HAMAM BÖCEKLERİYLE BAŞIM DERTTE :(

Benim kullandığım ilaçta suyla karıştırılıyor , bugün yeniden aldım şirket gelene kadar tekrar sıkalım istiyorum . Benim gördüklerim de ne ölü ne canlı ters , dönemeyecek kadar kötü durumdalar sizde aynı böyle mi görmüştünüz
Ever ters dönmüşlerdi sonra öldüler.Bence durum ilk sıktığımda ilaç çok etki etti onlar ters dönüp hemen öldü.Sonrasinda etki azaldı ters döndüler ama bayılmış durumlardi🤷Ben öyle öldürüp attım sonrakileri

Bende tasindim, diğer evimde hamam böcekleri vardi ve ordan eşyalarla bu evimede gelmis. Yeni ev tadilat olmustu hiç böcek falan yokmuş. Demekki eski evden eşyalarla geldi . Bende çok korkuyorum .ilaçlama şirketi nekadara geliyor acaba ? Çok ürkütücü
Eski evimden gelme ihtimali hiç yok çünkü taşınmadan önce gördüm bu evde böcek , ve iyiki gördüm hemen heryeri ilaçladım ilaçlamasaydım belki daha kötü olacaktı şuan .. İlaçlama şirketi 200 Tl ye geleceğini söyledi kuru ilaçlama yapıyorlarmış direkt yuvalarına sıkıyoruz orda ölüyor 1 ay ıslak temizlik yapmazsanız sonuç alırsınız dediler bakalım inşallah alırız . Öyle çok heryerden hergğn böcekte görmüyorum bu taşındıktan sonra büyük olarak gördüğüm 2. Böcek zaten ölmeye yakın buluyorum yine de tedirgin edici

Eski evimden gelme ihtimali hiç yok çünkü taşınmadan önce gördüm bu evde böcek , ve iyiki gördüm hemen heryeri ilaçladım ilaçlamasaydım belki daha kötü olacaktı şuan .. İlaçlama şirketi 200 Tl ye geleceğini söyledi kuru ilaçlama yapıyorlarmış direkt yuvalarına sıkıyoruz orda ölüyor 1 ay ıslak temizlik yapmazsanız sonuç alırsınız dediler bakalım inşallah alırız . Öyle çok heryerden hergğn böcekte görmüyorum bu taşındıktan sonra büyük olarak gördüğüm 2. Böcek zaten ölmeye yakın buluyorum yine de tedirgin edici
Yok benim böcekler eski evimden geldi. 200 lira uygunmus. Bende bu yeni evimde gördüm ve korkuyorum karanlıkta çıkıyorlar.

