- 27 Mart 2017
- 16.160
- 65.358
-
- Konu Sahibi sassyassyy
Ben bodrum'dayim , burada bulup bulusturup veriyoruz ihtiyaci olanlara ama cidden bittim artik , bi evde niye 7 tane battaniye olur , ne mantigi var aglamak istiyorumAyy bana da az once bilgi mesaji geldi paylasmam yasak mi bilmiyorum ama bence yardim icin olan bisey yasak degildir (yani umarim oyldirMune ) Ankaradaysan bi bak derim milana brlki birilerine bi faydamiz olur Eki Görüntüle 2219458
Hayatım yattığım yerden çekiyorum yamuk yumuk çıkmış ama görüldüğü üzere evim perdesiz ve 32.katta değilim .Bildiğin giriş üstü . Bu namıssızlık ile nasıl yaşayacağım bilemiyorumHahahaha perdesi olmayan fahişe mi ilan edildi? Kızın evi 32. kattaymış, onu geçtim 1. katta da olabilir. Sapık gibi milletin evini mi gözetliyorsunuz giyinik mi soyunuk mu diye? Ben kimsenin oturup da evine bakmadım, benim oturduğum yerde de perdesi açık olan vardır elbette. Balkona çıktığımda bile kimsenin evini gözetlediğimi hatırlamıyorum. Perdesi olsun olmasın, orası insanın özel yaşam alanıdır, kimseyi röntgenci gibi gözetlemezseniz evinde ne yaptığını da görmemiş olursunuz. Bu kadar basit.
Ay abla yaşasın ! İyice yaklaştı büyük gün deseneBen bodrum'dayim , burada bulup bulusturup veriyoruz ihtiyaci olanlara ama cidden bittim artik , bi evde niye 7 tane battaniye olur , ne mantigi var aglamak istiyorum
Ay abla yaşasın ! İyice yaklaştı büyük gün desenesakin kal , güzel günler sizi bekliyor
Hanımlar,
rica ediyorum herkes yazdıklarına dikkat etsin, üsluplara ayar çekilsin, siyasi yorumlar da yazılmasın, anlaması gerekenler anladı sanırım.
Güzeeeeel, mesajın ilgili kısmı doğru adrese ulaşmış
Mmm şey eeee .. ben hamileyim!Güzeeeeel, mesajın ilgili kısmı doğru adrese ulaşmış:))
Kolay gelsin Milana, o ev boşaltma stresini bana sor, İstanbul'u terk-i diyar ederken çıldırma noktasına gelmiştim, eşyaları elden çıkarmak taşınmaktan daha zor, sizde durum nasıl gidiyor bilmiyorum da, ben ne zaman satmaya kalksam malım murdar oluyor, o yüzden çağırıyorum birilerini ne beğendiysen al götür diyorum, İstanbul'daki evim bu yöntemle 2 saatte boşalmıştı:)Sakin kalamiyorum kuzum , evin halini gorsen bayilirsin
Yemek masam satildi koltuk tepesinde yemek yiyoruz , halilar satildi , vestiyer satildi heryer ayakkabi
Cildirmanin esigindeyim , bi yandan toparlan bi yandan esyalari sat
Offff panigim , cok darlandim coook
Hayatım yattığım yerden çekiyorum yamuk yumuk çıkmış ama görüldüğü üzere evim perdesiz ve 32.katta değilim .Bildiğin giriş üstü . Bu namıssızlık ile nasıl yaşayacağım bilemiyorumMmm şey psikologsun di mi ¿ yardım talep ediyorum senden
Ankarada ögretmen bir bayani karakola sikayet etmislerdi evinde sortla geziyor diyeHahahaha perdesi olmayan fahişe mi ilan edildi? Kızın evi 32. kattaymış, onu geçtim 1. katta da olabilir. Sapık gibi milletin evini mi gözetliyorsunuz giyinik mi soyunuk mu diye? Ben kimsenin oturup da evine bakmadım, benim oturduğum yerde de perdesi açık olan vardır elbette. Balkona çıktığımda bile kimsenin evini gözetlediğimi hatırlamıyorum. Perdesi olsun olmasın, orası insanın özel yaşam alanıdır, kimseyi röntgenci gibi gözetlemezseniz evinde ne yaptığını da görmemiş olursunuz. Bu kadar basit.
