- 19 Mayıs 2020
- 46.470
- 207.882
Ohooo kimlere kimlere 3 çocuk doğuruyolar sen bi bdv okusana ablam. Adam belki zaman içinde düzeltmiştir kendini, geliştirmiştir, sen aynı yerde kalmışsın, durup durup adama sarıyosun.Neden o yaratığı savunuyorsunuz bu kadar? 1.78 boyundaki kısa boylu bir erkeğin nasıl sevgilisi olabilir? Hem de diğer özelliklerini de göz önünde bulundurun. Çok iğrenç birisi.
Tedavi ol hiç iyi değilsin.16 yaşındayken hayatımda kalıcı şeyler biriktirmek istedim hatta bir sevgilim de olmasını istemiştim. Her şey hayal oldu. Ne kalıcı arkadaşım var ne sevgilim var ne de mutlu bir hayatım var. Artık mutlu olmak bile istemiyorum. 24'üme gireceğim bundan sonra kaliteli hayatım olsa ya da mutlu olsam ne yazar?
Ben acı çekerken o kadar kötü bir adamın mutlu olmasını hazmedemedim. Baksana bir eli yağdaymış bir eli de baldaymış herifin. Paşalar gibi yaşamış.
Bak bu ruh hali hiç normal değil.16 yaşındayken hayatımda kalıcı şeyler biriktirmek istedim hatta bir sevgilim de olmasını istemiştim. Her şey hayal oldu. Ne kalıcı arkadaşım var ne sevgilim var ne de mutlu bir hayatım var. Artık mutlu olmak bile istemiyorum. 24'üme gireceğim bundan sonra kaliteli hayatım olsa ya da mutlu olsam ne yazar?
Eskişehirde yaşayan herifle buluşamazdık, bu imkansız. Zaten sapığın teki kendisi ama Allah beni korumuş.Ablacım biz acı çekerken Kylie jenner ve kim kardashian da özel jetlerine binip Pariste parti yapmaya gidiyor bu adamı tanımıyorsun bile hiç tanismamissiniz, bulusmamissiniz, kimliğini gizleyerek yazismissin, ki iyi de yapmışsın belki sapikti manyakti bulussaydiniz başına neler gelecekti. 8 sene önce twitterdan yazistigin alakasız bir adama bu kadar anlam yuklemen hiç normal değil.
Nedenmiş?Bak bu ruh hali hiç normal değil.
Eskişehirde yaşayan herifle buluşamazdık, bu imkansız. Zaten sapığın teki kendisi ama Allah beni korumuş.
Sence normalse eyvallahNedenmiş?
Çok teşekkür ederim anlayışınız için. Boşanma davası açmışsınızdır inşallah o hadsize.Sizi çok iyi anlıyorum. Ben 14 yaşındayken eşim utanmadan üniversiteye başlamış. Hiç dememiş şu kızı da bekleyeyim beraber okuyalım. Kızlarla fink atmış, cirit atmış, gülle atmış, mızrak atmış. Resmen ne bulursa atmış. Çok kızgınım ben de.
Hamileyim, çocuğum için boşanmıyorum.Çok teşekkür ederim anlayışınız için. Boşanma davası açmışsınızdır inşallah o hadsize.
Çok üzüldüm durumunuza. Sitedeki diğer insanlar şimdi bana "bak senden de beteri var" diyecekler belki de. Ama lütfen bakmayın ben sizinle empati kuramam. Ben bundan sonra hiç kimseyle ilişki yaşamayacağım. Asla evlenmeyeceğim dolayısıyla. Hamile de asla kalmayacağım yemin olsun ki. O yüzden empati kuramıyorum. Affedersiniz.Hamileyim, çocuğum için boşanmıyorum.
Ben uni okurken eşim lisedeymis asdfg. Umarım bu konuyu görüp bana kizmazSizi çok iyi anlıyorum. Ben 14 yaşındayken eşim utanmadan üniversiteye başlamış. Hiç dememiş şu kızı da bekleyeyim beraber okuyalım. Kızlarla fink atmış, cirit atmış, gülle atmış, mızrak atmış. Resmen ne bulursa atmış. Çok kızgınım ben de.
Şaka mısın gerçekten?Çok üzüldüm durumunuza. Sitedeki diğer insanlar şimdi bana "bak senden de beteri var" diyecekler belki de. Ama lütfen bakmayın ben sizinle empati kuramam. Ben bundan sonra hiç kimseyle ilişki yaşamayacağım. Asla evlenmeyeceğim dolayısıyla. Hamile de asla kalmayacağım yemin olsun ki. O yüzden empati kuramıyorum. Affedersiniz.
Kızsa da haklı. Hiç adaletli değil.Ben uni okurken eşim lisedeymis asdfg. Umarım bu konuyu görüp bana kizmaz
Bundan sonra yaşadığım tüm kötü olayları claes bang’e bağlayacağım çünkü neden yapmayayım ki? Ben mutsuzken gitmiş film çekmiş müzik yapmış utanmadan. Yazıklar olsun.