halı ve perdesiz ev

Bekar evinde o kadar ayrıntılı şey aranmaz. Evliyseniz de genç insanlar çok fazla eleştirilmez. Eski mahalle gün yapılan evlerde dedikodu malzemesidir. Hem misafir senin degil babanın. Öyle demese belki gelen misafirin umurunda olmaz daha yeni taşınmışsın akıllarına gelmeyecek. Baban kendi rezil olur.

Ya cok tatlı bencee. Tam boyle kiziyla arkadas baba :)
Benim babaminda böyle seyleri var
Bende ya hee hee baba heee diyorum
Aferin kizim bravo boyle soyleniyor beni gulme tutuyor.
Ama bise dicem.perdesiz evin ici gözükmüyor mu yab:deli:

yok görünmez dışarıdan siyah görünüyor.

Halı ve perde var mı yok mu umursamam, bunun için kimseyi de ayıplamam, ki zaten ben de klasik tül-perdeleri sevmiyorum, o yüzden bizde stor vardır o da mecburiyetten çünkü maalesef evler çok yakın, ben kimsenin evinin içiyle ilgilenmesem de balkona sıralanıp bize doğru bakanlar olduğundan taktım storu rahat ettim, babanıza göre illa bir evde perde olmazsa olmaz eşyalardansa size netten de rahatça uyguna sipariş edeceğiniz storları tavsiye ederim.
IMG_3479.JPG

Halıya gelince halı da boşuna toz yuvası gibi geliyor, oturma odamda kilimden hallice incecik bir halı, başka hiçbir oda ya da koridorlarda halı kullanmıyorum, zeminler bomboş :))) babanız halısızlığınıza da laf ediyorsa dostlar alışverişte görsün misali alın kilim serin. Misafirleriniz gidince kaldırıp koyarsınız bir yere :)))
IMG_3481.JPG

Şu iu açıdan düşün misafir sıkıldığında yerde incelanecek bi halı deseni olmalı :KK53: işin şakası tabi niye birçok alternatif varken sizin eve geliniyo anlamadım. Bide babanız durumdan benlik bişi yok demişte. Açıklama yaparsa utandığının göstergesi gibi geldi bana

geçmiş olsuna geliyorlar. ya babam zaten utanıyor eminim "bu çocuk niye böyle" diye düşündüğüne ama bozuntuya vermemeye çalışıyor. :KK70:

Boşver almak istemiyorsan alma. Ben de evde vitrin, raf, vazolar ıvır zıvırlar perde ve halı sevmiyorum, bizim ev de tam tersi her yerde bir şey var boydan boya halı dolu ve rahatsız oluyorum ailemle yaşadığımdan bir şey diyemiyorum. Atanıp gidince evim bomboş olacak galiba :halay:Seni anladım o yüzden ben olsam almazdım sonuçta o evde ben yaşıyorum insanlar eleştirecek diye sevmediğim bir şeyi para vererek evime almazdım. Sen de alma derim

selamlar herkese,

hiç uzatmadan direkt konuya girmem lazım. bütün gün bir şeyler düşündüm fakat çözüm bulamadım.

evimde halı ve perde yok. salonum büyük ama bir köşesi dolu sadece. daha doğrusu bir tarafta mutfak var ve mutfağın kendi bankosu+3 tane bar sandalyesi var. diğer köşede de bir tane L koltuk var, karşısında da projeksiyon var ve bu kadar. masa vardı ama kırıldı attım gitti. duvarlarda raflar tablolar filan var ama pek bir şey değişmiyor yani ev boş sonuç olarak.

babam evime en son 1 yıl önce filan gelmişti herhalde, yazın hiç gelmedi diye hatırlıyorum. haftasonu babamın birkaç arkadaşı bana gelecekler tabi babamla birlikte. beyefendi evimin boş olmasından rahatsız oldu. "buraya misafir davet etmeye insan utanır" diyip bana "halı, perde, sehpa ve belki iki tane de berjer alma görevi" verdi.