Hic utanmiyosun birde buralara foto atıyosun yazik be yazıkHayatım yattığım yerden çekiyorum yamuk yumuk çıkmış ama görüldüğü üzere evim perdesiz ve 32.katta değilim .Bildiğin giriş üstü . Bu namıssızlık ile nasıl yaşayacağım bilemiyorumMmm şey psikologsun di mi ¿ yardım talep ediyorum senden
Ağaca çıkıp evini gözetlemek isteyenler olabilir ahlaksız gadın utanmıyorsun cık cık cık... Kurtarılamazsın sen artık, geçmiş olsun.
Bence susalım , hiç güzel şeyler olmayacakHic utanmiyosun birde buralara foto atıyosun yazik be yazık
Kolay gelsin Milana, o ev boşaltma stresini bana sor, İstanbul'u terk-i diyar ederken çıldırma noktasına gelmiştim, eşyaları elden çıkarmak taşınmaktan daha zor, sizde durum nasıl gidiyor bilmiyorum da, ben ne zaman satmaya kalksam malım murdar oluyor, o yüzden çağırıyorum birilerini ne beğendiysen al götür diyorum, İstanbul'daki evim bu yöntemle 2 saatte boşalmıştı:)
Tatlim , ben sansliyim baya , dilimi isirip totoyu kasiyim :) hersey istedigim fiyattan gitti , sadece bi kac parca esyam daha aza gitti onda da alanlar tanidigimizin tanidigi cikti falan kiramadik fiyat dusurduk
Ama harcadigimiz mesai korkunc , sabahin korunden gece yarisina kadar elimde telefon hem mesajlara yanit veriyorum hem telefonda evi tarif ediyorum
Bi yandan gidecekleri toparliyorum , obur yandan satilanlarin icini bosaltoyorum
E bi yandan hayat devam ediyor , cocuklarin okulu , yemegi , camasiri vs vs
Ya o kadar komik ki salonda heryer darmadagan , bi kosede ayakkabilar , bi kosede kitaplar hersey ust uste yigili ama ortada kocaman bir yilbasi agaci var , gelen bi agaca bakip sonra bize bakiyo kafayi mi yediniz gibi , ama sirf cocuklarin hayatini fazla etkilemesin bu karisiklik diye onlar icin agac bile kurdul , hediyelerini paketledim , o karmasada camlara ışık yaptik
Yani oldukca yoruldum bacim , gidince de ayri dert , bu kadar esya , gir yerles vs vs offf valla haftalardir ilk defa bu kadar uzun yazdim foruma da , baya darlanmisim
Ankarada ögretmen bir bayani karakola sikayet etmislerdi evinde sortla geziyor diye
Tatlim , ben sansliyim baya , dilimi isirip totoyu kasiyim :) hersey istedigim fiyattan gitti , sadece bi kac parca esyam daha aza gitti onda da alanlar tanidigimizin tanidigi cikti falan kiramadik fiyat dusurduk
Ama harcadigimiz mesai korkunc , sabahin korunden gece yarisina kadar elimde telefon hem mesajlara yanit veriyorum hem telefonda evi tarif ediyorum
Bi yandan gidecekleri toparliyorum , obur yandan satilanlarin icini bosaltoyorum
E bi yandan hayat devam ediyor , cocuklarin okulu , yemegi , camasiri vs vs
Ya o kadar komik ki salonda heryer darmadagan , bi kosede ayakkabilar , bi kosede kitaplar hersey ust uste yigili ama ortada kocaman bir yilbasi agaci var , gelen bi agaca bakip sonra bize bakiyo kafayi mi yediniz gibi , ama sirf cocuklarin hayatini fazla etkilemesin bu karisiklik diye onlar icin agac bile kurdul , hediyelerini paketledim , o karmasada camlara ışık yaptik
Yani oldukca yoruldum bacim , gidince de ayri dert , bu kadar esya , gir yerles vs vs offf valla haftalardir ilk defa bu kadar uzun yazdim foruma da , baya darlanmisim