- 15 Kasım 2016
- 1.482
- 2.644
-
- Konu Sahibi sassyassyy
Perde mahremiyet için önemli başkaları evimin içine içine baksa rahatsız olurum.
Birincisi 32. Katta old. Bilmiyordum ikincisi teşhircisin demedim fazla alıngansınben olmuyorum. evim 32.katta dışarıdan görünmüyor. ne zannediyorsunuz beni teşhirci miyim ben millete striptiz şov mu yapıyorum? sağolun mahremiyet için perdenin gerekliliğini hatırlattınız.
Birincisi 32. Katta old. Bilmiyordum ikincisi teşhircisin demedim fazla alıngansın
Arkadaş perdeden bile ahlak bekçiliği yapılıyor. Pes vallahi billahi pes !!!
hayırlı olsun :)hanımlar babama yenildim ve halı aldım.
https://www.madamecoco.com/glare-chambery-hali-kemik-kemik-3/
şu arkadaşı aldım maalesef söylediğiniz kilimleri ya ben bulamadım ya da cidden hoşuma gitmedi bilemedim. misafirler gidince toplarım bunu herhalde ama aldım artık.
. He he gülümArkadaş perdeden bile ahlak bekçiliği yapılıyor. Pes vallahi billahi pes !!!
yav he he avukatArkadaş perdeden bile ahlak bekçiliği yapılıyor. Pes vallahi billahi pes !!!
Baktım az önce canım. Gayet hoşaldığım halıya baksana abla nasıl? bütün halılar çiçekli filan ya en düzgün bunu buldum.
hayırlı olsun :)
ben begendım hıc modası gecmeyecek herseye uyum saglayacak modern bır halı
Avukatlıkla alakası yok.. He he gülüm
yav he he avukat
muhtemelen bordo kadıfe avangard berjerlerle ıcınde altın ısıltılar olan avangart oymalı halı ıstıyorbunu duymaya ihtiyacım vardı... babam HİÇ GÜZEL GÖRÜNMÜYOR NEDEN BUNU ALDIN dedi ljslkjslfkdsj
Ahlaksız demedim kavga peşindesiniz anlaşılan kendi üzerimden örnek verdim ki bu konu seni ilgilendirmez !Avukatlıkla alakası yok.
Konu sahibinin ahlakını sorgulamak kimseye düşmez.
Verdiğiniz cevaba bakılırsa size perdelerinizle mutluluklar dilerim.
İyi forumlar
Benzinin yarisiÇok alakasız olcak ama sorcamnakliye için ne kadar ödüyorsun abla ?
Cidden kolaylıklar diliyorum, yaşadığım için o manzarayı tahmin edebiliyorum ve tüylerim diken diken oluyor resmen:)) hem eşyaları boşalt, hem toparlan, hem günlük işlerine devam felaket yorucu oluyor, ben o kadar yorulmuştum ki üstümden tır geçmiş gibi neredeyse 1 gün boyunca kalkmadan uyumuştum, toplaması ayrı dert, gittiğin yerde yerleşmek ayrı dert, bir an önce düzen olsun diye çabucak yerleşmeye çalışıyorsun, ayyy anlatırken daraldım
Yeni hayatınız güzel olsun, mutlu olursunuz umarım
Bildiğim kadarıyla halı,perde süs amaçlı değil evi koruma için.
Mesela kışın ev daha soğuk olur halısız bence. Doğalgazı istediğimiz kadar arttıralım,yine de halının sıcaklığı tutması gibi bir durum var olduğunu düşünüyorum,kimbilir belki de ben yanılıyorumdur. Mesela ben değil ama annem yazın tüm halıları kaldırır,incecik kilimler serer,"ohhh serinlesin,ferah ferah" der. Ben halıları yıkanmaya gittiğinde bile dönüşünü dört gözle beklerim.
Ayakkabıyla eve giremem,ev terliği ise hiç sevmem. Sürekli yere basmak benim için sıkıntılı.
hanımlar babama yenildim ve halı aldım.
https://www.madamecoco.com/glare-chambery-hali-kemik-kemik-3/
şu arkadaşı aldım maalesef söylediğiniz kilimleri ya ben bulamadım ya da cidden hoşuma gitmedi bilemedim. misafirler gidince toplarım bunu herhalde ama aldım artık.
Saol kuzum , insallah
çekilişle birine hediye edeyim