halı ve perdesiz ev

Perde mahremiyet için önemli başkaları evimin içine içine baksa rahatsız olurum.

ben olmuyorum. evim 32.katta dışarıdan görünmüyor. ne zannediyorsunuz beni teşhirci miyim ben millete striptiz şov mu yapıyorum? sağolun mahremiyet için perdenin gerekliliğini hatırlattınız.

Cidden kolaylıklar diliyorum, yaşadığım için o manzarayı tahmin edebiliyorum ve tüylerim diken diken oluyor resmen:)) hem eşyaları boşalt, hem toparlan, hem günlük işlerine devam felaket yorucu oluyor, ben o kadar yorulmuştum ki üstümden tır geçmiş gibi neredeyse 1 gün boyunca kalkmadan uyumuştum, toplaması ayrı dert, gittiğin yerde yerleşmek ayrı dert, bir an önce düzen olsun diye çabucak yerleşmeye çalışıyorsun, ayyy anlatırken daraldım:ruh:

Yeni hayatınız güzel olsun, mutlu olursunuz umarım:KK36:

Saol kuzum , insallah

Bildiğim kadarıyla halı,perde süs amaçlı değil evi koruma için.
Mesela kışın ev daha soğuk olur halısız bence. Doğalgazı istediğimiz kadar arttıralım,yine de halının sıcaklığı tutması gibi bir durum var olduğunu düşünüyorum,kimbilir belki de ben yanılıyorumdur. Mesela ben değil ama annem yazın tüm halıları kaldırır,incecik kilimler serer,"ohhh serinlesin,ferah ferah" der. Ben halıları yıkanmaya gittiğinde bile dönüşünü dört gözle beklerim.
Ayakkabıyla eve giremem,ev terliği ise hiç sevmem. Sürekli yere basmak benim için sıkıntılı.

canim tamamen aliskanlikla alakali,
ben normalde hali cok severdim,
hem de eski usul gullu dalli olanlari,
ama cocuklardan sonra kaldirdim,
simdi oyun halisi seriyorum bazen oyun oynarlarken, sonra yine kaldiriyorum,

bizim evde herkesin astimi alerjisi vs bir seyi oldugu icin direk deneyerek gorebiliyorum,
oyun halisini odalarinda unutursam o gece uyuyamiyorlar oksurmekten.

X