Benim adını bile duymaya tahammül edemediğim şeyi buraya yazarak sizleri de rahatsız ettiğim için özür dilerim . Ama inanın çıldırmak üzereyim . Yaklaşık 2 ay önce yeni bir eve taşındık , taşınmadan önce bir tane gördüm malum canlıyı hemen khotrine diye bi ilaç alıp onunla resmen evi yıkadım. Taşındığımız akşam ilaç etkisinden mi bilmiyorum ters dönmüş bir tane daha böcek bulduk . Hemen ilaçlama şirketini aradım , evin altında herhangi bir işletme olup olmadığını sordular karşı dairenin altında ne yazıkkı gıda işi yapan bir işletme var . Söylediğimde sizin değil asıl ilaçlamayı onların yapması lazım yoksa siz ayda bir karşılaşırsınız dediler. İşletmenin sahiplerine ulaşamadık bende bu arada evde hiç böcekle karşılanmayınca benim ilaçlamam işe yaramıştır diye çok üzerine düşmedim . Birde evde açıklıklar çok fazlaydı oraları falanda kapattığım için içim rahattı … Taki bir hafta öncesine kadar , bir hafta önce mutfak tezgahımda yine ters dönmüş yavru bir tane böcek buldum attım yine ilaçlama şirketini aradım tabi bu kez işletme sahiplerine ulaştım binadaki diğer daire sahipleriyle görüştüm benden başka bu durumu yaşayan yok. ( nedense inanmadım ) İşletme sahipleri de bir kaç tane gördüklerini ilaçlamayı kabul ettiklerini söyledi . Ama ilçede yaşadığımız için şirket 2 haftadan önce gelemeyecekmiş sırayla gidiyorlarmış . Bugün sabah yine ters dönmüş kocaman bir böcekle karşılaştım ölmüyor ama ters duruyorlar öylece ,ilaçlamadan sonra hep bu şekilde gördüm . Kullandığım khotrine etkisi devam ediyor mudur daha önce başına gelip kullanan oldu mu acaba ? Ben O ilaçtan sonra böcek görmeye devam ediyor muyuz yyani bu şekilde gördüklerimiz ölü mü olacak yoksa evimde yaşayan var mıdır bunları düşünmekten kafayı yicem 2 aydır bu gördüğüm 4. Ölü Böcek ama az olduklarını düşünemiyorum yeni taşındım evimi taşımam söz konusu değil .başına gelen bu durumu ilaçlamayla çözen oldu mu? İnternette okuduklarım tamamen içimi karartıyor böcek varsa gitmez gelmeye devam eder yazıyor kaç yaşında kadınım ilk defa bu evimde görüyorum bu canlıları . Ne olur daha önce yaşayan bilgisi olan yardımcı olsun . Alt kattan geliyor olsa benim evim direk dükkan üzeri değil benim altımda başka bir dükkan var karşı dairem böcek olmadığını hiç görmediğini söylüyor benim evim dublex üst katta bişey yok benim üstümdeki daire de hiç olmadığını söyledi . Gerçekten moralim çok bozuk yemek yiyemiyorum ,evde sürekli çamaşır suyuyla geziyorum herşeyi böcek görüyorum . Yardım edin ne olur 😥😥
2 sene önce benzer bir durum yaşadım. Evim bahçe katı ilaclama şirketini aradığımda apartmanin komple ilaclatma yaptırmasının gerekli olduğunu aksi taktirde kurtulamayacagimizi soylediler. Yaptirmayacaklarini bildigim icin kimseye konusunu dahi acmadim. Evimi kendim ilacladiktan sonra sizin gibi yarık yerleri silikonla kapattım. Böcek yemi alıp evin her odasına dagittim. Piriz kapatıları alıp evdeki tüm pirizleri onunla kapattım (piriz deliklerinden de geliyorlarmis) klozetin kapagini her daim kapali tuttum ve yatarken lavabo giderlerini kapattim. O gun bugundur bir tanr dahi gormedim. Arada bir bocek yemi alip ne olur ne olmaz diye yine bir kac yere koyuyorum.

O başlığı büyük harflerle yazıp hepimizde travma yaratmanıza gerek var mıydı?
Özür dileyerek açtığım konuya sırf tartışma yaratmak için yazmaya üşenmediniz sanırım .. Lütfen rica ediyorum, daha önce hiç böyle bir durumla karşılaşmadığım için, Yaşayan arkadaşlardan bilgi almak adına konu açtım ve çokta şey öğrendim. Sanırım sizinde bu konuda benim gibi bir bilginiz yok o sebepten yardımcı olamazsınız teşekkürler …

Canım bizim eski evdede vardı binadaki diğer insanlarlada da vardı, çıkabilecekleri tüm delikleri alçıyla kapattkık giderlerin yanlarındaki boşluklar fayans arasındaki çatlaklar gibi sonra yıllarca hiç olmadı. Genel bi ilaçlatma da yapabilirsiniz bu arada.

O goruntuden sonra insanın tüm günü berbat geçiyor di mi?

Yok benim böcekler eski evimden geldi. 200 lira uygunmus. Bende bu yeni evimde gördüm ve korkuyorum karanlıkta çıkıyorlar.
İlaçlama yaptıramayacaksanız Yazdığım ilacı ve burda yazan diğer uygulamaları sizde deneyebilirsiniz , benim sıktığım k-hotrine suyla karıştırıp sıkıyorsunuz evin önceki durumunu bilmediğim için bizde etki edip etmediğini de anlayamadım ben ama siz bir deneyin

İlaçlama yaptıramayacaksanız Yazdığım ilacı ve burda yazan diğer uygulamaları sizde deneyebilirsiniz , benim sıktığım k-hotrine suyla karıştırıp sıkıyorsunuz evin önceki durumunu bilmediğim için bizde etki edip etmediğini de anlayamadım ben ama siz bir deneyin
Tamam ,teşekkürler

