- 10 Nisan 2014
- 42.149
- 113.354
-
- Konu Sahibi sassyassyy
eve başlık parası 8 bilenzükkkk süt hakkı neyim de istersin sen şimdiolur valla kiralarım evi nolucak boş ev içinde envai çeşit oyuncak var, iyi de bir Ankara manzarası var, tek sıkıntı camlar tam açılmıyor ileri doğru açılıyor taliplerini bekliyorum evin
bunu duymaya ihtiyacım vardı... babam HİÇ GÜZEL GÖRÜNMÜYOR NEDEN BUNU ALDIN dedi ljslkjslfkdsj
Tatlim , ben sansliyim baya , dilimi isirip totoyu kasiyim :) hersey istedigim fiyattan gitti , sadece bi kac parca esyam daha aza gitti onda da alanlar tanidigimizin tanidigi cikti falan kiramadik fiyat dusurduk
Ama harcadigimiz mesai korkunc , sabahin korunden gece yarisina kadar elimde telefon hem mesajlara yanit veriyorum hem telefonda evi tarif ediyorum
Bi yandan gidecekleri toparliyorum , obur yandan satilanlarin icini bosaltoyorum
E bi yandan hayat devam ediyor , cocuklarin okulu , yemegi , camasiri vs vs
Ya o kadar komik ki salonda heryer darmadagan , bi kosede ayakkabilar , bi kosede kitaplar hersey ust uste yigili ama ortada kocaman bir yilbasi agaci var , gelen bi agaca bakip sonra bize bakiyo kafayi mi yediniz gibi , ama sirf cocuklarin hayatini fazla etkilemesin bu karisiklik diye onlar icin agac bile kurdul , hediyelerini paketledim , o karmasada camlara ışık yaptik
Yani oldukca yoruldum bacim , gidince de ayri dert , bu kadar esya , gir yerles vs vs offf valla haftalardir ilk defa bu kadar uzun yazdim foruma da , baya darlanmisim
Sorma be yavru , son 19 gunbayağı gidicisin gıcık
olur valla kiralarım evi nolucak boş ev içinde envai çeşit oyuncak var, iyi de bir Ankara manzarası var, tek sıkıntı camlar tam açılmıyor ileri doğru açılıyor taliplerini bekliyorum evin
Git git sende gitTatlim , ben sansliyim baya , dilimi isirip totoyu kasiyim :) hersey istedigim fiyattan gitti , sadece bi kac parca esyam daha aza gitti onda da alanlar tanidigimizin tanidigi cikti falan kiramadik fiyat dusurduk
Ama harcadigimiz mesai korkunc , sabahin korunden gece yarisina kadar elimde telefon hem mesajlara yanit veriyorum hem telefonda evi tarif ediyorum
Bi yandan gidecekleri toparliyorum , obur yandan satilanlarin icini bosaltoyorum
E bi yandan hayat devam ediyor , cocuklarin okulu , yemegi , camasiri vs vs
Ya o kadar komik ki salonda heryer darmadagan , bi kosede ayakkabilar , bi kosede kitaplar hersey ust uste yigili ama ortada kocaman bir yilbasi agaci var , gelen bi agaca bakip sonra bize bakiyo kafayi mi yediniz gibi , ama sirf cocuklarin hayatini fazla etkilemesin bu karisiklik diye onlar icin agac bile kurdul , hediyelerini paketledim , o karmasada camlara ışık yaptik
Yani oldukca yoruldum bacim , gidince de ayri dert , bu kadar esya , gir yerles vs vs offf valla haftalardir ilk defa bu kadar uzun yazdim foruma da , baya darlanmisim
Sorma be yavru , son 19 gun
Iki ayagim bi pabuca girmis durumda
Gidiyorum cidden
Git git sende git
Valla ağlaşak baktıkça istikbalimize :/gel beraber ağlaşak:))
Valla ağlaşak baktıkça istikbalimize :/
Git git sende git
sana gitme demeyeceğim
ama gitme milana
şiirli uğurlama bilem yaptım kart atarsın artık oradan:)
Kalelere perde takmayı unutmayalım mazallahhah damardan girmesen olmazdı zati
son kaleyiz biz diren name
Valla mı
Ahhaa catlak , istda bi veda turu yapicam , bulussak mi ne yapsak ? Kahve ismarlasan bana diyorum
Kalelere perde takmayı unutmayalım mazallah
Gel seni de goturuyum kuzummm
Ahhaa catlak , istda bi veda turu yapicam , bulussak mi ne yapsak ? Kahve ismarlasan bana diyorum
Valla mı
Valla , gel gel
aha valla mı?
gel bebeğim gel ben uğurlarım seni:)
ne zaman geliyon?
name yeni dünyanın anahtarı bana kahve
sassy nin bavula girecem görün siz