HAMAM BÖCEKLERİYLE BAŞIM DERTTE :(

Bende evime 1yıl önce taşındım benim evimde de gördüm, hemen eczaneden hap var onlardan aldım kesildiler yazın tekrar çıkarlar muhtamelen. Bende çok tedirgin oluyorum sizin gibi yeni taşındığım için taşınamıyorumda.

Çamaşır suyuna bagısıklıkları var diye biliyorum. Bütün delikleri kapatmak çok mantıklı. Bizim prizlerden kapı kenarlarından lavoba deliklerinden heryerden çıkıyordu. İşin saçma kısmıda eşim ilaçlamaya ikna olmuyordu. İlaçlatıp bütün giderleri tıkadın mı bak bakalım gelebiliyor mu bidaha

Biz hamam böceği yüzünden evi taşımıştık.
Bornoz cebi, terlik …. Daha fazla devam etmek istemiyorum ama her yerdelerdi. İlaç fayda etmiyordu. Banyoya giriyordum tavanda, elimi yıkıyorum, giderin içinde..
İlaçlama yaptılar ama hamam böceği için tüm apartmanın ilaçlanması gerekiyor, diğer komşuların görmemesi mümkün değil.
Biz direkt taşındık, uzun süre psikolojim bozuktu.

Geçen yıl benim 5 kat üstümdeki komşum evinde gördüğünü söylemişti, ertesi gün ben gördüm, sonraki gün apartmanın içinde gördük. Tüm daireler ilaçlandı, ilaçlandığı gün kesildi daha.

5 yıl önce yine aynı şekilde olmuştu, giderlerde bulundukları için “sende var, bende yok” olayı çoook zor yani.

Bir de normal böcek ilacı onları kuvvetlendiriyormuş, hamam böceklerinin ilacı ayrıymış ondan almalısınız

Soğan ve karbonat öneririm, soğanı ince ince kıyıp bir yemek kaşığı karbonatla karıştırın ve çıkabilecekleri yere sürün
En rahat yuva yaptıkları yerler süpürgeliklerdir, her odada bir tanesini ucundan sökün ve bu karışımdan koyun
Evde sıva çatlağı, su giderlerinin çevresinde boşluk falan varsa alçıyla kapatın
Hamam böcekleri ahşap ve kartonu çok severler, evde koli varsa kontrol edin, ahşap eşyaları kontrol edin, bu böcekler evinize gıda imalathanesinden gelmiyor olabilir, belki taşınma sırasında kolilerle geldiler. İmalathaneden gelseler çok olurdu sayıları, diğer komşularınızda olmamasına da bakarsak muhtemel olarak taşınma sırasında sizinle birlikte geldiler. Allh kolaylık versin, benim de kedim var o yüzden hiç bir ilacı sokmam eve her şey için doğal çözümler kullanmaya çalışıyorum, defne yaprağı da size yardımcı olabilir kokusunu sevmezler

Bende aynı durumdayım çok tiksiniyorum ama taşınmam şuan mümkün değil zaten küçük bi yerde yaşıyorum ev bulmak çok sıkıntılı keşke hiç taşınmasaydım buraya

Evi taşınmadan önce resmen bu ilaçla yıkadım ben , taşındığım gün bir tane gördüm sonra bir daha hiç görmedim ama hava soğuktu belki o yüzdendir ilacı bugün tekrar sıkacak eşim 10 gün sonra da gelip ilaçlama yapacaklar inşallah tekrar karşılaşmayız

Düşünmek bile istemiyorum yaşadığınız durumu nasıl bir illet hiç bişeyden etkilenmiyor bu kadar yoğun görsem bende ne olursa olsun kalamam evde, sizin taşınmak dışında başka çareniz kalmamış
Bende öyle düşünüyorum neden sadece benim evimde olsun işletmenin hemen üzeri bile değilim karşı dairem kabul etmiyor yok diyor ..
Kullandığım Bayer in en güçlü ilacıymış hatta bazı ilaçlama şirketleri de bunu kullanıyormuş bakalım ne kadar doğru ne kadar etki edecek

iste gormeniz demek ilacin tesiri ile kendinden gecmesi demek

annem tasindigi evde kurekle temizlemisti apartman boceklerini senelerdir ayni evde hala yok masallah

tek tuk gelsede sagdan soldan geliyor

ara sira 2-3yilda bir ilacla gecer insallaj

Taşınmadan önce gördüm maalesef evde o yüzden taşınmadan önce kendim ilaçlama yaptım . Akşam hemen soğan ve karbonatta deneyelim işe yarıyorsa
iste gormeniz demek ilacin tesiri ile kendinden gecmesi demek

annem tasindigi evde kurekle temizlemisti apartman boceklerini senelerdir ayni evde hala yok masallah

tek tuk gelsede sagdan soldan geliyor

ara sira 2-3yilda bir ilacla gecer insallaj
Yaaa düşünemiyorum yani şuan ilaç etkisinden dolayı mı gelip bayılıyor bunlar daha fazla olsa daha fazla mı ölecekti