O goruntuden sonra insanın tüm günü berbat geçiyor di mi?
Hemde nasıl , gördüğüm an taşınmaktan vazgeçtim ama evi toparlayıp nakliyeciyle görüşmüştük taşındığım eve gelecek kiracı bile belliydi yoksa asla taşınmazdım nasipte bunlarla mücadele etmek varmış kimsenin evinde olmasa keşke kimse görmese

Canım bizim eski evdede vardı binadaki diğer insanlarlada da vardı, çıkabilecekleri tüm delikleri alçıyla kapattkık giderlerin yanlarındaki boşluklar fayans arasındaki çatlaklar gibi sonra yıllarca hiç olmadı. Genel bi ilaçlatma da yapabilirsiniz bu arada.
Diğer komşular evlerinde böcek olmadığını söylüyor kabul etmiyorlar , ilaçlamadan sonra görmeye devam edersem yeniden ilaçlama teklifinde bulunur ücreti öderim keşke kabul etseler

Hemde nasıl , gördüğüm an taşınmaktan vazgeçtim ama evi toparlayıp nakliyeciyle görüşmüştük taşındığım eve gelecek kiracı bile belliydi yoksa asla taşınmazdım nasipte bunlarla mücadele etmek varmış kimsenin evinde olmasa keşke kimse görmese
Dedigim gibi prizlerinizi ve giderlerinizi kapali tutun mutlaka aksi taktirde baska katlarda varsa onlardan size de gelebiliyorlar.

Prizleri nasıl kapattınız acaba yani onun için bir aparat var mı
Evet görselini yükledim. Piriz kapatıcı diye aratsanız çıkar. Buyukler gelemezler ama ufaklar gelebilirler sonrada buyuyup cogalıyolar maalesef...

Eklentiler

• 16782816514732976647613301618335.jpg
    16782816514732976647613301618335.jpg
    163 KB · Görüntüleme: 42
Diğer komşular evlerinde böcek olmadığını söylüyor kabul etmiyorlar , ilaçlamadan sonra görmeye devam edersem yeniden ilaçlama teklifinde bulunur ücreti öderim keşke kabul etseler
Bildiğim kadarıyla belediyeler ücresiz de yapıyor belki o şekilde ikna olurlar sizinde cebinizden çıkmamış olur

Bildiğim kadarıyla belediyeler ücresiz de yapıyor belki o şekilde ikna olurlar sizinde cebinizden çıkmamış olur
Burdan bi arkadaşta belediyeyi söyledi en azından bina alt kat depolar falan ilaçlanmış olur görüşecekti eşim bugün . İnşallah vardır öyle bir sistemleri küçük bir yer burası ilaçlama şirketi de buradaki işletmelerin ilaçlama yaptırmadığını söyledi ne kötü yemek yiyoruz ekmek yiyoruz :KK43:

Evet görselini yükledim. Piriz kapatıcı diye aratsanız çıkar. Buyukler gelemezler ama ufaklar gelebilirler sonrada buyuyup cogalıyolar maalesef...
Çok teşekkür ederim prizden böcek çıktığını burda öğrendim inşallah öyle bir durumla karşılaşmam , ne olur ne olmaz hemen alayım ben bunu

Raid max böcek ilacını deneyin. Benim evim müstakil üstelik karşım orman bahar aylarında nadir olarak benimde evimde hamam böceği oluyordu. Bu dediğim ilacı kullandım. Çok etkili uzun zamandır evde hiç böcek görmedim. Bir de mutfak banyo giderlerinizi kapalı tutun.

Ever ters dönmüşlerdi sonra öldüler.Bence durum ilk sıktığımda ilaç çok etki etti onlar ters dönüp hemen öldü.Sonrasinda etki azaldı ters döndüler ama bayılmış durumlardi🤷Ben öyle öldürüp attım sonrakileri
Peki ilaçtan ne kadar süre sonra böcek görmemeye başladınız ben ilacı sıkalı 2 ay oldu etki kaybetmişmidir

Benim eşimde önce bana inanmadı sonra özellikle fotoğraf çektim şimdide varsa var seni yemez korkma ilaçlarsın gelmez diye rahat davranıyor . Zaten alçı silikon ne varsa aldım tekrar evde açıklık kontrol edip kökünü kurutmayı planlıyorum 🥲
Bu erkekler yılan görse dur abartma yaa derler. bu rahatlık bizdede olsa kardeş kardeş yaşasak lağım fareleriyle binbir haşerat çeşidiyle

X