Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Neden o yaratığı savunuyorsunuz bu kadar? 1.78 boyundaki kısa boylu bir erkeğin nasıl sevgilisi olabilir? Hem de diğer özelliklerini de göz önünde bulundurun. Çok iğrenç birisi.
Konu fake, orası belli de, işin üzücü kısmı bu kafa yapısında bi sürü kezo insanın da var olduğu gerçeği. Gerçekten dehşet verici.
Ayrıca, 18 yaşında (bakın 11-12 değil, 18, on sekiz) Aleyna Tilki FC hesabı?? Biraz düzgün fake konular açın ki keyifli olsun ya, tam eğlenemeden patlıyor mevzu
Hayır işte ben neden başka türlü davranmak durumunda olayım ki? O adamdan da onun eski kırıklarından da nefret ediyorum beddua ediyorum hepsine. Sokakta kaybolmam da gayet normal, param yoktu cep telefonum yoktu.
Çünkü çok itici bir herif. Sigara içiyor, oyun bağımlısı, kadın düşkünü, 1.78 boyunu abartarak söyleyen birisi. Zaten kokuyordur bir de o bence. Sigara içen bir herif niye kokmasın ki?