Benim eşimde önce bana inanmadı sonra özellikle fotoğraf çektim şimdide varsa var seni yemez korkma ilaçlarsın gelmez diye rahat davranıyor . Zaten alçı silikon ne varsa aldım tekrar evde açıklık kontrol edip kökünü kurutmayı planlıyorum

Ay benim eski evimde de bu sorun vardı alt karşıda fırın vardı . Sürekli böcek çıkıyordu ,ilaçlama yapıyordum fırında yapıyordu ama yine de bitmiyordu .hatta fırınının oralarda fareler de çıkmaya başlamıştı . Yani bu böcekler bitmiyor hele de ev eskiyse ordan burdan fırlarlar

bızımde eskı evde mutfak duvarı komşuyla ortaktı onun evınden gelıyorlardı. Mutfagın ısğını açıyodum mesela gece anne ve yavruları hızlıca kaçışıyorlardı onları bekleyip öyle giriyordum mutfaga böcek tabletleri sil süpür her şeyi denedik olmadı. En son ınternetten bı tarıf bulmustum karbonat mıydı artık bir sürü tozu karıştırıp mutfaga serpmiştik. Kesilmişlerdi. Allah yardım etsın cok korkunc . Özellikle eşiniz korkmayıp anlayıs göstermıyorsa. Benım babam abarttıgımı söylüyordu cünkü

Karıncaya temiz derler ama eve girerken ayağını silip içeri girmiyor ki.
Konu sahibi kolay gelsin.Umarım tek ilaçlamayla kurtulursunuz ama yumurtalardan çıkanlar için ikinci bir ilaçlama daha yaptırmanız gerekir.Üstelik tüm apartmanın ilaçlanması gerek.

Karincaya neden temiz derler onu bilmiyorum. Onlarda ölü böcekleri imece usuluyle yuvalarina goturuyorlar sonucta. Toprakla temas ettiği icin mi temiz diyorlar acaba?

Karincaya neden temiz derler onu bilmiyorum. Onlarda ölü böcekleri imece usuluyle yuvalarina goturuyorlar sonucta. Toprakla temas ettiği icin mi temiz diyorlar acaba?
Ben kendi ölülerini bile taşıyarak götürüp yediklerini gördüm.Niye temiz dediklerini bilemiyorum.Çalışkanlar tamam ama arılarda çalışkan.

Bende tasindim, diğer evimde hamam böcekleri vardi ve ordan eşyalarla bu evimede gelmis. Yeni ev tadilat olmustu hiç böcek falan yokmuş. Demekki eski evden eşyalarla geldi . Bende çok korkuyorum .ilaçlama şirketi nekadara geliyor acaba ? Çok ürkütücü

Ah ya ben ki evde çay yılanı besledim, hamster, kedi, kaplumbağa.. Örümcek görünce eşim dahil evdekiker kaçışırken ben sevgi sözcükleriyle elime alıp dışarıya bırakıyorum. Keza kerten keleyi de.. Hatta akrebi bile bir bezle tutup dışarı saldım ama şu hamam böceği yeni evliyken beni üç ay evimden etti. En korktuğum hayvandır kendisi. Benim evimi öyle bi sarmıştı ki evi ilaçladığımda zibil gibi yüzlerce ölü böceği faraşa topladı eşim. Ama bitmedi. İki gün sonra yine yeniden.. Üç ay annemde kaldım yeni evliyken. Defalarca ilaçladık. Sonra taşındık evden. Ama şimdi hangi eve gitsem öncesinde böcek yoksa bile eczaneden ismini bilmediğim şırıngalı bi ilaç var onu sıkıyorum ve tabletler atıyorum eve. Çok şükür yoklar.yazın tekrarlıyorum. Her gece istisnasız iki defa çığlıkla uyanır yatağın içinde kaçışırdım. Allahım..

Ev eski değil yeni bina ama bizden önceki oturan kiracı evi çok kötü kullanmış ondan kaynaklı mı çözemedim , öyle çok çok görmüyorum da geceleri bilerek karanlıkta inip bakıyorum birden Işık açıyorum yok ama böyle arada gelip olmadık bir yere ölüyo çok kötü etkilendim evime kimseyi davet edemiyorum

O başlığı büyük harflerle yazıp hepimizde travma yaratmanıza gerek var mıydı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…