sehpa okay siparişini verdim yarına gelir herhalde veya cuma. berjer işi yaş şimdi 2 saatlik oturma için hem o kadar para harcayamam hem de gereksiz eşya yani ben gidip de berjerde oturmam açıkçası yılda 2 ay geldiğim evde.

benim içimden 1 gram bile perde veya halı almak gelmiyor. çünkü kullanmam ki büyük ihtimalle misafir gidince hepsini toplarım beni boğar. zaten babam da bunun için ekstra bir para vermedi alsam kendi harçlığımla almam lazım ama cidden ona para vermeyi asla ama asla istemiyorum.

babama almayacağım dedim o da "kendin rezil olursun bana göre hiçbir şey yok çıkıp söylerim arkadaşlar yassy'nin bazı saçma sapan huyları var o yüzden onun hiçbir hareketi yüzünden sorumluluk kabul etmiyorum kusuruna bakın onun da biraz utansın" derim dedi. ben de he he dedim.

siz bir eve gittiğinizde halı veya perde olmasa ayıplar mısınız? yoksa "kendisi böyle seviyor herhalde, genç işte" diye mi düşünürsünüz?

not: yılda 2 veya 3 ay gelip bu evde kalıyorum, arkadaşlarım hariç misafirim gelmiyor, gelecek kişiler 60 yaş üstü belki birkaç tane 50li yaşlar vardır ama yaşlı ekip.

Yassy yaşım 40 civarı evimde halı yok

Perde de düz tül ve düz fon modunda öyle süslü değil

Sehpa da yok

Salonda iki tane 3 lü koltuk bir mini masa mini bir tv ve altında küçücük sehpası ve piyano var

Evli çoluklu çocuklu kadınım

Maddi durumum bugün çıkıp Full eşyalı yeni bir ev almaya dahi yeter

Ben evimden yaşamından memnunum

Halı ve perde var mı yok mu umursamam, bunun için kimseyi de ayıplamam, ki zaten ben de klasik tül-perdeleri sevmiyorum, o yüzden bizde stor vardır o da mecburiyetten çünkü maalesef evler çok yakın, ben kimsenin evinin içiyle ilgilenmesem de balkona sıralanıp bize doğru bakanlar olduğundan taktım storu rahat ettim, babanıza göre illa bir evde perde olmazsa olmaz eşyalardansa size netten de rahatça uyguna sipariş edeceğiniz storları tavsiye ederim.
Eki Görüntüle 2219265

Halıya gelince halı da boşuna toz yuvası gibi geliyor, oturma odamda kilimden hallice incecik bir halı, başka hiçbir oda ya da koridorlarda halı kullanmıyorum, zeminler bomboş :))) babanız halısızlığınıza da laf ediyorsa dostlar alışverişte görsün misali alın kilim serin. Misafirleriniz gidince kaldırıp koyarsınız bir yere :)))
Eki Görüntüle 2219270

heh bak kilim olumlu ona bir bakayım belki alırım ama yok perdenin hiçbir türlüsüne tahammülüm yok :KK70:

babama göre ev o kadar berbat durumda ki bana resmen acıyan gözlerle baktı. kendimi gariban hissettim :KK70:

Getirmesin o Zaman arkadaşını

Yani insan genç kızınız evine neden arkadaşını götürür ki

Babanın maddi durumu da iyi çıkın en ala yerde oturun yiyin için evde oturmadık durumunuz yok ki

mesela odamda çok fazla mobilya var ama salona cidden sadece oyun oynamak için gidiyorum daha önce hiç eksiklik hissetmedim. zaten eve isteyen ayakkabıyla girebilir isteyen terlik giyer filan zerre kadar umrumda değil. halıyı hijyenik bulmuyorum bir de. :olamaz:

