halı ve perdesiz ev

kolaylalamissin artik umarim,

cok zor donemler,

yerlesince guzel bir dinlenirsin.

biz de tasindigimiz donem, bir cok esyayi (ozellikle sus esyasi tarzi seyleri) tanidiklarimiza verdik,
simdi her gittigim evde bir ani var,
garip hissediyorum,
bazen hosuma gidiyor bazen huzun veriyor :)

Yaa deme , benim de kiymetlilerimi arkadaslarim gelip aldi hatira olarak evlerine , kendimi tuhaf hissediyorum

Hem mutlu , hem heyecanli , hem yorgun , hem tedirgin , hem de endiseliyim

Yani tuhaf bir haldeyim

Halısız ve perdesiz evi yadırgarım ama tabiki ayıplamam.
Benim için evi ev yapan unsurlardan, yıkamaya yolladığımda bile rahatsız olurum

Yaa deme , benim de kiymetlilerimi arkadaslarim gelip aldi hatira olarak evlerine , kendimi tuhaf hissediyorum

Hem mutlu , hem heyecanli , hem yorgun , hem tedirgin , hem de endiseliyim

Yani tuhaf bir haldeyim

heyoo minik bir magnet vs de bana ayır okyanus ötesinde baktıkça seni hatırlarım :KK43:

malum artık türkiyeye gelsem bile zor görüşürüz...

ÇOK AMA ÇOK ÖNEMLİ UYARI: EVİM 32.KATTA GÜNEŞLE ARASINDA 1 METRE VAR BENİ GÖZETLEMEK İÇİN BİRİSİ BİLMEM NE GÜDÜMLÜ DRONE FİLAN UÇURMADIĞI SÜRECE EVİN İÇERİSİ ASLA AMA ASLA GÖRÜNMEZ.

selamlar herkese,

hiç uzatmadan direkt konuya girmem lazım. bütün gün bir şeyler düşündüm fakat çözüm bulamadım.

evimde halı ve perde yok. salonum büyük ama bir köşesi dolu sadece. daha doğrusu bir tarafta mutfak var ve mutfağın kendi bankosu+3 tane bar sandalyesi var. diğer köşede de bir tane L koltuk var, karşısında da projeksiyon var ve bu kadar. masa vardı ama kırıldı attım gitti. duvarlarda raflar tablolar filan var ama pek bir şey değişmiyor yani ev boş sonuç olarak.

babam evime en son 1 yıl önce filan gelmişti herhalde, yazın hiç gelmedi diye hatırlıyorum. haftasonu babamın birkaç arkadaşı bana gelecekler tabi babamla birlikte. beyefendi evimin boş olmasından rahatsız oldu. "buraya misafir davet etmeye insan utanır" diyip bana "halı, perde, sehpa ve belki iki tane de berjer alma görevi" verdi.

sehpa okay siparişini verdim yarına gelir herhalde veya cuma. berjer işi yaş şimdi 2 saatlik oturma için hem o kadar para harcayamam hem de gereksiz eşya yani ben gidip de berjerde oturmam açıkçası yılda 2 ay geldiğim evde.

benim içimden 1 gram bile perde veya halı almak gelmiyor. çünkü kullanmam ki büyük ihtimalle misafir gidince hepsini toplarım beni boğar. zaten babam da bunun için ekstra bir para vermedi alsam kendi harçlığımla almam lazım ama cidden ona para vermeyi asla ama asla istemiyorum.

babama almayacağım dedim o da "kendin rezil olursun bana göre hiçbir şey yok çıkıp söylerim arkadaşlar yassy'nin bazı saçma sapan huyları var o yüzden onun hiçbir hareketi yüzünden sorumluluk kabul etmiyorum kusuruna bakın onun da biraz utansın" derim dedi. ben de he he dedim.

siz bir eve gittiğinizde halı veya perde olmasa ayıplar mısınız? yoksa "kendisi böyle seviyor herhalde, genç işte" diye mi düşünürsünüz?

