halı ve perdesiz ev

Bence illa olması şart değil ama bişi sorcam; ses yankı yapmıyo mu öyle halısız perdesiz?

Elimde olsa perde hiç istemem ama kalabalık bir caddeye bakıyor evim, yerlere kadar duvardan duvara perdeden nefret ettiğim için zebra kullanıyorum, o da yarım açık, var mı var oluyo işte.

Halı da ince ortada küçük bişi var işte, o da var mı var. Çocuk olunca komple halısız olmuyor maalesef.

Benim evimde de halı var ama uzun zamandır (4 seneden fazla olmuştur )sermiyorum,mis gibi evim halının havıyla,tüyüyle,üzerine doküleni ile uğraşmak istemiyorum şahsen.
Misafir de gelir gider,tuhaf bulan,beğenmeyen küçük oğluna almasın beni,sevmiyorum zorla mı?
Kimse için düzenimi bozamam.
Bekar gencecik kızsın,ne diyebilirler ki bekar evleri zaten öyle az eşyalı olur/olmalı zaten. Boşver kullanmayacağın,ihtiyacın olmayan hiçbirşey alma evine. Babana da söylersin "baba benim evim bu şekilde,kullanmayacağım şeyler için masraf yapacak durumda değilim şu an ama sen rahatsız olacaksan dışarda ağırlayalım misafirlerini"diye.

Bence illa olması şart değil ama bişi sorcam; ses yankı yapmıyo mu öyle halısız perdesiz?

Elimde olsa perde hiç istemem ama kalabalık bir caddeye bakıyor evim, yerlere kadar duvardan duvara perdeden nefret ettiğim için zebra kullanıyorum, o da yarım açık, var mı var oluyo işte.

Halı da ince ortada küçük bişi var işte, o da var mı var. Çocuk olunca komple halısız olmuyor maalesef.

yapıyor ama sorun değil yani evde ses geçirme sorunu yok. hatta eğleniyorum bile "oooaaaa" diyip sesimi yankı yaptırarak :KK70:

ara sıra ev tozlanıp dağılınca içimden bir cinnet geçirip hepsini balkondan atasım var az eşyalı ve küçük evde yaşayanları yalan yok inanılmaz kıskanıyorum

yapıyor ama sorun değil yani evde ses geçirme sorunu yok. hatta eğleniyorum bile "oooaaaa" diyip sesimi yankı yaptırarak :KK70:

Valla yakınsan gönderelim 1 günlüğüne halı perde :)

Nasıl mutluysan öyle yaşa kesinlikle.

Baban da güya yerleşikli düzenli evin olduğunu görsünler diye halı perde demiştir diye düşünüyorum, çünkü ister istemez yeni taşınmış ya da taşınıyor modu vardır evinde. Ama seni azıcık tanıyorlarsa gelenlerin problem yapacağını sanmam.

ara sıra ev tozlanıp dağılınca içimden bir cinnet geçirip hepsini balkondan atasım var az eşyalı ve küçük evde yaşayanları yalan yok inanılmaz kıskanıyorum

ev küçük değil eşya az :KK70: yukarda odanın biri boş, birinde kıyafetler duruyor, birinde oyuncaklar var vs. hepsini doldurmak zorunda hissetmedim. sen de at gitsin. :KK70:

ev küçük değil eşya az :KK70: yukarda odanın biri boş, birinde kıyafetler duruyor, birinde oyuncaklar var vs. hepsini doldurmak zorunda hissetmedim. sen de at gitsin. :KK70:
tek yaşasam sallarım aşağıya da benim koca fena stokçudur evde hiç kullanılmayan yürüyüş bandı onun ustunde eski arabanın portbagajı köşede kutuda bir tv yazlığa götururum diye saklanan yenisi alınan bir çamaşır makinesi bile var.Vallahi kendime acıdım yav okuyunca

sassy biz de bir adet vardır yeni ev alana ev eşyası hediye ederiz .Sen de k.k da yeni ev aldımmmm de.Yüzlerce kişiyiz şurada 1 günde donatırız evini:halay:

Yemeği nerede yiyecekler? Açılan orta sehpa alabilirdiniz işe yarardı.

Perde ve halı ben de sevmiyorum. İçimi boğuyor.

Bu arada babanız madem utanıyor neden eve birini davet ediyor pek anlamadım.

Yemeği nerede yiyecekler? Açılan orta sehpa alabilirdiniz işe yarardı.

