halı ve perdesiz ev

evim yüksek katta ve dışarıdan siyah görünüyor camlar. içeri görünmüyor yani.
Geçen bir video izledim “teknoloji çok gelişti karşımda ev yok diye donsuz gezmeyin” başlıklı Taa nerelere zoom yapıyorlar ve ayna gibi çok net evlerin içlerine kadar görüluyor. İnstagramın olsa atardım, hemen perdeciye koşardın

Ayıplamazdım tabi ki, zevk ve tercih meselesi ama akşam ışık açınca içerisi görünmüyor mu perdesiz? İçerisi görününce rahat edemezdim ben olsam. Perde olarak tül değil de stor perde al , misafirler gidince en üstte tutarsın hep, perdesiz gibi olur yine.

Bizim ev tıka basa dolu eşya ile bizi kesmedi gidip kitaplık aldık, kesmedi yetmez dedik ardiye dolabı aldık.. Sade hayatlar daha güzel bencede.. Gelenlere izah etmeniz gerekirse yılda 2 yada 3 ay gelme durumum oluyor eve o yüzden gereksiz masraf yapmak zorunda kalmak istemedim dersiniz biter..

Nerdeyse 4 yıldır evliyiz bizim evimizin de çoğu yerinde halı yok :) Çok rahat ediyoruz ve temizlik çok kolay oluyor.

Kimse de bakacak ayıplayacak diye düşünmeyin.

Siz rahat ediyorsanız tamamdır:) Önemli olan o.

ahahahha ya aşağıdan bakınca ben kendi evimi göremiyorum millet beni görmek için bu kadar efor sarf ediyorsa helal olsun baksınlar ne diyim

Halı diye bişey kalmadı artık halısızlık moda :)
Ama camlar büyükse perde dikkatimi ceker neden yok diye

Açıkçası halimden memnunsam kimse için eşya alıp para harcamam. Hele ki sadece ayıplayacaklar diye hiç almam. Yani oturacak yerin olmasa hani gelen giden olur alsan iyi olur diycem ama koltuğun da varmış.. Yalnız sadece şunu merak ettim perde yok derken? Hiçbişey mi yok camda yani içerisi görünmeyen bi ev mi? Tedirgin olmuyo musunuz? Benim de salonumda sadece tül ve fon var süs gibi mesela ama bazen rahatsız oluyorum bi günelşik alayım store şeklinde diye düşünüyorum açıkçası ama 1,5 yıldır da icraate geçmiş değilim

babama göre ev o kadar berbat durumda ki bana resmen acıyan gözlerle baktı. kendimi gariban hissettim
Gariban gibi bir görüntü oluyor zaten :) Üzerini kıyafetini falan penceresiz odanda mı değiştiriyorsun ya da evin denize ,ormana mı bakıyor.Perde evin süsü değildir yalnızca,ahlakıdır da bir evin olmazsa olmazıdır.

Yavrucum biliyorsun son 2 haftadir ev bosaltiyorum
Az once cinnet gecirdim , yeter artik hepsini yakacam diyr
Heryerden esya tasiyor , sata sata , vere dagita bitiremedim
Nefret geldi esyadan , o yuzden alma , sen nasil seviyorsan oyle kalsin evin
Az esya iyidir , sakin bana benzeme , az once 5 dolu hurc kiyafet cikardim evden

ya ne diyorsunuz ahahahahah ahlakla ne alakası var sizce kafayı mı yedim ben millete üstümü değiştirirken şov yapayım? kendinize gelin beni sinirlendirmeyin.

evim 32.katta benim elf gözü olan varsa buyursun görsün üstümü değiştirirken beni. hayret bir şey lafa bak.

Ayy bana da az once bilgi mesaji geldi paylasmam yasak mi bilmiyorum ama bence yardim icin olan bisey yasak degildir (yani umarim oyldir Mune ) Ankaradaysan bi bak derim milana brlki birilerine bi faydamiz olur

Benim evim 32. Katta değil ama olsun benim de en büyük fantezim cam önünde soyunmak . Çok güzel oluyor , tavsiye ederim

Benim evim 32. Katta değil ama olsun benim de en büyük fantezim cam önünde soyunmak . Çok güzel oluyor , tavsiye ederim

şaka gibi ya burdan bile ahlak bilmem ne duyarı yiyorum. hani cidden ordan bakınca ben teşhirci gibi mi görünüyorum veya bu ablamız dünyanın en akıllı insanı mı bilemiyorum ama aşırı sinirlerimi bozdu.

yılda 2 3 ay kaldığınız, babanızın en son 1 yıl önce geldiği eve 60 yaşındaki arkadaşlarını misafir olarak getirmesi bana tuhaf geldi, tabi misafir canımızdır o ayrı da.

yılda 2 3 ay kaldığınız, babanızın en son 1 yıl önce geldiği eve 60 yaşındaki arkadaşlarını misafir olarak getirmesi bana tuhaf geldi, tabi misafir canımızdır o ayrı da.

hasta ziyaretine geliyorlar. konu bu değil ama bunu da söylemiş olayım.

Kız senin işin mi yok sinirlerin bozuluyor ¿ perdesiz ev şöyledir böyledir zihniyetinin olduğu bir memleketten bahsediyoruz . Daha da birşey yazdırma, ban yiyom zaman geçmiyor sonra

Valla insanin yuregi tukeniyor
Kız senin işin mi yok sinirlerin bozuluyor ¿ perdesiz ev şöyledir böyledir zihniyetinin olduğu bir memleketten bahsediyoruz . Daha da birşey yazdırma, ban yiyom zaman geçmiyor sonra

Hahahaha perdesi olmayan fahişe mi ilan edildi? Kızın evi 32. kattaymış, onu geçtim 1. katta da olabilir. Sapık gibi milletin evini mi gözetliyorsunuz giyinik mi soyunuk mu diye? Ben kimsenin oturup da evine bakmadım, benim oturduğum yerde de perdesi açık olan vardır elbette. Balkona çıktığımda bile kimsenin evini gözetlediğimi hatırlamıyorum. Perdesi olsun olmasın, orası insanın özel yaşam alanıdır, kimseyi röntgenci gibi gözetlemezseniz evinde ne yaptığını da görmemiş olursunuz. Bu kadar basit.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…