not: yılda 2 veya 3 ay gelip bu evde kalıyorum, arkadaşlarım hariç misafirim gelmiyor, gelecek kişiler 60 yaş üstü belki birkaç tane 50li yaşlar vardır ama yaşlı ekip.
Temizlik yaparken bile halıları balkona atıp perdeleri yıkarken rahatsız olurum boş gelir gereksiz eşyayı bende sevmem benimde evim açık mutfak mutfak ve koltuk takımı aradada bar sandalyeleri var ama bu benim evim benim zevkim... Misafir olarak gittiğim evdeki eşyalar ev sahibinin ve dolayısıyla kimse kimseyi aldığı almadığı eşya ile ayiplayamaz zaten ayiplasa bile çokta umrumda olmaz ... Açık mutfak kullanıyorum diye bile laf edenler oluyor. Herkes kendi evine baksın boşver sen güzel agirla misafirini güler yüz göster çünkü bence ayiplanacak tek nokta bu olur misafir olarak gittigin yerde..

ben 1 senedir halı kullanmıyorum, alerjik astımdan dolayı.. Önceden yıkamaya versem ev boş gelirdi. Şimdi o kadar alıştım ki daha şık daha ferah geliyor. Fonlarımı da kaldırdım. Bu fon ve halıların ne kadar toz tuttuğunu anlayınca zaten soğudum

Gariban gibi bir görüntü oluyor zaten :) Üzerini kıyafetini falan penceresiz odanda mı değiştiriyorsun ya da evin denize ,ormana mı bakıyor.Perde evin süsü değildir yalnızca,ahlakıdır da bir evin olmazsa olmazıdır.
buyurrr .perdenin ahlakı mı olurmuş pessss

Ya acikcasi Manhattan da plazalardan ev alirsam perde falan koymam, o manzara icin o kadar sene beklemisim :KK53: ha evimin ahlaki uf olur ama o manzaraya deger ya :KK53:

Tek sikinti ben kabarik tuylu haliflex delisiyim, onun haricinde perde sikinti degil :)

yaauv neden bozuntuya veriyorsun manhattan değilse ankara manzaralı işte :KK70: kapatamam ben manzaramı :p

nazar değecek camlara hepimiz kıskandık valla siyah diye perde istemiyor diye.Ama arabalar da olduğu gibi evlerde de siyah cam yassahhhhh diyen de her an çıkabilürrr bu ülkede

Amann yaşlı kafası ilte alılmışlar iç içe yığılı eşyalı evlere senin sade evin boş gelmiş hiiç takılma keşke benimde evim sade olsa ama nerdeeeee heryerden bi eşya çıkıyo haa şimdi dicekler ev senin azalt eşyanı ama 5 kişiyiz evde neyi azaltıyım :KK66:
Keyfine bak bence:KK66:

Korktum 32. Kat çok yüksek :eek:5 ten sonra korkmaya başlıyorum.

Bence alma bişey.Önemli olan senin rahatın .Böyle gözümde beyaz sade bi yer canlandı.Hoş bi izlenim verdi.

nazar değecek camlara hepimiz kıskandık valla siyah diye perde istemiyor diye.Ama arabalar da olduğu gibi evlerde de siyah cam yassahhhhh diyen de her an çıkabilürrr bu ülkede

niye kıskanıyorsun ayol sen bana yakın oturmuyor musun gel yan daireyi kiraya vereyim sana :KK70:

benim camlar klasik yurdum Anadolu pimapeni katımda sadece ve sadece 6. kat .Aslında evde fazla oturmuyorsun kalan 9 ay k.k üyeleri dönüşümlü kalsak orda :halay:

olur valla kiralarım evi nolucak boş ev içinde envai çeşit oyuncak var, iyi de bir Ankara manzarası var, tek sıkıntı camlar tam açılmıyor ileri doğru açılıyor taliplerini bekliyorum evin :KK53:

X