Hala o adama nefret doluyum

Belki sizinle aynı yaşta ve aynı şeyleri yaşamış birini bulup evlenirsiniz. Çok ince eleyip sık dokumak lazım bunun için de.
En azından şimdi biraz daha iyi hissediyorsunuzdur. O adamla evlenip hamile kaldıktan sonra da öğrenebilirdiniz gençliğinde gününü gün ettiğini.

Zaten çok zor beğenen biriydim. İyice beğenmez oldum kimseyi. Evlilik ve hamilelik çok sıkıntılı dönemler bence. Kritik dönem bile denebilir ve bunu 17-18 gibi çocuk yaşta da yaşayanlar var. Düşünün daha bedeninizi bile keşfedememişsiniz hayatınıza herifin biri geliyor ve hamile bırakarak sizden yeni bir canlı üretiyor. Üstüne üstlük alınan kilolar ömür boyu kadınları süründürüyor. Çileli bir hamilelik sonrası çileli doğum ve dahası. Bir kadın nasıl böyle kötü ve korkunç şeyleri göze alır anlamıyorum hiç!

Valla malesef öyle . Ben diplomamı iade etmeyi düşünüyorum . Yaksam mı sokaklara çıkıp zaten abaza da diyorlarmış arkamızdan .

Ateş olmayan yerden duman çıkmaz bacım, diyollağsa vardır bi bildikleri. Şimdi yani sen de itiraf et kurtul, Allah'ın bildiğini kuldan saklama. Libidolu olmak suç değil, Allah öyle yaratmış mühendisleri işte, naapalım.

Göze almıyorlar ki mecbur kalıyorlar. Burada kimse çıkıp da ben bile isteye hamile kaldım diyemez. Hep erkeklerin kandırıp habersiz çocuk yapmasıyla oluyor.

Tam olarak ne yaşadınız bu adamla ben onu anlayamadım? Rastgele chatleşmişsiniz. Sizi herhangi bir vaatle kandırmamış. Hatta siz onu kandırmışsınız, fotolarla.
Biri ile gerçek ilişki yaşayıp, aldatılsanız falan komaya gireceksiniz herhalde.
Adama abaza demişsiniz ama, abaza gibi siz eklemişsiniz.
Ben çok üzülüyorum gencecik kızların bu kadar küçük hayatları olunca.
Üniversiteye gittiniz mi?/ Gidiyor musunuz? Çevrenizde arkadaşlarınız var mı? Ne ile meşgul oluyorsunuz günlük hayatta. Lütfen azcık ufkunuzu açacak şeyler yapın.

Ruh hastalığının hangi ceşidi acaba bu ? 13 yaş için olası düsünceler gibide 95 doğumlu deyince kalakaldım.Ne yaşıyorsunuz bu nasıl kafa valla pes.Umarım gerçek bir konu değildir değilse insanların geldiği nokta korkutucu

Üniversite okuyorum. Artık kimse ile de ilişki yaşamayacağım.

Adam 95 doğumlu ben değilim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…