- 12 Ekim 2009
- 18.678
- 24.178
- 798
Halluks valgus ameliyatı olan arkadaşlarım bişey sormak istiyorum ben ameliyatı olalı 6 hafta oldu fizik tedavi ile ilgili bişey söylemedi doktorum. Kesin gerekli mi fizik tedavi ??
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Aynı sorun bende de var ama ben hep babet giydim daha 22 yaşındayım topuklu hiç giymedim iki ayağımdada bu çıkıntı mevcut napıcam bilmiyorum görüntü çok çirkin ayakkabı seçimim zor ameliyattan korkuyorum
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Napıcam ben hep babet yaptı bu kötü görüntüyü bana ameliyat çok zor anlatılanlar burda okuduklarım gözümü çok korkutuyor
Canım ikisi aynı anda olmak zor mu oluyor ? Bir de kaç ayda düzeliyor ameliyat genel anestezi mi o çok korkutuyor benitekrarlamadı dimi sonra ?
Fizik tedavi mi? İlk duyuyorum. Ben fizik tedavi görmedim.
Banada doktor gerek yok dedi ama bikaç kişi fizik tedavi aldığı yazmış ondan sordum. Benim vidaların çıkması yaz sonuna kaldı ama sol baş parmağımı hareket ettiremiyorum fazla heralde vidadan sağ ayağımda problem yok da sol böle kalırsa die korkuyorum ama doktor düzelicek dio. Bişey daha sormak istiyorum ayağın ne kadar zamanda tamamen normale döndü rahat rahat topuklu ayakkabı giymeye başladın ?
Fizik tedavi mi? İlk duyuyorum. Ben fizik tedavi görmedim.
Banada doktor gerek yok dedi ama bikaç kişi fizik tedavi aldığı yazmış ondan sordum. Benim vidaların çıkması yaz sonuna kaldı ama sol baş parmağımı hareket ettiremiyorum fazla heralde vidadan sağ ayağımda problem yok da sol böle kalırsa die korkuyorum ama doktor düzelicek dio. Bişey daha sormak istiyorum ayağın ne kadar zamanda tamamen normale döndü rahat rahat topuklu ayakkabı giymeye başladın ?
ayak baş parmagımda şiddetli derece ağrı var annem babam numara yaptıgımı dusunuyor gercekten cok agrıyor.szce bu kadar agrır mı benım gibi bu haluks valgusu olanlara soruyorum. yani sadece bir doktorum amelıyat dedı ama agrım var dıye bugun devlet hastanesıne gıttım ama cok kotuydu ınsan yerine koymuyorlar gercekten. işe girmeden bu problemı halletmek istiyorum sızce yanlıs mı dusunuyorum.Ameliyat zor mu ?
22 yasındayım daha iş hayatına atılmadım saglık problemlerinden suan babamdan yararlandıgım ıcın.İstedğim hastanede ameliyat olma imkanim var babam fakat ameliyata gerek olmadıgını abarttıgımı dusunuyor.
Kısacası ameliyat olup rahatlayan var mı gecelerı zonkluyor atel takınca basparmagı kızartıyor makara desen aynı sekılde yaptı sureklı spor ayakkabı gıyıyorum.VOLtoren jel ahrı kesıcı kısa surelı rahatlatıyor. yanı su kadar kemık bu kadar agrı yapar mı dıye dusunuyorum cok magdurum.
lütfen bana yardımcı olursanız çok seviniirm. sizde biliyorsunuz işe girince ikinci gunu işten atılmak istemem meslegım ayakta calısmak olcuagı ıcın
suan agrı gecer de ileride artar dıye korkuyorum.bu ameliyatı olanlar pişman mı yoksa olmamalı ?gece 4 e kadar uyumuyorumdoktorumda bakırkoy acıbadem hastanesi ecmel yeşilller ?yani insan korkuyorda para ıcın ameliyat yapmasnlar diye.
yani siz nasıl bır yontem ilerlediniz benm ozellıkle yaza dogru daha cok tuutyor.solda da var fakat belrgın degıl o hafıf agrıyor odum kopuyor o da cıkcıak dıye
ben uykumdan uyanıyordum ağrısından. düşün yani.
ameliyat oldum kurtuldum. daha önceki sayfalarda da bir sürü arkadaş olmuş bu ameliyatı. korkulacak bir şey yok. doktorunuza güvenin.
peki bu kadar agri yapar mi bu kemik o kadar asiri cikik degl gbme feliyor ama
Babam abarttigimi spor ayakkabi gy yada terlik giy gecer diyor ameliyat olmama karsi
Braz geri kafalidir.brde gttigimz bi profesor doktor o gun umursamadi
Spor ayakkabini degstr gecer dedi makara dahi vermedi.
Hos suan makara kullaniyoum agrm gecici azaliyor yani brdaha ckmiyor mu bu kemik firlamasi
Kemik suan fotodaa attigim gibi.ozel hastaneler para aliyor saglam olsn ble keserler diyor babam
evet yapabilir.
devlet hastanesinde ücretsiz oldum ameliyatlarımı.
ayak baş parmagımda şiddetli derece ağrı var annem babam numara yaptıgımı dusunuyor gercekten cok agrıyor.szce bu kadar agrır mı benım gibi bu haluks valgusu olanlara soruyorum. yani sadece bir doktorum amelıyat dedı ama agrım var dıye bugun devlet hastanesıne gıttım ama cok kotuydu ınsan yerine koymuyorlar gercekten. işe girmeden bu problemı halletmek istiyorum sızce yanlıs mı dusunuyorum.Ameliyat zor mu ?
22 yasındayım daha iş hayatına atılmadım saglık problemlerinden suan babamdan yararlandıgım ıcın.İstedğim hastanede ameliyat olma imkanim var babam fakat ameliyata gerek olmadıgını abarttıgımı dusunuyor.
Kısacası ameliyat olup rahatlayan var mı gecelerı zonkluyor atel takınca basparmagı kızartıyor makara desen aynı sekılde yaptı sureklı spor ayakkabı gıyıyorum.VOLtoren jel ahrı kesıcı kısa surelı rahatlatıyor. yanı su kadar kemık bu kadar agrı yapar mı dıye dusunuyorum cok magdurum.
lütfen bana yardımcı olursanız çok seviniirm. sizde biliyorsunuz işe girince ikinci gunu işten atılmak istemem meslegım ayakta calısmak olcuagı ıcın
suan agrı gecer de ileride artar dıye korkuyorum.bu ameliyatı olanlar pişman mı yoksa olmamalı ?gece 4 e kadar uyumuyorumdoktorumda bakırkoy acıbadem hastanesi ecmel yeşilller ?yani insan korkuyorda para ıcın ameliyat yapmasnlar diye.
yani siz nasıl bır yontem ilerlediniz benm ozellıkle yaza dogru daha cok tuutyor.solda da var fakat belrgın degıl o hafıf agrıyor odum kopuyor o da cıkcıak dıye
Kizlar bende doktora gidicem bunun icin ama gozum korktu ya bi an..
Samsung s3
Kizlar bende doktora gidicem bunun icin ama gozum korktu ya bi an..
Samsung s3
Bisey sorucm epiduralden korkuyorum genel aneztezi olablior mu?daha hala agriyi cekiyorum dr krar veremedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?