halı ve perdesiz ev

S sassyassyy tam bir tumblr girl

evim 32.katta benim. kimsenin görme ihtimali yok ama zaten camlar da dışarıyı göstermiyor. irobot kullanıyorum temizlik sıkıntım da yok. zaten evde geçirdiğim bir vakit de yok yani salona sadece oyun oynamak için giderim.

minimalist değil benim evim genel olarak boş yani. mesela sizin orta masa bende olsa "bu ne lan ben bunu atıcam" derim 3. gün

Orta masa dediğim gözünüzde büyük birşey canlanmasın üzerinde plaklar dergiler ıvır zıvır duruyor,bende kalabalığı sevmiyorum. O yüzden almanıza gerek yok bence.

Hayalim irobot sahibi olmak.
Konu bu degil ama bulmusken sorayim. Memnun musunuz?

10 yıllık evliyim, evin çoğu yerinde halı yok. Utanmam gerektiğini düşünmemiştim hiç:))
Babanız da enteresan adammış, parasını vereyim demedi mi?
Sizi mutlu etmeyecek hiç bir eşyayı almayın.

Hayalim irobot sahibi olmak.
Konu bu degil ama bulmusken sorayim. Memnun musunuz?

hayatımda aldığım en harika teknolojik alet olabilir. benden iyi temizliyor ki ben zaten sadece salonu kodladım. küçücük ama cidden çok iş yapıyor tavsiye ederim. birçok markası çıkmış şimdi ama benimki irobot roomba olanından.

10 yıllık evliyim, evin çoğu yerinde halı yok. Utanmam gerektiğini düşünmemiştim hiç:))
Babanız da enteresan adammış, parasını vereyim demedi mi?
Sizi mutlu etmeyecek hiç bir eşyayı almayın.

yok demez, "harçlığından al o yeter" dedi. ki zaten evdeki hiçbir eşya için ekstra para vermez ben hallederim. almayacağım sanırım ya bilemiyorum ama burdaki yorumlar da gaza getirdi.

süpermiş

o ne ayol.
programlıyon temizliyo mu?
yerleri mi temizliyo?
toz neyin alıyo mu?
cam ?

o ne ayol.
programlıyon temizliyo mu?
yerleri mi temizliyo?
toz neyin alıyo mu?
cam ?

abla haritalama özelliği var istediğin odayı yüklüyorsun sonra saatini ayarlıyorsun önce sulu temizlik yapıyor sonra toz alıyor. benim ayarlamadığım yerlere gitmiyor. şarjı biterse gidip kendini şarj edip sonra kaldığı yerden devam ediyor reis benden akıllı bu temizlik işinde

Şahsen hali ve perdeden hiç hazzetmiyorum. Keske kullanmak zorunda kalmasam. Eşim çorap giymez değil terlik giysin. Benim ayağım yere değse hemen karnım ağrır bir de bıdık var mecbur her yer hali ama hiç sevmiyorum. Perde de lazım. Onu da en sadesinden secmistim zamanında. Bence istemiyorsan boşver babama kıyamıyorum dersen ortaya atmalık pelus küçük bir hali düşünebilirsin söyle post gibi. Bilen arkadaşlar daha iyi izah eder. Hiç işim olmaz diyorsan da halı bende öksürük yapıyor de geç

bu kadar tembel işi bir aletten bunca zaman haberimin olmamasını esefle kınıyorum

Bizim de bir ara kutudan tv sehpamız vardı karton kutu

En güzel nasıl rahat ediliyorsa öyle olması.

Sorarlarsa da çok az kullanıyorum bu evi, gereksiz masraf yapmak istemedim dersin, tutumlu kız diye överler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…