Evet haklısınız.Araştırıyorum,öncelikle doktor ve teknikleri.Doktor çok önemli benim için.Sizin gibi ameliyat olanların paylaşımlarıda ön bilgi açısından önemli teşekkürler.
Geçmiş olsun.Ne güzel sizde atlatmışınız.Darısı başıma.Kalıcı platinde var sanırım.Tekrar tekrar ameliyat, narkoz çok zor geliyor bana.Kısa zamanda birkaç ameliyat olunca bu ameliyatı çok istediğim halde nasıl karar vericem bilmiyorum.Sanırım doktorlarla görüştükten sonra en son kararım.
Eki Görüntüle 782343
önceki sayfalarda da eklemiştim foto. fakat bu fotoğrafı çok seviyorum. ağrımayan ayaklarımı daha çok .
umarım doğru ve güveneceğiniz doktoru bulursunuz.
Platin alınırken narkoz verilmiyor bölgesel uyuşturuluyor. Sanırım benimkini az uyuşturdular bir ayağımda çok acı çektim ordaki platin çıkarılırken.. Bir de siz iki ayağınızdan aynı anda mı olmayı düşünüyorsunuz? Ben 1 sene ara ile oldum 2 ayağımdan da çünkü 2 ayak birden cidden çok zor olur, tek ayak bile insanı engelliyor.
Yıllar önce gittiğim doktor ikisi birden olmaz, olursa da birine platin diğerine törpüleme yapılır demişti.O zamanlarda bir tanıdık olmuştu bu ameliyatı özellikle törpülenen ayağının çok ağrı yaptığını söylemişti.
Şimdi nasıl yapılır bilmiyorum.Beni korkutan çok ağrı olması.Kemik ağrısı hiç bir ağrıya benzemez diyorlar.Aslında ikisini birden olup bir seferde atlatmak isterim.Bakalım doktorlar ne diyecek.
Şimdi doktor araştırmasındayım.İnşallah doğru doktoru bulurum.
İstanbul dan doktor tavsiyelerinizi bekliyorum.
Ağrı konusunda çok endişelenmeyin. Evet, cidden ilk gece ağrıdan uyuyamıyorsunuz, sonraki günlerde de ağrı oluyor ama öyle yeri göğü inletecek kadar değil. Kemik ağrısı başka gerçekten de..
Benimde ayaklarimda bu rahatsizlik var!
Sol ayagimi 2006da "Chevron" usülü ameliyat ettirdim ve bir yil sonra´da takilan vidayi cikarttirdim. Simdi cok SÜKÜR sorunsuz, agrisiz gezebiliyorum! Gerci resimdeki kadar kötü halde degildi ama yinede agrilarim zamanla artmisti! Ortalama 5 hafta calisamadim, evdeydim. Ayagimin üzerine basmak kesinlikle yasakti. Kol alti bastonlari ile yürüdüm. Ayagin sisligi baya uzun sürdü daha. Aralikli olarak yaklasik 8 ay filan daha sisti hafif hafif. Ameliyattan sonra rahat spor ayakkabisi aldim ve onu kullandim uzun süre. Suan bile cok gerekmedikce cok topuklu ve dar ayakkabi giymiyorum. O kadar cile cektim nede olsa, kiymetini bilmek gerek.
Sag ayagimi ameliyat ettirmeyi hic düsünmüyordum ama malesef agrilarim artti. Bundan dolayi´da 15 Aralik´da sol ayagimi ameliyat ettirdim yine "Chevron" teknigine göre. Suan ´hala baston yardimi ile yürüyorum. Ayagim baya sis hala. Biraz daha ayagimi dinlendirip bu ayin 15. yavas yavas ayaga basabilirsin dedi dok.!
Benden suan bu kadar hanimlar...herkese ACIL SIFALAR! GECMIS OLSUN!!
Sorusu olan buyursun!
:enbuyukkk:
merhaba hangi doktor yaptı operasyonu acaba, kaç para ödednizi. hangi hastane........
