Hala o adama nefret doluyum

Neden o yaratığı savunuyorsunuz bu kadar? 1.78 boyundaki kısa boylu bir erkeğin nasıl sevgilisi olabilir? Hem de diğer özelliklerini de göz önünde bulundurun. Çok iğrenç birisi.
Ohooo kimlere kimlere 3 çocuk doğuruyolar sen bi bdv okusana ablam. Adam belki zaman içinde düzeltmiştir kendini, geliştirmiştir, sen aynı yerde kalmışsın, durup durup adama sarıyosun.

Tedavi ol hiç iyi değilsin.

Ben acı çekerken o kadar kötü bir adamın mutlu olmasını hazmedemedim. Baksana bir eli yağdaymış bir eli de baldaymış herifin. Paşalar gibi yaşamış.

Ablacım biz acı çekerken Kylie jenner ve kim kardashian da özel jetlerine binip Pariste parti yapmaya gidiyor bu adamı tanımıyorsun bile hiç tanismamissiniz, bulusmamissiniz, kimliğini gizleyerek yazismissin, ki iyi de yapmışsın belki sapikti manyakti bulussaydiniz başına neler gelecekti. 8 sene önce twitterdan yazistigin alakasız bir adama bu kadar anlam yuklemen hiç normal değil.

Bak bu ruh hali hiç normal değil.

Eskişehirde yaşayan herifle buluşamazdık, bu imkansız. Zaten sapığın teki kendisi ama Allah beni korumuş.

Sizi çok iyi anlıyorum. Ben 14 yaşındayken eşim utanmadan üniversiteye başlamış. Hiç dememiş şu kızı da bekleyeyim beraber okuyalım. Kızlarla fink atmış, cirit atmış, gülle atmış, mızrak atmış. Resmen ne bulursa atmış. Çok kızgınım ben de.

Çok teşekkür ederim anlayışınız için. Boşanma davası açmışsınızdır inşallah o hadsize.

Hamileyim, çocuğum için boşanmıyorum.
Çok üzüldüm durumunuza. Sitedeki diğer insanlar şimdi bana "bak senden de beteri var" diyecekler belki de. Ama lütfen bakmayın ben sizinle empati kuramam. Ben bundan sonra hiç kimseyle ilişki yaşamayacağım. Asla evlenmeyeceğim dolayısıyla. Hamile de asla kalmayacağım yemin olsun ki. O yüzden empati kuramıyorum. Affedersiniz.

Ben uni okurken eşim lisedeymis asdfg. Umarım bu konuyu görüp bana kizmaz

Şaka mısın gerçekten?

Bundan sonra yaşadığım tüm kötü olayları claes bang’e bağlayacağım çünkü neden yapmayayım ki? Ben mutsuzken gitmiş film çekmiş müzik yapmış utanmadan. Yazıklar olsun.

Ya Ricky Martine ne demeli? Ben sınavlarla uğraşır okulumu okur hayat bilgisi ödevimi teslim derdine düşerken o hulya avsar showda poposunu elletiyordu beter olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…