Gecmis olsun! Ben daha önceki sayfalarda yasadiklarimi uzun boylu anlatmistim. Tekrarlamak istemiyorum ama bilmek istedigin birsey varsa, sorabilirsin. Ben ilk ayagimda 4 hafta sonra degneklerden kurtulmustum ama ikinci ayagimda yaklasik 8 hafta degnekle gezdim. Doktor tavsiyelerine mutlaka uy ve sakin kendi basina basip gezeyim deme. Biliyorum, insan cok bunaliyor ama insani tasiyan ayaktir ve o yüzden iyi bir iyilesme süreci gecirmen önemli. Bilincli olmakta yarar var. Allah´tan acil sifalar dilerim!
sigara içmek kemiklerin kaynama süresini baya uzatıyor. ben de sol ayağımdan olmuştum 3 sene önce. 1 ayda iyileşir dediler nerdeyse 2 ayı bulmuştu sigarayı en azından o süreçte kullanmamak lazım. tabi ben bu süreçte sıkılıp hoplaya zıplaya evde gezindim tek ayak üstünde , arada bi topuğun üstüne bastım falan ama umarım onun bi etkisi yoktur bir de ben vidalı olmadım ama pişmanım çünkü hafif bi çıkıntı oluştu tekrar. sağ ayağımdan da olmak istiyorum bu sefer vidalı tercih edeceğim sanırım
Benim ayagımda vida var ve kalacakmış ömür boyu ilk bir ay hiç kalkmadım kucakta dolandım :) hoşuma gitmedi değil sonra doktorum artık kucaktan inmelisin bir ay çok bile inmeliydin dedi nitekim ilk asagı sallamamda acılar içinde kıvrandım doltorum bir aydır hiç sarkmadığım için oldugunu yavas yavas gececeğini soyledı sayfayı okudukca cesaretlendım sızlerın dedteği çok oldu ve ikinci ayımda basmaya basladım iki bucuk ay itibariyle eskisi gibi yurudum simdi ise ocak 4'ü uc ay olacak kemik yapım çok ince oldugu için tek vida ile tutturduğu için doktorum zor bi surectı bir ay korumam gerektı agrılar beni cok korkuttu tekrarlaması mumkun değilmiş bu hain cıkıntının su an darbelerden korumak dısında hıc bır sorunum yok hepinize teşekkürler Allah tüm hastalarımıza acil şifalar versin hasta ve yakınlarına sabır versin arkadaslar çok gecmiş olsun hepimize :)