- 27 Temmuz 2019
- 2.693
- 9.190
- 158
Ayy nasıl ah ettiysen adam eşcinsel olduğunu ilan etti kızYa Ricky Martine ne demeli? Ben sınavlarla uğraşır okulumu okur hayat bilgisi ödevimi teslim derdine düşerken o hulya avsar showda poposunu elletiyordu beter olsun.
Göze almıyorlar ki mecbur kalıyorlar. Burada kimse çıkıp da ben bile isteye hamile kaldım diyemez. Hep erkeklerin kandırıp habersiz çocuk yapmasıyla oluyor.
Üniversite okuyorum. Artık kimse ile de ilişki yaşamayacağım.
O adamdan nefret ediyorum. Onun gibi erkeklere nasıl tahammül ediyorsun?Hiç yaşamamışın ki zaten güllü.
Ben evli değilim, bekarım.Hangi bölüm?
Doğru, bence kesinlikle ilişki yaşama artik. Baksana, Ruh eşin bile neler yapmiş. Sen 13 yaşinda sivilcelerinle savaşikerken o hayatini yaşamiş.
Kesinlikle boşan
Adamı merak ettim ben yav.Özelden fotosunu atsana canımO adamdan nefret ediyorum. Onun gibi erkeklere nasıl tahammül ediyorsun?
Ayy nasıl ah ettiysen adam eşcinsel olduğunu ilan etti kız
İşte ders alın erkekler, gençliğinizde yediğiniz hurmalar…
Sen kac yaşındasın peki 13 ten fazlaysan inan bana hiç normal şeyler yaşamıyorsun.Adam 95 doğumlu ben değilim.
Tamamdır atacağım özelden.Adamı merak ettim ben yav.Özelden fotosunu atsana canım
Kız internette azcık sohbet ettiğin adama böyle takıyorsan asıl erkekler uzak durmalı senden.O adamdan nefret ediyorum. Onun gibi erkeklere nasıl tahammül ediyorsun?
Atma bence. Çocuğa yazacak, aklını çelebilir.Tamamdır atacağım özelden.
Ben evli değilim, bekarım.
Attım bile.Atma bence. Çocuğa yazacak, aklını çelebilir.
Sohbet mi etmiş?Kız internette azcık sohbet ettiğin adama böyle takıyorsan asıl erkekler uzak durmalı senden.
Kızım inanıyor ya yazık yapma.Sohbet mi etmiş?Ay ben bunu bilmiyordum adam tam şerefless çıktı. Hem kızla iki konuş hem de mühendis ol keyif yap orda burda. Olacak iş değil ya.
Peki.Kızım inanıyor ya yazık yapma.
ahah şaka yapma inanır yanlış anlar benden de nefret eder.Atma bence. Çocuğa yazacak, aklını çelebilir.
Ama ben kendi yaşlarımda bir ünlüye fan olamaz mıyım? Dalga geçti eşek benimle. Zaten kız kıza gezmeye de gidemedim hiç.Olay tam tersi olsa, fake hesaptan kandırdı beni pislik, başkasının fotoğrafını attı mal yerine koydu beni şerro, alyna tilki hayranıymış bide bunla kim sevgili olur ki. 2 tane sevgilisi olmuş bide 95 li(28yaş) daha reşit olmamış ağzı süt kokan! birinin nasıl 2 sevgilisi olur iğrenç biri oağmaygaatt. Yazardın kesin. Acayip birisin ama ne yaşıyorsan içinde yaşa bence, dışardan belli ediyorsun demekki o yüzden arkadaşın olmuyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?