Ameliyat öncesi sayfayı okudum yaşamadan bu kadar ciddi gelmemişti bu sayfa beraberinde ameliyat sonrasıda uzun araştırmalar yaptım ameliyatım olalı bir ay bir hafta oldu şiddetli ağrılar ve yatağa mahkum uUn süreç geçti geçen hafta kontrole gittiğimde kemik hala kaynamamış koltuk değneklerine tutuna tutuna basmadan kalkalı bir hafta oldu daha ne kadar sürecek ne kadar dayanacağım bilmiyorum vida koydular ve ömür boyu kalacakmış ayağım mor ve şiş kaslarım zayıfladı artık kalkmak istiyorum arkadaşlar bana ileri günler nasıl ilerleyecek tecrubenizden bilgi verirmisiniz birde şu sigara bırakamadığım için bela olan sizin bu konuda dr öneriniz neler cvp bekliyorum teşekkürler
Ameliyat öncesi sayfayı okudum yaşamadan bu kadar ciddi gelmemişti bu sayfa beraberinde ameliyat sonrasıda uzun araştırmalar yaptım ameliyatım olalı bir ay bir hafta oldu şiddetli ağrılar ve yatağa mahkum uUn süreç geçti geçen hafta kontrole gittiğimde kemik hala kaynamamış koltuk değneklerine tutuna tutuna basmadan kalkalı bir hafta oldu daha ne kadar sürecek ne kadar dayanacağım bilmiyorum vida koydular ve ömür boyu kalacakmış ayağım mor ve şiş kaslarım zayıfladı artık kalkmak istiyorum arkadaşlar bana ileri günler nasıl ilerleyecek tecrubenizden bilgi verirmisiniz birde şu sigara bırakamadığım için bela olan sizin bu konuda dr öneriniz neler cvp bekliyorum teşekkürler
merhaba hangi doktor yaptı operasyonu acaba, kaç para ödednizi. hangi hastane........
Beş günmü kalınıyor hastanede.Ben ertesi gün çıklıyor diye okumuştum. 21 gün hiç basılmıyormu alçıdayken yani.İhtiyaçlar için wc.banyo vs.
merhabalar benim ayagımdakı sıkıntı yaklasık 13-14 senedir var ve cok ılerlemisti ve topugumdan belıme kadar vuran ağrılara dayanamaz olmustum ufak yastan berı acık terlıkler hasret kalmıstım ama hep erteledim amelıyatı yasım cok genc olmasına ragmen.ama en sonunda bı cesaret gttım doktora ve ayagımın ameliyat safhasında olduğunu söledi doktor bana hemen bi kaç gün snrası için gün verildi.aralığın 2 sinde ameliyat oldum.haa bu arada ilk önce beni belimden uyusturdular ameliyata başlandı ve ben herseyı hissediyordum anestezi doktoruna söledim onlarda uyuttular beni tabii :)uyandığımda henüz ameliyathanedeydim ve nasıl bir ağlama allahım unutamıyorum ve nasıl bir üşüme.herneyse röntgen fala derken beni odaya çıkardılar amelıyat snrası hiç bişe hissetmedim ama 3 saat snra bir ağrıki anlatamam kemik sancısı olanlarda cok iyi bilir agrı kesiciler yapılıo ama ne fayda o gece ve sabahı cok kötüydü ama şükürler olsun rabbime 2 günden snrası herkesin dayanabileceği bi ağrı.hemen ertesi gün taburcu edildim ve iki günde bir pansuman edildi ve gecen salıda dikişler alındı ama dikişker tam tutmamıs sankı dikişin alan kişi kanattı birazcık ve cok az bir acılma oldu o gün doktor orda olamdığı için soramadımda ve 2 gündür ayagımın yan tarafına doğru hafıf hafıf basıyorum hala şiş ve mor ayagım bu arada ocak 2de tekrar gidicm inşallah bir an önce kalkarım ayga yat yat sıkıyo ınsan allahtan kışta herkes evde yoksa psikolajik olarak çökerdim herhalde...
Uzun zamandır sayfada yoktum çok zor bir dönem gecirdim hepinize paylaşımlarınızdan dolayı çok teşekkür ediyorum sizin sayenizde moral buldum üçüncü ay dayım ve 2.5 ayda kalktım dr'um çok erken kaldırdı beni başarılı bir ameliyat gecirdim surec çok ağrılı ve zor oldu ama şimdi hiç bir sorun olmadan yürüyorum yan basma pisikolojısını attım çok şükür rabbime herkeze acil şifalarGecmis olsun! Ben daha önceki sayfalarda yasadiklarimi uzun boylu anlatmistim. Tekrarlamak istemiyorum ama bilmek istedigin birsey varsa, sorabilirsin. Ben ilk ayagimda 4 hafta sonra degneklerden kurtulmustum ama ikinci ayagimda yaklasik 8 hafta degnekle gezdim. Doktor tavsiyelerine mutlaka uy ve sakin kendi basina basip gezeyim deme. Biliyorum, insan cok bunaliyor ama insani tasiyan ayaktir ve o yüzden iyi bir iyilesme süreci gecirmen önemli. Bilincli olmakta yarar var. Allah´tan acil sifalar dilerim!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?