Ayakkabiyla girilmesi hijyenik açidan daha kötü degil mi?
Ayiplanacak birşey yok zevk meselesi ama bana da garip gelirdi sanirim :)

Getirmesin o Zaman arkadaşını

Yani insan genç kızınız evine neden arkadaşını götürür ki

Babanın maddi durumu da iyi çıkın en ala yerde oturun yiyin için evde oturmadık durumunuz yok ki

babama kalsa kendi evinde ağırlayacak ama arkadaşları "hasta ziyareti" yapmak istiyorlarmış ve evimi de görmek istemişler ne manaysa. yoksa çok mutsuz benim evimi arkadaşlarına göstermek zorunda kaldığı için :KK70:

Ayakkabiyla girilmesi hijyenik açidan daha kötü degil mi?
Ayiplanacak birşey yok zevk meselesi ama bana da garip gelirdi sanirim :)

robotum var pıt pıt temizler her yeri :) ama halıyı temizleyemiyor. ve cidden toz tutuyor bence halı. veya ben kendisini sevmediğim için bahane buluyorum. :)

robotum var pıt pıt temizler her yeri :) ama halıyı temizleyemiyor. ve cidden toz tutuyor bence halı. veya ben kendisini sevmediğim için bahane buluyorum. :)

Bolca toz tutar

Benim halım yok diye komşular senin evin hep toz olur diyor evet diyorum sizin halılarda saklanıyor benimkiler ortada

selamlar herkese,

hiç uzatmadan direkt konuya girmem lazım. bütün gün bir şeyler düşündüm fakat çözüm bulamadım.

evimde halı ve perde yok. salonum büyük ama bir köşesi dolu sadece. daha doğrusu bir tarafta mutfak var ve mutfağın kendi bankosu+3 tane bar sandalyesi var. diğer köşede de bir tane L koltuk var, karşısında da projeksiyon var ve bu kadar. masa vardı ama kırıldı attım gitti. duvarlarda raflar tablolar filan var ama pek bir şey değişmiyor yani ev boş sonuç olarak.

babam evime en son 1 yıl önce filan gelmişti herhalde, yazın hiç gelmedi diye hatırlıyorum. haftasonu babamın birkaç arkadaşı bana gelecekler tabi babamla birlikte. beyefendi evimin boş olmasından rahatsız oldu. "buraya misafir davet etmeye insan utanır" diyip bana "halı, perde, sehpa ve belki iki tane de berjer alma görevi" verdi.

sehpa okay siparişini verdim yarına gelir herhalde veya cuma. berjer işi yaş şimdi 2 saatlik oturma için hem o kadar para harcayamam hem de gereksiz eşya yani ben gidip de berjerde oturmam açıkçası yılda 2 ay geldiğim evde.

benim içimden 1 gram bile perde veya halı almak gelmiyor. çünkü kullanmam ki büyük ihtimalle misafir gidince hepsini toplarım beni boğar. zaten babam da bunun için ekstra bir para vermedi alsam kendi harçlığımla almam lazım ama cidden ona para vermeyi asla ama asla istemiyorum.

babama almayacağım dedim o da "kendin rezil olursun bana göre hiçbir şey yok çıkıp söylerim arkadaşlar yassy'nin bazı saçma sapan huyları var o yüzden onun hiçbir hareketi yüzünden sorumluluk kabul etmiyorum kusuruna bakın onun da biraz utansın" derim dedi. ben de he he dedim.

siz bir eve gittiğinizde halı veya perde olmasa ayıplar mısınız? yoksa "kendisi böyle seviyor herhalde, genç işte" diye mi düşünürsünüz?

not: yılda 2 veya 3 ay gelip bu evde kalıyorum, arkadaşlarım hariç misafirim gelmiyor, gelecek kişiler 60 yaş üstü belki birkaç tane 50li yaşlar vardır ama yaşlı ekip.

