Merhaba, konulara göz atarken gördüm.. Öncelikle geçmiş olsun. Ben de gece ateli makara vs. herşeyi kullanmıştım.. Maalesef ki bir işe yaramıyor. Atel çok zor ben gece uykumda çekip çıkarıyordum acısına dayanamıyordum.. Canlı canlı kemiği çekiyorsunuz dayanılmaz bir şey..
11 yıl önce iki ayak olacak şekilde amileyat odasına kendim yürüyerek gittim bu rahatsızlıktan kurtulmak umuduyla ama malasef keşke olmasaydım. Eğer aklınızda ameliyat fikri varsa çok araştırın.. Olanların zaten çoğu memnun değil.. Ameliyatta doktorlar tek ayağımı yapmaya karar vermişler Allahtan öyle yapmışlar ki yoksa kafayı yerdim. Çok zor çünkü. 6 ay alçıda kaldı ayağım 1 sene yürüyemedim. Deyneklerle idare ettim.. Dikişlerim açıldı..vs. Yani bunları yazmamın sebebi sizi korkutmak değil yanlış anlamayın.. Bana da çok demişlerdi olma pişman olursun ama acısına dayanamadığım için dinlememiştim..
Toparlanmam çok zaman aldı. Tam toparladım derken.. Kemiğim tekrar büyüdü eski haline döndü.. Güler misin ağlar mısın.. Boşuna onca eziyeti çekmiştim.19 dikiş platin acısı her şey boşa oldu..
Yani o kemik ne yapılsada tekrar büyüyor.. Ömrünüz boyunca konforlu ayakkabı tercih edilmesi gerekiyor.. Bir de doktor babet tarzı ayakkabılar giymememi söylemişti.. Adım attığımızda önce topuğumuz sonra parmaklarımız yere değdiği için en 5 cm topuklu ortopedik ayakkabı giymemi söylemişti ki topuk sert bir şekilde yere basmasın diye..
Uzun yazdım ama burdan diğer okuyan arkadaşlara da yaşadıklarımı anlatmak istedim.. Allah yardım etsin.. Çok geçmiş olsun herkese