halı ve perdesiz ev

bırının evıne gıttıgımde halı perde falan esyalar hıc dıkkatımı cekmez
acıkcası halısız ev daha hıjyenık
cocugum buyusun halıları dırek toplayacagım ya da yerden ısıtma eve cıkarım halı supurup sılmekten bıktım

bence hıc kasmayın babanızın dedıgı gıbı utanılacak da bırsey yok nıye utanacakmıssınız bosverın

Benim için içerisi görünmese dahi o camda tül olmalı..benim takintim var bu konuda.ay halisiz terlikle falanda asla gezmeyi sevmem..orayı evim gibi göremem hiç huzur duymam:) kucukte olsa halı olsun isterim.ihtiyar bi hanimda değilim ama perde ve halı o evin tamamlayıcı unsurudur bana göre.perdesiz ve halisiz o eve gittiğimde,kaçarak geri dönme arzusu olur ruhum daralır.babaniz haklı ama o mekanda sizin mekan yani ne denebilir ki:)

kendi tercihiniz ama nasil rahat ediyorsunuz ? ne biliyim insanlik hali disardan her hareketiniz vs. gorulecek. Insan kendi evinde rahat etmek istemezmi ?

Ev sizin eviniz, nasıl beğeniyorsanız öyle yapın, bir gün gelip gidecek insanlar için eve eşya almak, para harcamak manasız.
Ben öyle mobilya filan sevmem ama perde ve halı severim. Eve daha sıcak bir hava verdiklerini düşünüyorum.

İçimden gelmiyorsa kimse için evime masraf yapmam.

Ama kendi göz zevkimden yola çıkarak tül perde ve halısız ev bana hiç hoş gelmiyor..
Tarzım klasik avangart osmanlı modeli şeyler de değil zaten. Modern rahat şeylere giderim..

Alacaksan ortaya makinede yıkanabilir ince bir halı alabilirsin.
Ayrıca yine ucuza kaçmak istersen sosyete pazarlarında istediğin ölçülere yakın zebra perdeler var.

Dip not: Sen öyle rahat ediyorsan kime ne?

Aslında babanıza hoş bir sürpriz yapsanız fena olmaz, Pazar’dan fln ucuz vr abartı perdeler, süslü alakasız halılar, avangard berjerler, üst kattaki oyuncaklarla pizza kutusu sehpanın üstünde. Şööyle dolu dolu ev olsa

Halıdan hiç hoşlanmam kilim Tercihimdir. Dışarıdan görünmüyorsa tül ve perdeye gerek yok bence. İş yükü sadece

Ha Benim babam böyle dese ne yapardım. Berjer almazdim. Tuzlu olurdu. Ama gönlü olsun diye güzel bir kilim ucuzundan da birkaç tül ya da perde takardım mutlu olsun diye.
Sürekli bu şekilde istekleri yoksa gönlü yapılabilir diye düşünüyorum.

Ne çok perdesiz ev varmış.
Geceleri perdeler açıkken içeriye canavar gireceğini sanan sadece benim herhalde.

İzmir'de deniz gören perdesiz evlere çok özenirdim önünden geçerken. Şimdi Evimin bir tarafı doğa manzaralı Ben de zebra taktım ama hep açık. Görülme ihtimali yok çünkü

Perdesi olmayan bir evde nasıl rahat hareket ediyorsun. Eşyayı ve halıyı anlarım. Tamamen tercih meselesi ama perde özel hayatla ilgili bir şey. Ne bileyim hiç mi rahatsız olmuyorsun ...

Bildiğim kadarıyla halı,perde süs amaçlı değil evi koruma için.
Mesela kışın ev daha soğuk olur halısız bence. Doğalgazı istediğimiz kadar arttıralım,yine de halının sıcaklığı tutması gibi bir durum var olduğunu düşünüyorum,kimbilir belki de ben yanılıyorumdur. Mesela ben değil ama annem yazın tüm halıları kaldırır,incecik kilimler serer,"ohhh serinlesin,ferah ferah" der. Ben halıları yıkanmaya gittiğinde bile dönüşünü dört gözle beklerim.
Ayakkabıyla eve giremem,ev terliği ise hiç sevmem. Sürekli yere basmak benim için sıkıntılı.

Perdeyi akşam olduğunda evim dışardan gözükmesin diye takarım. Zebra stor var evimin her yerinde akşam olunca kapatıyorum ki dışardan görünmeyelim. Ama bazı evler var, sahilde deniz kenarında apartman, hiçbirinin perdesi yok, direk cam sadece, tül bile takmıyorlar. Öyle bir evim olsaydı onlara uyardım belki de Halısız yere de basmak istemem ne bileyim hani evimde tek koltuk var deseniz, tv yok deseniz anlarım da, halı ve perde yok deyince bi tuhaf geldi. Ama misafir geliyor diye de eve eşya alınmaz. Kendi zevkiniz, karışamayız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…