Uzunca bir süre halı kullanmadım ama sonra halı kullanmaya başladım . Perdem hala yok :) bar sandalyesi filan dedin , benim evime benziyor olabilir belki .
Boşver perde bilmem ne iş çıkarma kendine canım :KK70:

Eklentiler

• 0977E435-4D06-4E81-8C9B-D9179A2A4062.jpeg
    0977E435-4D06-4E81-8C9B-D9179A2A4062.jpeg
    163,5 KB · Görüntüleme: 382
Ben evde abartılmadığı sğrece perdeyi halıyı seviyorum. Hiç olmazsa çok boş geliyor gözüme. Kendi evimde odalardan birinde hiçbir şey yok (önümüz boş ve odayı kullanmıyoruz), yatak odamda sadece güneşlik, oğlumun odasındaysa güneşlik ve öylesine takılmış bir tül var. Salonda tül ve güneşlik var ama. Halı da oğlum küçük olduğu için var; o da şu ince kilim gibi altı kaydırmazlı yolluklar var ya, onlardan işte. Çok hijyenik değil belki ama hem ısı yalıtımı oluyor hem de çok ses çıkmıyor sayesinde. Yoksa oğlum ne bulsa yerlere atıyor. :)

Senin durumunda ise sırf misafir gelecek diye sevmediğin şeyler alman ya da masraf yapman gereksiz diye düşünüyorum. Rezil olacak bir durum yok yani.

heh bak kilim olumlu ona bir bakayım belki alırım ama yok perdenin hiçbir türlüsüne tahammülüm yok :KK70:
Ev sizin istediğiniz gibi kullanma hakkı da sizin, babanız bile olsa evin dekorasyonuna kimse karışmamalı, mesela ben klasik mobilya, avizeleri sevmem, spor olacak, deri koltuklar, storlar veya jaluziler ve bir lambader, büfe, konsol, vitrin bulundurmam, halı bana uzak ama ince bir kilim veya kilimvari tüysüz halı o da salonda yalnızca ama anneme kalsa bu evde İran halıları, şıkırtılı avizeler, klasik koltuklar olmalı :))) bana etki edemeyince kardeşimi gözüne kestirmişti, kızın bütün evi klasik eşyalarla doldu, halbuki tarzı değildi, ne oldu İran halıları bile çöp oldu gitti :)) spor eşyaya döndü.

Salonumda perdem yok, evde de halim yok.

Hem rahat hem daha saglikli,
Hele de ki tek kisi yasiyorsaniz gelenlerin yadirgayacagini hic sanmiyorum. Biz 4 kisiyiz.

Uzunca bir süre halı kullanmadım ama sonra halı kullanmaya başladım . Perdem hala yok :) bar sandalyesi filan dedin , benim evime benziyor olabilir belki .
Boşver perde bilmem ne iş çıkarma kendine canım :KK70:

seninki yine göze dolu geliyor :KK70:

benim alt kat nerdeyse full salon. ve içinde bu saydıklarım var. duvarda da iki tane raf var şarap viski vs duruyor.

büyük sırrımı da açıklama vakti geldi sevgilimle pizza kutularını üst üste bantlayıp sehpa yaptık :KK70: oyun oynarken patates bira vs onun üstüne koyuyoruz. babam ona da çıldırdı :KK70:

Benimkinde de halı yok ama perde zorunlu olarak var.
2 adet tekli koltuk,bir adet 3'lü mekanizmalı koltuk bir sehpa,bir smart tv bir de orta masa var o kadar. Amerikan mutfak benimki de.
Ama kat olarak 13. Katta ve önü boş (deniz) olduğu için güneş çok vuruyor. O yüzden perde mutlaka kullanıyorum.
Halı da sürekli evde olmadığım için kullanma gereksinimi duymuyorum. Haftada bir temizlikçi geliyor zaten o yüzden sorun olmuyor. Boş ev daha güzel,birşey almana gerek yok. Çok eşya çok karışıklık demek,minimalizm her zaman iyidir.

X