah size etkisi olur
İnşallah canım teşekkür ederim valla inşallah biter ben kaynağı buzdolabı içine gördüm iste onu attik ondan sonra da az az görüyorum iki günde bı veya hiç onlar da küçük

Bu arada ben ziraat odasını aradım bugün ilaç için onlar veteriner e yönlendirdi çok etkili ilaçlar olduğunu söyledi sizde araştırabilirsiniz . Yoğunlaşmadan çözüm bulmak için elimden geleni yapıyorum :KK43:
Veteriner mi bilmiyorum işte bak bunu ben araştırıyorum hemen

İnşallah c

İnşallah canım teşekkür ederim valla inşallah biter ben kaynağı buzdolabı içine gördüm iste onu attik ondan sonra da az az görüyorum iki günde bı veya hiç onlar da küçük
O küçükler büyüyüp yumurta bırakmadan çözüm bul canım inşallah 🙏 Allah düşmanımı karşılaştırmasın ölmesinler ama evde de yaşamasınlar ya

İlaçlama şirketide 200 tl ye yapıyor daire sayısı az ben karşılarım yeterki kabul edin dedim ama böcek yok diyorlar anlamıyorum insanları . Alt katı bende asla düşünemiyorum müşterilerden de çekinmiyorlar demekki
Hamam böceği sadece sizin evi ilaclamakla geçmez maalesef apartmanda ki bütün evlerin ilaclanmasi gerek, asansör,bina içi komple,çatı vs her yerin ilaclanmasi gerek.

Hamam böceği sadece sizin evi ilaclamakla geçmez maalesef apartmanda ki bütün evlerin ilaclanmasi gerek, asansör,bina içi komple,çatı vs her yerin ilaclanmasi gerek.
Kabul etmiyorlar evlerinde olmadığını söylüyorlar benim evimde de yoğun bi şekilde gördüğüm böcek yok gördüklerim ölü evde ilaç olduğu için nerden geldiklerini çözemedim henüz

Konuya biraz geç kaldım ama bizim evde de var eşim normal olduğunu söylemişti. Kışın çıkmıyorlar ama yazın sıcak olunca gece mutfakta görüyorum bazen. Mutfağım tertemizdir ama yazın herşeyi kullanmadan tekrar yıkıyorum. Öldürüyoruz yine çıkıyorlar. Karınca da öyle kapalı delikler ama çıkıyorlar. Eşime ilaçlatalım dedim işe yaramaz dedi. Çok garip hayvanlar işyerm rezidansta bina içinde bile gördüm nerden çıktıklarına dair bilgim yok. İğrenç bişey.

Merhaba, bizim de eski evimizin altında lokanta vardı 10 yıl böcekle yaşadık ne yaptıysak kurtulamadık. Sonra abim bir ilaç buldu şırıngadan sıkıyorsun 15 gün silmiyorsun yuvalarında ölüyolar bidaha da gelmiyorlar. Çözüm bulamazsanız özelden yazın adını öğrenir size söylerim

Merhaba, eski evimizde yıllardır bu sorunu çekiyorduk bizde Dönemsel olarak kurtulabildik çünkü allahın belaları yerden ısıtma olduğu için buralarda yuvalanıyormuş (yerden ısıtma eve taşınmak isteyenler bir daha düşünsün) Dönemsel olarak en güzel şırınga tarzı mercimek tanesi kadar köşelere sıkılan ilaç etkili oldu. Bunu kullandığımız zaman artık yazın geri kalanında görmüyorduk böcekleri Diğer evin içine girebilecekleri yerler Lavaboda bulunan delikler, yerde bulunan duş ve banyo giderleri (üstlerine kullanmadığınız zamanlarda tamamen kapatacak ağır kapaklardan koyabilirsiniz) evdeki diğer çatlaklar delikler ve taşınmadan son anda keşfettiğimiz klima Duvardan klimanın dış ünitesine tırmanıp meğersem bir güzel buradan giriyorlarmış, klima temizliğini kendimiz yapalım dediğimizde içinden kafamıza düştüklerinde farkettik 🤦🏻‍♀️

Merhaba, eski evimizde yıllardır bu sorunu çekiyorduk bizde Dönemsel olarak kurtulabildik çünkü allahın belaları yerden ısıtma olduğu için buralarda yuvalanıyormuş (yerden ısıtma eve taşınmak isteyenler bir daha düşünsün) Dönemsel olarak en güzel şırınga tarzı mercimek tanesi kadar köşelere sıkılan ilaç etkili oldu. Bunu kullandığımız zaman artık yazın geri kalanında görmüyorduk böcekleri Diğer evin içine girebilecekleri yerler Lavaboda bulunan delikler, yerde bulunan duş ve banyo giderleri (üstlerine kullanmadığınız zamanlarda tamamen kapatacak ağır kapaklardan koyabilirsiniz) evdeki diğer çatlaklar delikler ve taşınmadan son anda keşfettiğimiz klima Duvardan klimanın dış ünitesine tırmanıp meğersem bir güzel buradan giriyorlarmış, klima temizliğini kendimiz yapalım dediğimizde içinden kafamıza düştüklerinde farkettik 🤦🏻‍♀️
Buldukları heryere yuvalanıp evi sahiplendiklerini öğrendiğimden beri içim rahat değil .. Ama ben konuyu açtıktan sonra evde hiç böcek görmedim nerden geliyor evimde başka böcek var mı bilmiyorum . Yarın ilaçlama şirketi gelecek , siz hava soğukken görüyor muydunuz evinizde yoksa bunlar sadece yazın mı görünüyor

Merhaba, bizim de eski evimizin altında lokanta vardı 10 yıl böcekle yaşadık ne yaptıysak kurtulamadık. Sonra abim bir ilaç buldu şırıngadan sıkıyorsun 15 gün silmiyorsun yuvalarında ölüyolar bidaha da gelmiyorlar. Çözüm bulamazsanız özelden yazın adını öğrenir size söylerim
ilaçlama şirketi de aynı şekilde ilaçlayacak evi ama siz yine de rica etsem yazabilir misiniz . Birde bunların yuvasını nereden bulabiliriz yani nereleri ilaçladınız

Konuya biraz geç kaldım ama bizim evde de var eşim normal olduğunu söylemişti. Kışın çıkmıyorlar ama yazın sıcak olunca gece mutfakta görüyorum bazen. Mutfağım tertemizdir ama yazın herşeyi kullanmadan tekrar yıkıyorum. Öldürüyoruz yine çıkıyorlar. Karınca da öyle kapalı delikler ama çıkıyorlar. Eşime ilaçlatalım dedim işe yaramaz dedi. Çok garip hayvanlar işyerm rezidansta bina içinde bile gördüm nerden çıktıklarına dair bilgim yok. İğrenç bişey.
Öldürmeyin öldürünce yumurta bırakıp çoğalıyorlarmış :KK43: İşe yaramaz olur mu beraber böyle yaşamaktan iyidir geçici de olsa çözüm bulmak lazım çünkü çok pisler :KK43:

Bizim baya önceden kiraladığımız evdede vardı hamam böceği ne kadar ilaç varsa kullanırdım banamisin demezdi Sonra annemlerle idare ederdik napalim esk zamanlar kira 200 liraydı babamda sannayyide çalışan bir işçi parası ona yetiyordu sonra bizim evde fareler çıkmaya başladı hatta gözümün önünde fare bisküvi kemiriyordu bende izliyordum iyi kanka olduk hamam boceklerle farelerle 😂😂😂 şaka bir tarafa hamam boceklerinden huy oldu artık adını duysam kasiniyorum kötü oluyorum fobi oldu bende çok zor valla

X