Perde ve halı ben de sevmiyorum. İçimi boğuyor.

Bu arada babanız madem utanıyor neden eve birini davet ediyor pek anlamadım.

sehpayı hallettim ya o zaten lazımdı farkındayım.

babam aslında asla kabul etmez benim evime arkadaşlarını ama onlar ısrar etmişler, hasta ziyaretine geliyorlar sözde. kıramamış.

Bu işler tamamen zevk ve renk meselesi sanırım.

Benim de kruvaze tüllerim, Milas halılarım yok artık.

Camlara stor ya da zebra taktım, yerlerde de kilim tarzı ince bişeyler var. Hem yıkaması kolay, hem de boş durmuyor.

Babanızla ilişkiniz ise aynı biz, biz de bayılırız birbirimize alttan alta laf sokmaya :KK70:

Bu aralar whatsapp'tan atışıyoruz.

Içinizden nasıl geliyorsa öyle yaşayın. Bu tür kalıplar insan beyninin can sıkıntısından uydurdugu şeylerdir. Halısız ve perdesiz eve gitsem kınamam çünkü benim evim değil söz söyleme hakkım yok. Kullanmak isteyen kendi evinde kullansın.

4 ay önce baska sehire taşındım... halılarım krem beyazdi, acayip kirlendi evde iki çocuk bi kedi bi köpek derken... ve işin ilginci daha biraz önce kaldirdim halıları ve bu konuya denk geldim:KK70: Iki gün sonra ise kp kv hala amca enişte toplanıp bize geliyorlar yılbaşını geçirmeye.... Ama umrumda değil perdelerim de ipli perde kalın perde hiç yok, iki penceremde de hiç perde yok... rahatsız olmuyorum olan için de se...den aşağı kasımpaşa yani... boşver masa almışsın o ueter:KK70:

Bu işler tamamen zevk ve renk meselesi sanırım.

Benim de kruvaze tüllerim, Milas halılarım yok artık.

Camlara stor ya da zebra taktım, yerlerde de kilim tarzı ince bişeyler var. Hem yıkaması kolay, hem de boş durmuyor.

Babanızla ilişkiniz ise aynı biz, biz de bayılırız birbirimize alttan alta laf sokmaya :KK70:

Bu aralar whatsapp'tan atışıyoruz.

"seni herkes kınasın "aa bu ne biçim genç kız böyle eve bak bomboş" desinler ben de güleyim" demeye başladı. kızamıyorum da adama çok komik :KK70:

• Beğen
Reactions: csi
abla haritalama özelliği var istediğin odayı yüklüyorsun sonra saatini ayarlıyorsun önce sulu temizlik yapıyor sonra toz alıyor. benim ayarlamadığım yerlere gitmiyor. şarjı biterse gidip kendini şarj edip sonra kaldığı yerden devam ediyor reis :KK70: benden akıllı bu temizlik işinde :KK70:
Yaaa bu cookk iyi. Ama sadece yerlerimi temizliyo sassy ?

"seni herkes kınasın "aa bu ne biçim genç kız böyle eve bak bomboş" desinler ben de güleyim" demeye başladı. kızamıyorum da adama çok komik :KK70:

Perdesiz ,halisiz ev çorak toprağa benzer ,hem geleneklerimize göre boydan boya halı duvardan duvara perde olmalı .Yetmedi fon ,güneşlik çeşitli bir takim aksesuarlar olmalı litfen ama genç kız evi böyle olur ha bir de pembiş mutfak eşyası :) :)

Halı kadar saçma bir oluşum yok ,resmen pislik yuvası çocuğum olduğu için kışın kullanıyorum ama yazın kaldırıyorum.Perdesiz yapamam zebra perde kullanıyorum. :) :) Tabi ki senin tercihin önemli boş ev en güzeli :)

hayatımda aldığım en harika teknolojik alet olabilir. benden iyi temizliyor ki ben zaten sadece salonu kodladım. küçücük ama cidden çok iş yapıyor tavsiye ederim. birçok markası çıkmış şimdi ama benimki irobot roomba olanından.
Marka ve model yazabilir misin bi araştırmak istiyorum

Yavrum senin evin ici gozukmuyo mu simdi ? En perdd takmasam 2. kat evim karsidamdaki galericiler oturduklari evden beni dikizler. Bende tek renk stora donucem yakinda. En sadese neyse o yani. Ama beybisi yerede bi kilim at :KK70:

X